• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda ne eksik?

Hepinize teşekkürler arkadaşlar katılımınız için. Görüyorum ki seveceğimiz biri ve bebek gibi eksiklerimiz var karşılanması zamana bağlı. Çok büyük bir kısmımızda da huzur eksik. Sordum bir başka konuda, "nasıl huzur bulunur?" diye ...http://www.kadinlarkulubu.com/huzurlu-hanimlar-buraya-t121632/index.html?p=1195882#post1195882 Cevaplanmasını umuyorum. Bilgilerinize...Huzurunuz, sevdiğiniz, sevildiğiniz ve eksiklik hissettirmeyecek varlıklarınız olması dileğiyle...

bazen hayatı fazla sorgulamaya başladığımı düşünüyorum
çok mu monotonuz diyorum
hayat mı böyle, bende mi bir eksiklik var?
benim hayatımda dinamizm eksik sanırım hep hareketliyim ama monoton bir hareketlilik bu, standart eylemler, hayat koşturmacası...bu yüzden canım sıkılıyor bazen
bir de hayatımda eskiden varlıkları huzur veren koca çınarlarım eksik; bilge, hoşgörülü, ırmak, başlı başına hayat olan anneannem ve dedem

şairini unuttum;

hayat mayat diyorlar
benim gözüm mayatta
hayatın eksiği var
hayat eksik hayatta

...:bbo:

yazarken buldum aslında bir şey daha...
ben yeteneklerimin yeterliklerimin yeterince keşfedilip geliştirilmemesinin de bir eksiklik yarattığını düşünüyorum.:(

ya sizin neyiniz eksik?

maddi durumumuz iyi,ailem yaşıyo çok şükür...çok yakışıklı ve bana çok değer veren bi kocam var..seviliyorum çevremde..dışardan bakılınca herşey süper,eksiksiz...ama içimde huzur eksik...hiç hissetmemiştim eksikliğini..şimdi ne kadar değerli olduğunu anladım..kaybedince yani...

Merhaba Ayl@(ben aylet diye düşündüm ama ayla mı acaba?):))
Hayatta arayışlarım hiç bitmedi sanırım hiçde bitmeyecek..Küçücük çocuktum hayatımda oyuncaklarım eksikti,okula başladım matematik zekam eksikti,hayıflandım.Ergenlik çağında boyum eksikti,Lise çağlarımda adalet eksikliği dikkatimi çekti,aynı dönemlerde kendime güvenim eksikti,üniv.de eğitimde eşitsizlik eksiğimdi,Aralarda aşk eksik oldu,sevgi eksikti.İşe başladım hak adalet duygusu eksikti.vs.vs.vs...
Bu saydıklarım hep öylemi kaldı,tabiki hayır her yeni deneyim bu eksikleri artı yaptı,var yaptı.Kendi gücüm ve irademin yettiği herşeyi var yaptım.Çok sevdiğim bir ailem vardı,şimdide çok sevdiğim bir eşim var birde hayata,kendime inancım var.
Bu yaşadıklarımda tek ortak payda,heran hayatı ve kendimi sorguladığımdır ama.Sorgulanmayan hayat hayat değildir sonuçta.Şuan hayatımda huzur eksik değil ama çok huzursuzda bir insan değilim.
Hayatta kaçan bir tren yok neticede eksikler hep doldurulmaya müsait bir zaman bulur elbette.Yeterki doldurmak isteyelim,yeterki farkında olalım...

Sevgiyle kal arkadaşım...

neden başarı?çalışırsan yaparsın yaşın daha 19 sanırım negatif düşünme!

hayatım da annem eksik ...o eksik olunca başka şeyler tam olsa ne yazarrr..

benim hayatimin en buyuk eksigi birtanem bebisim onu tam buldum derken kaybetmenin acisini yasiyorum icimde oysa ne kadarda mutlu etmisti beni ve biricik babasini nasilda hayaller kuruyordum onu kucagima alip sevgiyle buyutecektim ve benim yasadiklarimi ona yasatmamak icin elimden ne geliyorsa yapacaktim ama hayat tam karnimda yavas yavas buyurken ayirdi bizi ama biricik bebesim annen seni cok seviyor ve bir daha anne olabilmek icin umudunu hic yitirmiyor icimdeki bu yara birgun kapanacak biliyorum

Çok şükür mutlu bir yuvam süper bir eşim ve geçimimizi sağlayacak işimiz var ama ne yazıkki bebeğimiz EKSıK

annem ve babam eksik:çok üzgünüm: onları çok özlüyorum senağlama

Son düzenleme:
Back