Hayatınızdaki insanın pubg adlı oyun oynamasını nasıl karşılarsınız?

Eşimle yıllardır oyun oynarız, Pubg de oynadık 1 yıl kadar. Benim erkek oyun arkadaşlarım oldu, onun kız arkadaşları oldu hiçbir sorun kıskançlık yaşamadık herkes herkesi tanıyordu hala da Pubg hariç Lol, valorant oynarız. Yani diyeceğim sorun oyunlarda değil kişilerde. Eğer aldatacaksa bunu her yerde yapar.

Yani herkes oynuyor hatta karı koca karşılıklı oynayan bile gördüm . Yani bilmiyorum abartı değilse sıkıntı yok ama evlilikte abartı derecede kendini kaptırırsa sıkıntı olabilir iş kontrollü oynamakta

Oyun oynar çıkar ama baştan beri tuuh kaka yaptı ona sinir oluyorum

Konudan bağımsız olarak,bizim köyde pugb oynayanlar ya kocaya kaçıyor ya da eşini aldatıyor . Bu oyunun adını duyunca aklıma sadece bunlar geliyor.

Konudan bağımsız olarak,bizim köyde pugb oynayanlar ya kocaya kaçıyor ya da eşini aldatıyor . Bu oyunun adını duyunca aklıma sadece bunlar geliyor.
Demek istediğim buydu tam olarak öyle lans etti banada ozmaan niye oynamasına musade edeyim okadar kötü yerse

Abi sinirle bir hışımla mı açıyorsunuz konuları nedir. Az anlaşılır okunaklı yazın yaw..

Pubg ben de oynuyorum boş vaktimde. Nasıl oynadığına, nasıl gördüğüne bağlı yani. Tıpkı arama motorunu nasıl kullandığına bağlı olması gibi..

Demek istediğim buydu tam olarak öyle lans etti banada ozmaan niye oynamasına musade edeyim okadar kötü yerse
Oynamak için oynayanlar da var her oynayan öyle diyemeyiz tabi. Burada da var siteyi amacına göre kullanmayanlar ama bu her üye öyle demek değildir. Konu hakkında ufacık bir fikrim yok ,sadece oyunun aklıma getirdiği olayı yazdım.

Sorun oranın kötü bir yer olması değil, senin herhangi bir erkekle sesli konuşma ihtimalini kıskanıyor her özgüvensiz erkeğin yaptığı gibi.

Sorun oranın kötü bir yer olması değil, senin herhangi bir erkekle sesli konuşma ihtimalini kıskanıyor her özgüvensiz erkeğin yaptığı gibi.
Bencede wallaha bende istemem nasıl bir ortam bilmiyorum ama tiktokunda eski videolardaki yeter.gülüşmeler falan beni aşar

kadınların ikinci çocuğa hamile kaldıkları yaşta ben eve gitsem de oyun oynasam diye bekliyodum benimki de aşırı ergenlikmiş
yooo senin ki normal.geçen ay 44 üme girdim vallahi bak barbie koleksiyonu yapıyorum kutulu.ha bir de harry potter koleksiyonum var

yooo senin ki normal.geçen ay 44 üme girdim vallahi bak barbie koleksiyonu yapıyorum kutulu.ha bir de harry potter koleksiyonum var
o koleksiyonlar cok para eder ileride. bir de kızınız var diye hatırlıyorum. Allah bağışlasınkızınıza yatırım olur

o koleksiyonlar cok para eder ileride. bir de kızınız var diye hatırlıyorum. Allah bağışlasınkızınıza yatırım olur
yatırım niyetiyle de biriktiriyorum yalan yok.bazı eski barbie ler servet değerinde .23 nisan indirimini bekliyorum alırım bir şeyler.oyun bağımlısı da sayılırım ama bataktaki puanlarıma bakınca anladımm demek ki devamlı oynamışım yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…