• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

50 metre kare salon aynen okul gibi market gibi köfteci gibi oldu duvar kağıdı çocuğun odasına olacak salona daha bir tane renkli bizi görmek istemiyorum of

zevk meselesi elbette.. bence çok güzel bir renk değil ama tiksinecek kadar da iğrenç değil... mobilyalarınıza uymamış ama o bir gerçek.. eşiniz tekrar boyatmayı kabul etmiyorsa mecbur idare edeceksiniz...
Neden ya arkadaki koltukla ve açık pembe koltukla uymuş gibi. Pastel tonlar olmuş hepsi.

Ben mint istedim ama soft gibi silik soft belli belirsiz bi şey istemiştim. Olmadı olmadığını da gördüm aslında ama biyacim beyazla açarım rengi diyince güvendim kontrol etmedim aksam bi geldim bi gördüm her yer ispirto gibi

Fotoğraflarda ton farkı da olmuş. TV ünitesi olan fotoğrafta mavi daha koyu çıkmış o ton okul boyalarina benziyor. Ama diğer iki fotoğrafta böyle daha soft hoş bi renk görünüyor.

Koltuklariniza uymamis bi de renk eski bi renk gibi nasil anlatsam okullari ya da eski evleri byarladi ya bu renge onun gibi.

Koltuklarınızın deseni karışık ve renkli olduğu için beyaz, krem, gri gibi renklerden başkası uyumlu, güzel göstermez odanızı orası gerçek ama renk olarak çok güzel bence.

Eşyalarınızı yerleştirirseniz bu kadar kötü gözükmez gözünüze. Bence canınızı sıkmayın.

Neden ya arkadaki koltukla ve açık pembe koltukla uymuş gibi. Pastel tonlar olmuş hepsi.
pembeyle olmuş da maviyle hiç olmamış bence, iki mavinin tonu, sıcaklığı çok başka. koltuk mavi iken duvara mavi denemesi yanlış olmuş zaten, uyumu yakalamak çok zor olur aynı renkten gidilerek

ama bu benim kişisel zevkim tabi , beğenene lafım yok elbet

Fotoğraflarda ton farkı da olmuş. TV ünitesi olan fotoğrafta mavi daha koyu çıkmış o ton okul boyalarina benziyor. Ama diğer iki fotoğrafta böyle daha soft hoş bi renk görünüyor.
Bak orası beyazla açılmamış hali orijinal renk diğer yerler beyazla açıldı ünitenin duvarı gibi değil ama yinede çok fena eşim zaten beyazı bile kabul etmiyor boyle kalacak burası diyor ben tahammul edemem bu renge ay çok saskinim

Koltuklariniza uymamis bi de renk eski bi renk gibi nasil anlatsam okullari ya da eski evleri byarladi ya bu renge onun gibi.
Merdiven boyası olmuş gibi apartman dış cephe boyası gibi. Koltuklar tek renk değil mesela iki mavi bir pembe efendim berberler çiçekli sandalyeler mavi pembe va vs halıların beyaz perdelerin beyaz pembe allahım nasıl yaptırdım ben bunu bilmiyorum deniz kabuğu filan alıp yarin eşinden habersiz boyatmayı dusunuyorum

Bak orası beyazla açılmamış hali orijinal renk diğer yerler beyazla açıldı ünitenin duvarı gibi değil ama yinede çok fena eşim zaten beyazı bile kabul etmiyor boyle kalacak burası diyor ben tahammul edemem bu renge ay çok saskinim
Ben anladım aslında sizin hangi rengi istediğinizi. Boyacilara renk işini anlatmak zor ama. Acaba bi kere daha mı üzerinden beyazla gecseniz biraz daha açılır mı en azından bi süre öyle kullanirsiniz

Merdiven boyası olmuş gibi apartman dış cephe boyası gibi. Koltuklar tek renk değil mesela iki mavi bir pembe efendim berberler çiçekli sandalyeler mavi pembe va vs halıların beyaz perdelerin beyaz pembe allahım nasıl yaptırdım ben bunu bilmiyorum deniz kabuğu filan alıp yarin eşinden habersiz boyatmayı dusunuyorum
Mavi koltugunuzla uyumlu bi mavi olsaydi super olurdu bi ton acigi olsaydi .Ne kadar peki bi salon boyasi cok pahali degilse alin

Mavi koltugunuzla uyumlu bi mavi olsaydi super olurdu bi ton acigi olsaydi .Ne kadar peki bi salon boyasi cok pahali degilse alin
Aslında renk resimde daha soft gözüküyor mavi koltuğa çok uygun rengi bi yerde bi yeşil gibi duruyor ama renk ne mavi ne yeşil keza koltukta öyle hatta ilk boya rengini silmeseydim gösterirdi boyayı 280 aldık 10 kg boya gitti salona eh birde işçilik parası var 500 TL diyelim salonun yeniden yapılması

Aslında renk resimde daha soft gözüküyor mavi koltuğa çok uygun rengi bi yerde bi yeşil gibi duruyor ama renk ne mavi ne yeşil keza koltukta öyle hatta ilk boya rengini silmeseydim gösterirdi boyayı 280 aldık 10 kg boya gitti salona eh birde işçilik parası var 500 TL diyelim salonun yeniden yapılması
O zaman bosver bence 500 e yazik bende 100 felansa yaptirin diyecektim.Kullanilir bi iki sene

Back