• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızdaki insanın pubg adlı oyun oynamasını nasıl karşılarsınız?

Ben kocamla beraber de oynuyorum ne varmış ki?
sıkıntı kendisinde, zira size kullandığı kelimeden gayet net anlasılıyor.
Oyuna kabahat bulmasın;)

Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
Nasıl bir oyunmuş ki bu?

Ben evlenmeden önce adını bile duymamıştım Lol ün. Eşim anlattı gel bir iki el atalım bak çok zevkli diye. O gün bu gündür oynuyoruz birlikte😂😂 dediğiniz gibi tam bataklık ama acayip zevkli .
ya tam dream evlilik😅ben de eski sevgilimle oynardım sabaha kadar. 10\10 cift aktivitesi

O oyun ile kelimelik mi ne oyunundan dolayi, baya aldatma hikayesi ile karsilasiyorum. Hic oynamadıgım icin bilmiyorum. Ancak insanin icinde varsa heryerde yapar, oyun bahane sadece. Aldatacak insanin isini kolaylastiriyor sadece bazi uygulamalar.

Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?

Spesifik olarak bu oyunu bilmiyorum ama genç erkeklerin %90'ı falan oyun oynuyor. Eğitim seviyesi, meslek fark etmeksizin. Rahatsız oluyorsanız eğer çok arayıp hiç oynamayanını bulmanız lazım :)

Ben evlenmeden önce adını bile duymamıştım Lol ün. Eşim anlattı gel bir iki el atalım bak çok zevkli diye. O gün bu gündür oynuyoruz birlikte😂😂 dediğiniz gibi tam bataklık ama acayip zevkli .
Wild rift mi oynuyorsunuz 🤣 ben bazen sinirlenince esime kızıyorum niye beni korumadin öldüm diye 🤣🤣 gerçekten tam bataklik ama mikemmell

oyun oynaması sizi ndn rahatsız etti eşimle bende beraber oynuyoruz ahaha oyunda beni koruyo filan beraber eğleniyoruz sende indir beraber oynayın bence

Stres attırıcı kesinlikle ama öyle bir kitle var ki oyunculardan. Genelde 13 14 yaslarinda olan oyuncular. Öyle gıcık ve toksik oluyorlar ki bazen aşırı geriliyorum. O yüzden de çoğu zaman oyunculari susturarak oyuna başlıyorum kafam rahat oluyor 😀
Ayy çok küfür eden de var ben de direk sohbet kısmı kapalı manyak millet ne biçim küfür ediyorlar ben çok sinirleniyorum açık olursa 😅

yakında şöyle başlıklar açılacak sanırım, "hayatınızdaki insanın nefes almasını nasıl karşılarsınız" :)) nasıl kafalar bunlar

Esimle bizde oynardık ve hic kotu biseyle karşılaşmadım ne varmış ki oyunun ortamında anlamadım 😳

Eşime sormak lazım çünkü evde sadece ben oynuyorum. Ortamı kötü derken ne anlamda anlamadım. Alt tarafı online oyun bu kadar abartacak ne varsa...

Back