- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
rank nedürr iyi bir şeyse ben de başlayayımmm?simdi rank kasıp geldim hepimizde var bu oyun ailece oynuyoruz yani bir yamugunu gormedik ben takimdan ziyade tek kisi oynamaktan yanayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rank nedürr iyi bir şeyse ben de başlayayımmm?simdi rank kasıp geldim hepimizde var bu oyun ailece oynuyoruz yani bir yamugunu gormedik ben takimdan ziyade tek kisi oynamaktan yanayim
rank nedürr iyi bir şeyse ben de başlayayımmm?
şimdi anladım oyun cahili olduğumdan yeni bir oyun adı sandım pardonEki Görüntüle 3045095
yani oyunda yukselmek icin pubg yi surekli oynamak gerekiyor bir ara elmas olmustum
Herhangi bi oyunu oynarken çoğu zamanını orada geçirirse istemem. Oyun bu ne olacak demek yanlış çünkü bütüüün vaktini orada geçiyorlar özellikle erkekler inanılmaz bağımlısı oluyor uyuşturucu gibi adeta. Ki Pubg oynamadım ama ingilizce hocam vardı kadın onunla buluşurduk arada o bile biriyle tanışmış sevgili olmuş çocuk kyk da temizlik görevlisiymiş kendisi öğretmen çocuk buna önce ısrar ediyor görüşmek için sonra olmaz bizden ailen beni kabullenmez diyor falan saçma sapan bir hikaye türk dizisi gibi valla Psikolojimi bozdu kadın hocam kendinize gelin oyun bu konuşsanız bile buluşmadığınız insana nasıl bağlanıyorsunuz anlamıyorum dedim şaka gibi bir etki bıraktı kadında. Bu tabi bi kişiden örnek bikaç arkadaşımda oynuyor öyle 1 2 saat vakit ayırmıyor o yüzden sevmiyorum oyun oynayan erkek ya da kadını.Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
İngilizce hocam ne ya ahahaaah anlatım bozukluklarım beni benden alıyor DHerhangi bi oyunu oynarken çoğu zamanını orada geçirirse istemem. Oyun bu ne olacak demek yanlış çünkü bütüüün vaktini orada geçiyorlar özellikle erkekler inanılmaz bağımlısı oluyor uyuşturucu gibi adeta. Ki Pubg oynamadım ama ingilizce hocam vardı kadın onunla buluşurduk arada o bile biriyle tanışmış sevgili olmuş çocuk kyk da temizlik görevlisiymiş kendisi öğretmen çocuk buna önce ısrar ediyor görüşmek için sonra olmaz bizden ailen beni kabullenmez diyor falan saçma sapan bir hikaye türk dizisi gibi valla Psikolojimi bozdu kadın hocam kendinize gelin oyun bu konuşsanız bile buluşmadığınız insana nasıl bağlanıyorsunuz anlamıyorum dedim şaka gibi bir etki bıraktı kadında. Bu tabi bi kişiden örnek bikaç arkadaşımda oynuyor öyle 1 2 saat vakit ayırmıyor o yüzden sevmiyorum oyun oynayan erkek ya da kadını.
Oyun güzel,kitlesi kanser. Bulaşma derim.O nasıl bir oyun güzel mi
Sen kaçBen 5 dakika durmazdim seninle..
Oynadigim oyuna bu kadar karisan kadin,ileride bana neler yapmaz diyerekten..
Topuklarimi kalcama vura vura kacardim..
Sanki adami grup yaparken basmisimda,bana ne tepki verirdiniz seklinde soruyorsun.. :\
Yanlız o oyunu kötüleyen kendisiydi böyle tepki vermem gayet normal benimle oynamayı teklif etmediYaşı oynayacağı oyuna karışacağın kadar küçükse bırak annesi düşünsün bence.