Ben hayatimi düzene sokamadim malesef,o yüzden yazacak yorumum yok.
Ama tevkil ile görevlendirmeye gidebilirsin küçük sehirdeysen. Çoğu avukat gidemediği küçük -uzak şehirlerde tevkil ile görev yaptırıyor,git gel yol vs ugrasacagina. Benim eski iş yerimde ben buluyordum bazen.
Öncelikle internette bulurum.com gibi sitelerde avukat olarak telefon numaranı eklemeye calis . Tam olarak nasıl olur ofisin olmadan bilmiyroum ama atıyorum " yozgat Sarıkaya avukat" yazınca senin numaran ve mail adresin çıksın. Ya da kendine ilan aç bazı sitelerde işte Yozgat Sarıkaya'da tevkil ile görevlendirme yapılır diye.
Zaten genelde senin gibi genç ve ofissiz insanlar uğraşıyor böyle işlerle. Kendi ofisi olan, düzenini kurmuş statü sahibi avukatlar uğraşmıyor elalemin dosyasiyla:)
Bir de WhatsApp /Facebook/ telegram gruplari var bu tevkil ile ilgili. Hem de sayıca çoklar. Hatta şimdi baktım bir sürü internet sitesi de var. Hepsine üye ol
.
Hem yorulmazsin,çoğu şirket/büro sadece giremedigi - önemsiz ara duruşmalara girmek ya da dilekçe vermek için görevlendiriyorlar zaten tevkil avukatları. düzenli takip edip uğraşacak bir şey de yok.
hem de ücretleri gerçekten çok güzel oluyor. Akmasa da damlar
Bol şans diliyorum^^