• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

FrKafka FrKafka jasmina jasmina @lalala01 bOniTO bOniTO Ossgemm Ossgemm

Sanırım yorum yazan herkesı etıktledım, kızlar ne dıyorsunuz.
Bu oda bızı yer mı ?
Ne yapayım denız kabugu rengıyle degıstıreyım mı ? Unıtenın oldugu duvarın rengı degısmeyecek ama orası kagıt oldugu ıcın rengı degıstıremeyecegız . Yanı aslında bı cok para dıyorum bı dıyorum boyle duramam evımızın baska degısen yerlerıde var yanı masrafımız var aslında ama bı turlu ne yapacagıma karar veremedım gece tuvalete kalktıgımda salonda bır ıkı tur atıp hatta resımlerıde o anda cektım bazılarını En Büyük KK

Varsa kenara attığınız paranız boyatin. Iciniz rahat etmeyecek böyle.
Dun aslında hıc oturma fırsatımız olmadı baska odalara mobılyalar geldı ama bı ara gıttım tv bakmak ıcın ama kendımı duvara bakarken buldum , esımınde duvar rengıne karsı ıgrenc tutumu benı benden aldı sanırım o sebeble asırı kafama taktım

Valla canm kullanacak olan sensin icine sinmiyorsa degis ama bence cok guzel olmus esyalarla filan çok uyum sağlamış. Ben olsam değişmezdim. Bu arada koltuk takimimiz ayni. Benim berjerlerde pembe ve mavi sadece

Valla canm kullanacak olan sensin icine sinmiyorsa degis ama bence cok guzel olmus esyalarla filan çok uyum sağlamış. Ben olsam değişmezdim. Bu arada koltuk takimimiz ayni. Benim berjerlerde pembe ve mavi sadece
Senın odan ne renk boyalı :KK14: Benım koltuklarım 5 .5 senelık fılan gecen sene badanada uzerıne boya damlayınca ve bır koltukta laptop sarjı patlayınca kaplatmak zorunda kaldım.Yoksa fume beyazdı koltuklar , baya anı bır degısım yapmıs oldum

Ben cok begendim, insanin ici aciliyor valla :) kullanacak olan sensin tabi ama ben misafir olarak boyle bir eve gelsem aşık olurum heralde :D

yaaa bi been mi rahatsız olmadım renkten?
çok beğendim inanın. koltuklarla mobilyalarla aşırı güzel olmuş.
tabi ki yine dediğim gibi kullanacak içinde yaşayacak olan sizsiniz ama bence gerilmeye falan hiç gerek yok. çok başarılı olmuş.
sanki özellikle bu renk seçilmiş gibi olmuş mobilyaların uyumuyla :KK200:

Bana rengi hala çok tatlı geliyor canım. Koltuklarınızlada uyumlu duruyor pembe ve bu ton (mint yeşilimidir bilemiycem artık ismini) bu aralar moda zaten. Kötü durmuyor fotoğraflarda ama senin içine sinmemiş belli. için rahat etmiycekse boyat canım çünkü sürekli o evde yaşayacak sensin. bize ilk bakışta güzel geliyor olabilir sen sürekli o rengi gördüğün için ev seni basıyor olabilir.

Çok marjinal çok güzel bi renk. Mobilyalarınızlada uyumlu. Gözünüz alışmadığı için renge alışamadınız. 1 haftaya alışınca beğenirsiniz diye düşünüyorum :))

Benim çok hoşuma gitti valla ben değiştirmezdim. Ama tabiki ev sizin içinize sinmiyorsa değiştirin.

Katlanılmayacak gıbı degıl hanı ben olsam bakar bakar gulerım hayaller neydı hayatda ne oldu dıye bıkac sene kullanırım
:halay:
Emegınıze paranıza değsin barı bı ıkı sene kullanın
Hani kotu duran sey koltuk perde duvar hepsı aynı renkler ıc ıce karısık paradoks gibi goz yoruyor
Karanlıkta oturun romantık romantık :KK48:
İdare edılebılır

İçine sinmediyse eğer 500 tlye yeniden boyat ,
En önemlisi içine sinmesi evin sonuçta
Her gördüğünde canın sıkılacaksa boyat gitsin başka şeyden kısarsın.
Sen kendi istediğin rengi de buraya koyabilir misin ? Var midir örneği?

şu işaretlegım gıbı bıseydı ıkı tane ısretledım cunku hangısını gosterdım emın degılım. Zaten hazır bır boya degıldı oraya gıdınce sayısız katalog arasından secmıstık adamda bıze bu cok acık olur bıraz rengı bellı etsın salonununuz cok buyuk vs dıyıp yanlıs yonlendırdı bızı . Ben boyle bellı belırsız bısey ıstıyordum . Esımde bır sure kullanacagız bunu al sana mavı dıyor En Büyük KK

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 65
Tekrar söylüyorum; bence çok güzel. Koltukların rengiyle çoook güzel uymuş. Kocandan gizli nasıl boyatabilirsin ki?

Daha ucuk bir renk istiyordun sanırım..
Çok cici olmuş ferrah duruyo, kullandıkca gözünüz alışır.Eşyaları dekorunu yerleştirdinmi tamamlanıcaktır gelsin bahar:KK51:

Back