Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatınızda ne eksik?
- Konu Sahibi ayl@
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çokk şükür hayattta çoğu istedığıme ulaştım aslında ...eşim huzur oğlum...işim.......ama yınede bır yanım eksık ..........annem .......onu 14 yaşımda kaybettım........o eksık........çok eskıden bır yerlerde okumuştum..........annesız kalan bır yureğı hıçbır guneş ısıtamaz .............bu soz hep yuregımde kaldı ..........ama bılıyorum kı hayat bu .........hayat bır mucadele .....herşeye sahıp olmamız imkansız..........herşeye sahıp old ana zaten hayat bıter anşlamsızlasır........her zaman bırşeyler çıkacakkı onu elde etmek için yenıden sarılalım hayata..........rabbım rahmetını esırgemesın bızeden.............hepinıze kolaylıklar...........inş herkes aradığını bulur...........dua ile.......
istediğim herşeye sahibim ama eşime güven eksik,iç huzuru eksik!
aynen cnm benimde sevgilime güven aksik iç huzuru eksik ama ona sorsan bana güvenemio .... acayip bi hayal gücüne sahip olmayan şeeleri düşünüp bana hayatı dar edio .
ve ben onu bu kadar sewerken hiçbişeyin farkına varamıosenağlama
aynen cnm benimde sevgilime güven aksik iç huzuru eksik ama ona sorsan bana güvenemio .... acayip bi hayal gücüne sahip olmayan şeeleri düşünüp bana hayatı dar edio .
ve ben onu bu kadar sewerken hiçbişeyin farkına varamıosenağlama
benim eşim bana güveniyor ama ben ona güvenemiyorum,bir defa bir hata işledi o nedenle ona karşı güvenimi kaybettim.seninki neden sana karşı ki bir sor ona,konuş bence
benim eşim bana güveniyor ama ben ona güvenemiyorum,bir defa bir hata işledi o nedenle ona karşı güvenimi kaybettim.seninki neden sana karşı ki bir sor ona,konuş bence
onun genel olarak bi sorunu war kendiyle alakalı 1 kere ayrılmıştık ve o yokken ki konuları açıp sölüo hep. tekrar barışalı 1 sene oldu we etrafımda hiç erkek arkadaşım bile kalmadı kimse arayıp sormuo ama genede ona güven gelmio bu aralarda pek ii diiliz.sanırım ayrıldık 2 günden beri konuşmuoruz.senağlama anlatsam baya sürer kısacası eski erkek arkadaşım yüzünden ayrıldımızı sanıo.ama hiçmi hiç alakası yok özet olarak böle.laelaelaelaelae kafayı yemek üzereyim.
benimde tek eksigim evimin icinde huzur bu aralar beni okadar cok e kiriyorki anlmiyor bile benim kirildigimi benim naz yaptigimi saniyor ama oyle degil surekli gozumden istemeden yas geliyor sanki icim aciyor ben de kendimi bir kuyudamisim gibi hisediyorum cikkamiyorum ordan yada cikmak istemiyorum en kotusude bunlarida kimseyle paylasamiyorum cok yalnizim bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum gece yataga yattigim zaman rabim diyorum uyyanmak istemiyorum rabim sonumuzu hayirli kilsin belkide 20 seneligin yorgunlugu kusura bakmayin arkadaslar okadar doluyumki