- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
-
- Konu Sahibi temmuzsendromu
evet kızlar...umutsuz bir vaka mıyım merak ettim...25 yaşındayım ve bir aşkın izlerini silmeye çalışıyorum...umutlanmak istiyorum,yeniden sevmek için...ya da benim gibi yalnızlar varsa paylaşalım dertlerimizi...
evet kızlar...umutsuz bir vaka mıyım merak ettim...25 yaşındayım ve bir aşkın izlerini silmeye çalışıyorum...umutlanmak istiyorum,yeniden sevmek için...ya da benim gibi yalnızlar varsa paylaşalım dertlerimizi...
18 yasında hayatımın erkegıyle karsılastım sadece tanıştık bırbırımızden hoşlandık ve onun ızını kaybettım....
1.5 yıl hergun onu düşünerek gecırdım cok aşık oldum o olmadan yasayamazdım ölüyodum 1.5 yıl sonra onu sadece o gordugum halıyle sadece adı ve eskı işi bıldıgım buydu ve bıde ona ne kadar asık oldugum bı arkadasıma anlatıyodum ve ne öğreneyım arkasımın arkadası onu tanıyomuş.. kaderdi bu emındım bu kadar zaman sonra..telefonunu aldım aradım benı hatırlamadı kendımı hatırlattım buluştuk o da en az bnm onu sevdıgım kadar bana asık oldu.. bı sure sonra anneme anlattım asla olmaz dedı bazı sebebler vardı acıklayamam çok yalvardım benı ıstemeye geldıler ama aılem hıç bi şans tanımadı bıze...ayrıldık...gunlerce agladı nolur ıkna edelım aılenı dıye..hergun işyerınden eve kadar benı takıp ettı bılıyodum...ve umudumuzun bıttıgınde bı gun buluşup vedalastık... hayatımda bole bı acı an yoktur turk sınemalarında kı gıbı benden nefret etsın dıye baskası var bıle artık dedım..çok acıydı..bi kaç kez mail attı çok kotuyum dıye...bi kaç ay sonra msn actım ordaydı konustuk nasılsın falan dıye..sana bişe solicem dedı evet dedım nişanlanmış kızı sordum hemen bu hepsınden acıydı..mantık dedı merak etme...
6 ay sonra bnde nişanlandım aılemın tanıştırdıgı biriyle.. tekrar sevdım aynı heyecanları tekrar yasadım az bı nişanlılık donemınden sonra evlendım.. herkesınkınden daha mutlu bı evlılıgım var şimdi.. canımdan çok sevdıgım eşim ve oğlumla dünyanın en mutlu kadınıyım....
Hayatımız bu kadar inişli cıkşlıyken hayatının erkeğini aramak biraz saçma.
ilişkilerin bir döneminde çiftler birbirinin hayatına hitab eder tabi olurlar.ama o kadar daha fazlasını beklemek sizi yıpratır.
insanın hayatının erkeğini bulması için önce hayatı kendisine neler getirip götüreceğinden emin olmalıdır.
unutma 'kimse elmanın iki yarısı'gibi olamaz.