- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir oyunmuş ki bu?Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
Ben evlenmeden önce adını bile duymamıştım Lol ün. Eşim anlattı gel bir iki el atalım bak çok zevkli diye. O gün bu gündür oynuyoruz birlikte dediğiniz gibi tam bataklık ama acayip zevkli .aman aman sakın. yıllar sonra çıkabildim o bataklıktan
Boyle diyorsa kesin bir haltlar karistiriyordur o yuzden tavrin dogru kabul etmeAma sorunda sen indirirsen bende indirirm diyorum istemiyor ozaman kendinde oynamayacaksın
ya tam dream evlilikben de eski sevgilimle oynardım sabaha kadar. 10\10 cift aktivitesiBen evlenmeden önce adını bile duymamıştım Lol ün. Eşim anlattı gel bir iki el atalım bak çok zevkli diye. O gün bu gündür oynuyoruz birlikte dediğiniz gibi tam bataklık ama acayip zevkli .
Kesinlikle çok iyi aktivite birlikte vakit geçirmiş oluyoruz ve eğleniyoruz da.ya tam dream evlilikben de eski sevgilimle oynardım sabaha kadar. 10\10 cift aktivitesi
Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
Wild rift mi oynuyorsunuz ben bazen sinirlenince esime kızıyorum niye beni korumadin öldüm diye gerçekten tam bataklik ama mikemmellBen evlenmeden önce adını bile duymamıştım Lol ün. Eşim anlattı gel bir iki el atalım bak çok zevkli diye. O gün bu gündür oynuyoruz birlikte dediğiniz gibi tam bataklık ama acayip zevkli .
oyun oynaması sizi ndn rahatsız etti eşimle bende beraber oynuyoruz ahaha oyunda beni koruyo filan beraber eğleniyoruz sende indir beraber oynayın benceMerhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
Yok normal 5 e 5 modu sihirdar vadisi oynuyoruz sorma ya bazen kızılıyor öyle kaptırınca oyuna.Wild rift mi oynuyorsunuz ben bazen sinirlenince esime kızıyorum niye beni korumadin öldüm diye gerçekten tam bataklik ama mikemmell
Oynamaya başlarsan bende oynayacağım beraber oynarız de.Engellemek değilde benim oynamamı istemiyor kendine gelince niye serbest sorun bu.okadar kötü biryerse onun ne işi var
Bence güzel stres attırıcı aktiviteYok normal 5 e 5 modu sihirdar vadisi oynuyoruz sorma ya bazen kızılıyor öyle kaptırınca oyuna.
Stres attırıcı kesinlikle ama öyle bir kitle var ki oyunculardan. Genelde 13 14 yaslarinda olan oyuncular. Öyle gıcık ve toksik oluyorlar ki bazen aşırı geriliyorum. O yüzden de çoğu zaman oyunculari susturarak oyuna başlıyorum kafam rahat oluyorBence güzel stres attırıcı aktivite
Ayy çok küfür eden de var ben de direk sohbet kısmı kapalı manyak millet ne biçim küfür ediyorlar ben çok sinirleniyorum açık olursaStres attırıcı kesinlikle ama öyle bir kitle var ki oyunculardan. Genelde 13 14 yaslarinda olan oyuncular. Öyle gıcık ve toksik oluyorlar ki bazen aşırı geriliyorum. O yüzden de çoğu zaman oyunculari susturarak oyuna başlıyorum kafam rahat oluyor