• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

Acaba eşinden habersiz boyatsam mi beğenen de var benim gibi hisseddnde vat kafamda çok karıştı ama çok renkli kesinlikle

Ya hani kadinlar uzun sure koyu renk sac kullanir da sacini sariya boyatinca garipser ya seninki o hesap olmus. bence gayet guzel ferah bir renk. Alisinca seversin diye dusunuyorum :)

Bir tuhaf geldi ama katlanılmayacak derecede değil. Eğr fazla para harcadıysanız duvarlar kirlenince boyatırsınız hemen.

Kızmayın ama bence süper olmuş koltuğun yeşil çiçeklerine de çok uymus

Ya canım benim çok hoşuma gitti bence eşyalarınlada çok uyumlu

Ya canım benim, renk renk olarak çok güzel ama benim odam olsa bende duramazdım beni boğuyor böyle renkler çabuk sıkılıyorum. Ama sıkma canını telafisi olmayan birşey değil, biraz maddi manevi zahmet oldu ama tecrübe edindin canım benim

Çok güzel çok ferah olmuş :dondurma: Zaten sonsuza dek böyle kalacak değil ya...

Kızlar hayatımın şokunu yaşıyorum. Salonum 5 senedir uçuk bir gri boyaliydi ,bu sene artik sadeliği bi yana birakayim azıcık renklenelim dedik esimde geriden memnun değildi koltuklarimda su yeşili ve toz pembe velhasıl kelam. Hafta sonu bi avuç para vererek istediğimiz rengi yaptırdık makinede sonracima renk koyu geldi bana ama oldu oldu diyip kapakladilar beni. Bugün boyandı 3 kg beyazboya eklediler içine banamisin dememiş her yer naneli seker gibi inanamıyorum çok acayip eşim bana yükleniyor senin yüzünden diyor o kadar para verdirdin hale bak diyor.epey masraf oldu bütün ev boyandı kapılar vs vs yarında Duvar kağıdı isleri vardı önce yarin burayı beyaza boyat dedi sonra 5 sene daha boyle anlayacağınız renkten tiksindi ben napcami şaşırdım bakıyorum baktıkça bakasim geliyor şaşkınlıktan sizde bir bakin bakalım
Çok güzel olmuş ben çok beğendim.

Bak orası beyazla açılmamış hali orijinal renk diğer yerler beyazla açıldı ünitenin duvarı gibi değil ama yinede çok fena eşim zaten beyazı bile kabul etmiyor boyle kalacak burası diyor ben tahammul edemem bu renge ay çok saskinim

Geçen bi tanıdığımla sohbet ederken boyasinin tonunu çok beğendiğimi söyledim marka ve barkod istedim seda boya diye bi boya markasıymis canım b3 kg mi oluyor en küçük olan 25 TLymis tek sorun duvarları silince hafif siliklik oluyor haricinde uygun ve güzel dedi bi arastir istersen

salonunuz genis oldugu icin absurt durmamis koltuklarinizla da uyumlu 1 2 yil sonra degistirirsiniz :)

Aynı şey bana da oldu,ben de odamı boyuyorum. boyacı falan tutmadık ben yaparım badana boya zaten. çayır yeşili almıştım katalogda. tek katı bir sürdüm,resmen fosforlu yeşil. kuruyunca rengi oturur dedim ama yok kör oldum resmen. sonra 2. katı geçtim ama hala kötü,asla katalogdaki gibi değil. çok pişmanım ben de allahtan tek bir oda benimkisi. seneye tekrar boyayacağım gül kurusu gibi bir kapatıcı renge. sizin bir de bütün evmiş biraz kötü olmuş. evin duvar renkleri insanı çok etkiliyor.siz boya alıp tekrar boyasanız?

Evi bi yerleştirinde öyle görelim. Tercih edeceğim bir renk değil benimde yani tüm odayı boyatmam ama ara ara kullanabileceğim bi renk kötü değil asla.
Tüm odanın aynı olması boğmuş. Bence boyatmak yerine gidin tv nin olduğu yere duvar kağıdı alın ve birkaç kolona duvar kağıdı uygulayın bu kadar boğmaz ozaman.

Orada olsam farklı mı düşünürdüm bilmem ama ben beğendimo_O

Ayy çook beğendim gerçekten abartmıyorum.Boyanın tam rengi ve markasını yazarmısınız

Back