• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda ne eksik?

hayatımda huzur eksik huzur istiyorum bunun için huzurumu bozan şeyi hayatımdan çıkarmam lazım çıkarmam için yine hayatımda eksik olan başka şeylerin tamamlanması lazım demek ki hayatımda çok şey eksik

kızlar benim de arkadaşım eksik çok şükür rabbime eşim, işim ve melek gibi bi yavrum var ama bana yeni şeyler öğretecek hayatın coşkusunu gösterecek bi abla arıyorum yok işte yok dedikodu ve eş çekiştirme muhabbetlerini sevmiyorum yaşım 24 hayat güzel ama tek arkadaşım siz kadınlar kulubü ve ankara daki bir dost hepsi bu canım sıkılıyo ya kimse beni anlamıyo

herkes gibi bende sinirliyim kafamçokkarıştı
birde öbür yarım eksik
d.gif
e.gif
m.gif
e.gif
t.gif

öncelikle şiirinin yazarı necip fazıl kısakürek gibi hatırlıyorum Ayla..
bu konuda aslında söylemek istediğim çok şey var ama sizleri boğmakta istemem özetleyecek olursam:
biz türkiyede malesef eğitim sitemimiz sayesinda okullarda hep eksik yetiştiriliyoruz asıl önemli olan ilgi alanlarımız özel kabiliyetlerimiz hep es geçiliyor ve para kazanmak için evet sadece para kazanmak için bir yığın şey ezberletilip haydi şimdi sıra hayatta deniliyor..
bu bu sırada kendimiz için fazla zamn ayırabilen birileri değilsek ,aslında ne yapmak istediğimizi hiç sorgulamadan olduğumuz yerde mutlu olmaya çalışıyoruz . asıl olmak istediğimiz yerde değil.
hedefleri olmalı insanın ve onlara ulaşma azmi..
kişisel ailevi maddi.. her alanda..
bulunduğun yeri ve olmak istediğin yeri süreklli sorgulamalısın
KİŞİNİN HAYATI DÜŞÜNÜN RENGİNE BOYANMIŞTIR!yerimseniben

Elbette amacımız eksikliklerimizi söyleyip üstüne ağlamak değil...
Eksiklerimizi anlatmak için öncelikle düşünüyoruz, hayatımızı gözden geiriyoruz. Ne istediğimizi, ne istemediğimizi, ne yaptığımızı ya da yapmadığımızı görüyoruz. Benim için faydalı oluyor bu muhasebe. Hatta bunu yaparken dertleşmiş de oluyoruz, bu da rahatlatır insanı. Tanıdığımız ama sırrımızı sıkıntımızı paylaşmak istemediğimiz ne çok insan vardır ve ne çok insan bize benziyordur. Yalnız olmadığımızı görüyoruz bence.Olumsuzluğa kapılan var mı acaba?

Ayla abla (eğitimciysen ablam yasındasındır ve kızmazsın diye düşündüm)
ne güzel yorum getirmişsin. Oksa kabuk geliştirip, içine kapanmak belki en kolayı ama en iyisi değil dimi

Ayla abla (eğitimciysen ablam yasındasındır ve kızmazsın diye düşündüm)
ne güzel yorum getirmişsin. Oksa kabuk geliştirip, içine kapanmak belki en kolayı ama en iyisi değil dimi

Kızacak birşey göremedim canım. Yaşım 34, ablan yaşında olabilirim. Kabuk bağlamak insanın kendine zarar verir. Ama bu demek değil ki önüne gelene derdini aç. İnsanın şanslıysa 1 bilemedin 2 dostu oluyor; bazen eş, bazen arkadaş ya da büyük. Güvemiyorsan açmazsın, İşte o zaman bu forum gizlilik de sunduğu için iyi bir paylaşım ortamı olur. Denizli'ye sevgiler...

Huzur ,mutluluk eksik.Yok da değil ama sanki en muhtaç olduğumuz anda yoklar.Düşünüyorum da ben neden mutlu olamıyorum her zaman?Ne sorunum var daha genç yaşta kendimi 90 yaşında gibi hissediyorum.Hiç bişeyin tadı tuzu yok neden neden?

güneşin batışını seyrederken yaslanabileceğim bir omuz

kafa dinleyemiyorum en büyük eksikliğim bazen kaçayım bi yerlere diyorum ama malesef yapamam yapamıyorum

insanlar ufak şeylerden de varlıklar elde edebilir.mutluluk en büyük varlık denir yaa hani.biraz da kendi elimiz de bu.biz bayanlar biraz yapı itibariyle de hassaz ve nazik varlıklarız bu yüzden de olaylarla baş etmek zor geliyor bazen.
kaç yaşına gelirsekte gelelim yok olan şeyleri var etmek için çabalıyıp duruyoruz ama gene de dört dörtlük olmak mümkün değil bir yerlerde bi pürüz çıkıyor elbette.para var oluyor huzur olmuyor huzur oluyor başka bi sorun...çok şükür her şeyim yerimde de adam akıllı içimin rahat edebileceği huzurlu bi iş bulamadım daha :)

çok eksik var sevdiğim insanlardan değer verdğim insanlare eksik.beni anlayacak sevip sayacak bi eş eksik

aşık olduqum ve özLedqm aşkm eksik tek eksiğim o o da olsa herşey kusursuz of allhım ya

aslında bu hayata nasıl baktığımızla ilgili biraz da diye düşünüyorum.ararsan eksik bulmak çok kolay aslında.ama şu hayattaki en güzel şeye sahibim harika bir oğlum ve beni herşeyden çok seven muhteşem bir eşim var.en önemlisi hayatımda huzur var ve şükrettikçe her gün daha iyisine sahip oluyorum..tüm bunları düşününce çok şükür hayatımda eksik olan hiçirşey yok.sanırım ben şanslıyım:teytey:
a.s.

Allaha çok şükür sahip olduğum güzelliklerin farkındayım...Eksiklikler mutlaka vardır ama şuan için onlara ihtiyaç duymuyorum zamanı gelince Allah bana inşallah onları verecek..(mutlu bir evlilik-canımdan bir parça gibi...)

Tüm yorumları eksiklerimizi okudum dostlar...
Ve şöyle bir düşündüm.Bir süre öncesinde bu soru gelseydi bana,
bende ooooo birürü maddeler halinde eksiklerimi önem sırasına göre çıkartırdım.
Ama şimdi öyle düşünmüyorum.Eğer yaşıyorsak her sabah gözümüzü açıp aydınlığı görüyorsak, gülümseyebiliyorsak, ağlayabiliyorsak ve en önemlisi nefes alabiliyor ve Allaha şükr edebiliyorsak hiç birşeyimiz eksik değildir.
O sizlerin eksik diye nitelendirdiğiniz sıralamalar ise inan vakti zamanında eksiklikten çıkacak ve tam olacak. Sadece sabır ve umut o kadar.
Sevgiyle;;;

Back