- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
Hahahahaha wallahaa iki yüzlü insan sevmem sabahtan beri sinirliyim ona kafam ağrıyor wallahaya bu şehrin en leş barına gidip sen oraya gitsen seninle konuşmazdım diyen eski insanı hatırlattı bana. hipokritlik ona ait salın napıyosa yapsın(yeni kelime öğrendim )
Oyun oynar çıkar ama baştan beri tuuh kaka yaptı ona sinir oluyorumYani herkes oynuyor hatta karı koca karşılıklı oynayan bile gördüm . Yani bilmiyorum abartı değilse sıkıntı yok ama evlilikte abartı derecede kendini kaptırırsa sıkıntı olabilir iş kontrollü oynamakta
Demek istediğim buydu tam olarak öyle lans etti banada ozmaan niye oynamasına musade edeyim okadar kötü yerseKonudan bağımsız olarak,bizim köyde pugb oynayanlar ya kocaya kaçıyor ya da eşini aldatıyor . Bu oyunun adını duyunca aklıma sadece bunlar geliyor.
Oynamak için oynayanlar da var her oynayan öyle diyemeyiz tabi. Burada da var siteyi amacına göre kullanmayanlar ama bu her üye öyle demek değildir. Konu hakkında ufacık bir fikrim yok ,sadece oyunun aklıma getirdiği olayı yazdım.Demek istediğim buydu tam olarak öyle lans etti banada ozmaan niye oynamasına musade edeyim okadar kötü yerse
O nasıl bir oyun güzel mi30uma kadar LoL oynadım. emin olun sizin engellemeye çalışmanız işe yaramaz.
Sorun oranın kötü bir yer olması değil, senin herhangi bir erkekle sesli konuşma ihtimalini kıskanıyor her özgüvensiz erkeğin yaptığı gibi.Demek istediğim buydu tam olarak öyle lans etti banada ozmaan niye oynamasına musade edeyim okadar kötü yerse
Bencede wallaha bende istemem nasıl bir ortam bilmiyorum ama tiktokunda eski videolardaki yeter.gülüşmeler falan beni aşarSorun oranın kötü bir yer olması değil, senin herhangi bir erkekle sesli konuşma ihtimalini kıskanıyor her özgüvensiz erkeğin yaptığı gibi.
aman aman sakın. yıllar sonra çıkabildim o bataklıktanO nasıl bir oyun güzel mi
ben hiç düşmedim oralara eski kafalılıktan batak okey gidiyorum işteaman aman sakın. yıllar sonra çıkabildim o bataklıktan
kadınların ikinci çocuğa hamile kaldıkları yaşta ben eve gitsem de oyun oynasam diye bekliyodumben hiç düşmedim oralara eski kafalılıktan batak okey gidiyorum işte
Sinir hastası olmak istiyorsan çok güzelO nasıl bir oyun güzel mi
yooo senin ki normal.geçen ay 44 üme girdim vallahi bak barbie koleksiyonu yapıyorum kutulu.ha bir de harry potter koleksiyonum varkadınların ikinci çocuğa hamile kaldıkları yaşta ben eve gitsem de oyun oynasam diye bekliyodumbenimki de aşırı ergenlikmiş
o koleksiyonlar cok para eder ileride. bir de kızınız var diye hatırlıyorum. Allah bağışlasınyooo senin ki normal.geçen ay 44 üme girdim vallahi bak barbie koleksiyonu yapıyorum kutulu.ha bir de harry potter koleksiyonum var
yatırım niyetiyle de biriktiriyorum yalan yok.bazı eski barbie ler servet değerinde .23 nisan indirimini bekliyorum alırım bir şeyler.oyun bağımlısı da sayılırım ama bataktaki puanlarıma bakınca anladımm demek ki devamlı oynamışım yıllardıro koleksiyonlar cok para eder ileride. bir de kızınız var diye hatırlıyorum. Allah bağışlasınkızınıza yatırım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?