Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
- 21 Mart 2017
- 6
- 1
- 1
- 35
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
Bence gayet guzel olmus ama icinize sinmediyse boyatin tekrar istediginiz rengeAcaba eşinden habersiz boyatsam mi beğenen de var benim gibi hisseddnde vat kafamda çok karıştı ama çok renkli kesinlikle
Çok güzel olmuş ben çok beğendim.Kızlar hayatımın şokunu yaşıyorum. Salonum 5 senedir uçuk bir gri boyaliydi ,bu sene artik sadeliği bi yana birakayim azıcık renklenelim dedik esimde geriden memnun değildi koltuklarimda su yeşili ve toz pembe velhasıl kelam. Hafta sonu bi avuç para vererek istediğimiz rengi yaptırdık makinede sonracima renk koyu geldi bana ama oldu oldu diyip kapakladilar beni. Bugün boyandı 3 kg beyazboya eklediler içine banamisin dememiş her yer naneli seker gibi inanamıyorum çok acayip eşim bana yükleniyor senin yüzünden diyor o kadar para verdirdin hale bak diyor.epey masraf oldu bütün ev boyandı kapılar vs vs yarında Duvar kağıdı isleri vardı önce yarin burayı beyaza boyat dedi sonra 5 sene daha boyle anlayacağınız renkten tiksindi ben napcami şaşırdım bakıyorum baktıkça bakasim geliyor şaşkınlıktan sizde bir bakin bakalım
- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Bence gayet güzel olmuşAcaba eşinden habersiz boyatsam mi beğenen de var benim gibi hisseddnde vat kafamda çok karıştı ama çok renkli kesinlikle
- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
Bak orası beyazla açılmamış hali orijinal renk diğer yerler beyazla açıldı ünitenin duvarı gibi değil ama yinede çok fena eşim zaten beyazı bile kabul etmiyor boyle kalacak burası diyor ben tahammul edemem bu renge ay çok saskinim
Geçen bi tanıdığımla sohbet ederken boyasinin tonunu çok beğendiğimi söyledim marka ve barkod istedim seda boya diye bi boya markasıymis canım b3 kg mi oluyor en küçük olan 25 TLymis tek sorun duvarları silince hafif siliklik oluyor haricinde uygun ve güzel dedi bi arastir istersen
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
Aynı şey bana da oldu,ben de odamı boyuyorum. boyacı falan tutmadık ben yaparım badana boya zaten. çayır yeşili almıştım katalogda. tek katı bir sürdüm,resmen fosforlu yeşil. kuruyunca rengi oturur dedim ama yok kör oldum resmen. sonra 2. katı geçtim ama hala kötü,asla katalogdaki gibi değil. çok pişmanım ben de allahtan tek bir oda benimkisi. seneye tekrar boyayacağım gül kurusu gibi bir kapatıcı renge. sizin bir de bütün evmiş biraz kötü olmuş. evin duvar renkleri insanı çok etkiliyor.siz boya alıp tekrar boyasanız?
- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Evi bi yerleştirinde öyle görelim. Tercih edeceğim bir renk değil benimde yani tüm odayı boyatmam ama ara ara kullanabileceğim bi renk kötü değil asla.
Tüm odanın aynı olması boğmuş. Bence boyatmak yerine gidin tv nin olduğu yere duvar kağıdı alın ve birkaç kolona duvar kağıdı uygulayın bu kadar boğmaz ozaman.
Tüm odanın aynı olması boğmuş. Bence boyatmak yerine gidin tv nin olduğu yere duvar kağıdı alın ve birkaç kolona duvar kağıdı uygulayın bu kadar boğmaz ozaman.