hayatınızı kolaylaştıran sırlarınız..

bende almak istiyorum o süpürgelerden markasını yazarmısın

konuyla belki alakasız olucak ama : bu mikrodalga fırını kullanıyorum, aslında pek kullanamıyorum. poaça ekmek gibi yiyecekleri ısıttıktan 10 dakika sonra taş gibi oluyor nerede hata yapıyorum anlamıyorum. Bilen varmı acaba??

tart hamurunu çok yaparım ve 2,veya 3 bölüp buzdolaba atarım misafir geldiğinde hamurum hazırdır

Çamaşır topu kimseye tavsiye etmiyorum, hiçbir işe yaramıyo, benmi beceriksizim bilemedim ama kir falan çıkarmıyor, sadece çok kirli olmayan renklilerde koku gidermek amaçlı işe yarıyor, başka da bir faydası yok sinir oldum.

ben tv den sipariş verip aldım şu pazardan alınanları bilemem ben memnun kaldım

Arkadaşlar bugünlerde hiç ev işi yapmak gelmiyo içimden . Bebeğim çok yaramaz , uyuduğunda da dinlenmek istiyorum . Ama ev de bir yandan göçüyo dinlensem de içim içimi yiyiyo . Ben nasıl kendime geleceğim

ben tv den sipariş verip aldım şu pazardan alınanları bilemem ben memnun kaldım

Bizimki de nemo mudur nedir bildik bir marka birisi getirdi ama ben anlamadım valla benmi beceremedim, çamaşırlarla birlikte atıyorum makineye, ekstra birşey yapılıyomu bilmiyorum ama, beyazlar aynen girdiği gibi çıkıyo makineden, renklilerde hadi çok kir görünmüyo birşey anlaşılmıyo ama, beyazlarda ön yıkama yaptığım halde temizlenmiyolar. Başka bir formülümü var acaba

canım ben de memnun kalmadım orda bi köşede duruyo. çok kirlilerde deterjanla kullanın diyolar eeee ne anlamı varsa o zaman....

Arkadaşlar bugünlerde hiç ev işi yapmak gelmiyo içimden . Bebeğim çok yaramaz , uyuduğunda da dinlenmek istiyorum . Ama ev de bir yandan göçüyo dinlensem de içim içimi yiyiyo . Ben nasıl kendime geleceğim

bahar yorgunluğu olsa gerek. hemen hemen aynı durumdayım.

denicem bende utlaka kırmızı lahanayı tşkler

yağ sökücüler var canım onlar eminim çıkartır sıktıktan sonra beklet biraz

valla kızlar sayenizde bir çok şey öğrendim sağolun :) bana önercek bişey kalmamış ama aklıma gelise bişeyler paylaşırım...

cnm aynısı bende de var, çok fazla dak tutarsan tas gibi oluyor ama 1-2 dak dersen daha yumusak olur , bide öyle dene derim :)

domestosla ov hemen çıkıyo zatenn...

Aaaa burası çok güzelmiş ama neden kimsecikler yok.. Valla bir sürü şey öğrendim Hadi daha çok paylaşın daha çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…