• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda ne eksik?

şu ana kadarlık herşeyim tam...bundan sonası içinse bi aşkım eksik yanımda birde 4 yıllık üniv diplomaya ihtiyacım var mali müşavir olmam için tabi zaman çok olur inşallah yeterki Allah uzun ömür versin

bebeğimiz eksik Allah benim gibi isteyen herkeze nasip etsin pat diye hamile kalırmıyım ki bır gun benım için inanılmaz mutluluk olurdu.

hakkaten ben hayatımda ne eksik diye hiç düşünmedim,onun yerine bugün ne yapmak istiyorum'u düşündüm,eksiklere takılmayalım,hayat bu takıldıkmı geçen vakte yazık olur demi ama?

bu sıcaklardan cok bunalıyorum yaa ben nedense biraz daha sıkıntısız ve relax olabilmek güzel olurdu

hakkaten ben hayatımda ne eksik diye hiç düşünmedim,onun yerine bugün ne yapmak istiyorum'u düşündüm,eksiklere takılmayalım,hayat bu takıldıkmı geçen vakte yazık olur demi ama?

Elbette amacımız eksikliklerimizi söyleyip üstüne ağlamak değil...
Eksiklerimizi anlatmak için öncelikle düşünüyoruz, hayatımızı gözden geiriyoruz. Ne istediğimizi, ne istemediğimizi, ne yaptığımızı ya da yapmadığımızı görüyoruz. Benim için faydalı oluyor bu muhasebe. Hatta bunu yaparken dertleşmiş de oluyoruz, bu da rahatlatır insanı. Tanıdığımız ama sırrımızı sıkıntımızı paylaşmak istemediğimiz ne çok insan vardır ve ne çok insan bize benziyordur. Yalnız olmadığımızı görüyoruz bence.Olumsuzluğa kapılan var mı acaba?

bır bebek eksıkkk

işten gelince anne diye kosarak kapıya gelecek bütün yorgunlugumu alacak tut su yaramazı babası diyebilecegım bir bebek eksık

hemde öyle bir eksiklik ki yeri hicbirseyle dolamayn..:çok üzgünüm:

güven eksik çoğumuzda,bende de olduğu gibi.artık körü körüne güvenmemeyi öğrendim.ama herşeye rağmen hayatı doya doya yaşamaya çalışmalıyız,ne eksik olursa olsun.sahip olduğumuz çok güzel değerler de var çünkü.eksik değil fazla olan şeylerimizi düşünüp mutlu olmaya çalışmalıyız.bu hayat bizim ve onu tepe tepe kullanma hakkı da bizim :icecream::icecream::1hug:a.s.

hayatimda tek eksik bir bebek allaha sükür para sikintisi cekmiyorum annemler uzak degil sicak bir yuvam var tek eksigimiz bir bebek

Allahım yaa hayattımda şuan için eksik olan tek şey eğlence yaa ben artık sıkılmaya başladım sürekli pc başındayım yapabileceğim hiçbirşey kalmadı ne tv nede başka bişey sadece temizlik ve pc ya piskolojim bozuldu yanlızlıktan hep annem babam ve ben sıkıldımmmmmmmmmmmmmm

Hayatim çok Rutin Işe Git Eve Gel Ayni şeyler.aslinda Paylaşacak Konuşacak Gülecek Okadar çok Enerji Varki Içimde Ama Bunlari Yapacagim Güvenli Kimseler Yok çevremde.hayatimdaki Eksikli Güvenli,samimi Bir çevrem Olmamasi:(

Şükürler olsun herşeye sahibim .Hayatdan istediklerimi hep aldım ve oda verdi.Tek şeyim eksik.Kendime bir hobi arıyorum kızlar.El işinden hiç anlamam anlamadığım gibi elim de yatkın değildir zaten.Yani ince iş vs yapamam.İşden geldikten sonra 1 saat kadar uğraşacağım.Yaparkende tüm stresi orda bırakacagım bir hobi arıyorum.

Back