Pek mucize sayılmaz ama gerçekten bunaldığım bir dönemden sonra hayatım olumlu yönde çok değişti.
Nişanlıydım ama nikahımız vardı düğünü bekliyorduk.Önce kötü bir şekilde o kişiyle ayrıldık,7 ay çekişmeli boşanma davası sürmüştü
O arada stresten kpss berbat geçmişti,mental olarak çöküşteydim iş yok aşk yok yobaz çevremden hergün bir laf işitiyordum.
Boşanma gerçekleştikten 2 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım,ortalama bir Türk erkeğidir kendisi,evlendik ailsiyle sıkıntılar yaşadım ama bu sene artık o dertlerden de kurtardı beni.Tanışıp nişan yaptıktan bir müddet sonra atandım
Şimdi 9 yıllık öğretmen,8 yıllık evli iki çocuk annesiyim.Çevremdeki o bazı densizler yaşadığım hayatı gördükçe(ki aslında normal bir hayatım var,ama işte onlara göre çok lüks içindeyim) şaşırıyorlar.Onlara göre ne atanabilir ne de bekar birisiyle evlilik yapabilirdim,kendi elimle hayatımı kaydırmıştım falan filan.Bazı kapılar kapanırken diğer kapıların açılacağına inanmak lazım.Hala çok sıkıntı çekersem kendime diyorum ki az kaldı bu kadar bunaldıysam sonunda feraha çıkacağım.Darısı isteyenlere