• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızdaki insanın pubg adlı oyun oynamasını nasıl karşılarsınız?

rank nedürr iyi bir şeyse ben de başlayayımmm? :dondurma:
Screenshot_20220410-231713_Google.jpg

yani oyunda yukselmek icin pubg yi surekli oynamak gerekiyor bir ara elmas olmustum :KK53:

Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
Herhangi bi oyunu oynarken çoğu zamanını orada geçirirse istemem. Oyun bu ne olacak demek yanlış çünkü bütüüün vaktini orada geçiyorlar özellikle erkekler inanılmaz bağımlısı oluyor uyuşturucu gibi adeta. Ki Pubg oynamadım ama ingilizce hocam vardı kadın onunla buluşurduk arada o bile biriyle tanışmış sevgili olmuş çocuk kyk da temizlik görevlisiymiş kendisi öğretmen çocuk buna önce ısrar ediyor görüşmek için sonra olmaz bizden ailen beni kabullenmez diyor falan saçma sapan bir hikaye türk dizisi gibi valla :D Psikolojimi bozdu kadın hocam kendinize gelin oyun bu konuşsanız bile buluşmadığınız insana nasıl bağlanıyorsunuz anlamıyorum dedim şaka gibi bir etki bıraktı kadında. Bu tabi bi kişiden örnek bikaç arkadaşımda oynuyor öyle 1 2 saat vakit ayırmıyor o yüzden sevmiyorum oyun oynayan erkek ya da kadını.

Oyunlarda ortamın kötü olup olmaması insanın kendi elinde.
Yıllardır oyun oynarım bebeğim olunca biraz sekteye uğradı ama hiç öyle garip bir konuşmaya birebir girmedim. Eşimle de genelde birlikte oyun oynarız. Pek severim vakit olsa da oynasam :) pubg sevmem ama call of duty daha iyi 🤗

Esimin cep telefonu ile hic alakasi yok. Is haricindw nerdeyse sifir kullanir. Ama bir oyun oynamak istese heralde bir tepkim olmazdi. O da benim telefonuma karismaz cünkü 🤷‍♀️ Ama ortam kötü diye size yasakliyorsa onunda orda bir isi yok demektir.

Herhangi bi oyunu oynarken çoğu zamanını orada geçirirse istemem. Oyun bu ne olacak demek yanlış çünkü bütüüün vaktini orada geçiyorlar özellikle erkekler inanılmaz bağımlısı oluyor uyuşturucu gibi adeta. Ki Pubg oynamadım ama ingilizce hocam vardı kadın onunla buluşurduk arada o bile biriyle tanışmış sevgili olmuş çocuk kyk da temizlik görevlisiymiş kendisi öğretmen çocuk buna önce ısrar ediyor görüşmek için sonra olmaz bizden ailen beni kabullenmez diyor falan saçma sapan bir hikaye türk dizisi gibi valla :KK70: Psikolojimi bozdu kadın hocam kendinize gelin oyun bu konuşsanız bile buluşmadığınız insana nasıl bağlanıyorsunuz anlamıyorum dedim şaka gibi bir etki bıraktı kadında. Bu tabi bi kişiden örnek bikaç arkadaşımda oynuyor öyle 1 2 saat vakit ayırmıyor o yüzden sevmiyorum oyun oynayan erkek ya da kadını.
İngilizce hocam ne ya ahahaaah anlatım bozukluklarım beni benden alıyor :DD

Ya tepki göstermeyi geçtim biz ikimiz beraber oynardık bu oyunu önceden. İkimizinde telefonunda yüklüydü. Hiç aklıma gelmedi pubg oynadığı için tepki göstermek. 40 yıl düşünsem yine gelmez. Ama biz oyun oynamak için oynuyorduk yani. Milletin oyunu kullanma amacı farklı olmuş :D Esra Erol'da falan da görüyorum arada oyundan tanıştığına kaçan mı dersin,sevgili olan mı dersin :D

O yüzden oyuna suç bulma bence. Çok komik çünkü. Oyun ne yapacak sevgiline birini mi bulacak? :D Önemli olan oynayanın ne amaçla oynadığı. Sevgiline bu kadar güvenmiyorsan oturup nedenini sorgula derim. Aldatacak insan oyuna gelene kadar bin tane yöntem bulur yine aldatır.

PUBG oynamış bir insan olarak söylüyorum. O oyunda her telden çalan insan tipi var. Yüksek ihtimalle oradaki insanlarla muhatap olmanızı istemiyor olabilir. Tabi sizde oyunu indirip sevgilinizle beraber oynasanız güzel ve eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. Ne olduğu belirsiz karaktersiz ve sapık tiplemeleri lobinize almadığınız sürece problem olmamalı. Aynı şekilde sevgilinizde bu oyunu kimlerle oynadığına dikkat etsin çok fena kadınlar var.

Ben 5 dakika durmazdim seninle..
Oynadigim oyuna bu kadar karisan kadin,ileride bana neler yapmaz diyerekten..
Topuklarimi kalcama vura vura kacardim..
Sanki adami grup yaparken basmisimda,bana ne tepki verirdiniz seklinde soruyorsun.. :\

Pupg gibi lol wild rift var ben oynuyorim hiç öyle kötü yollara dusulucek bir yer değil 🤣 oynasan seni kabul etmezdim ne ya bence sizin erkek arkadaşınız sorunlu çok tuhaf gerçi her yerde arayan Mevla sini da bulur belasını da ama 🤣

Hamileliğinde pubg aşermiş ve deli gibi oynamış (bazen telefonu atıp kusmaya gittiğim doğrudur), 40 yaşında bir insan olarak, bir sıkıntı görmüyorum herkes oynayabilir. Ama eşi bu oyun yüzünden işi gücü kapatmış 2 yıldır evde oyun oynayan da bir arkadaşım var. Her şeyin bir sınırı olmalı diye ekleyeyim ;)

Bu erkek milletimiz o kadar rahatki işten gelince saatlerce oyun oynayabiliyor
Kesinlikle izin verme ev işlerini öğrensin oyun oynayacağına
Yoksa boğazlamak istediğin bir kocişin olur

Back