• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

bence iyi olmuş. koltuklara da uymuş. ben boyayı değil de şu alçıdan kemerleri beğenmedim. zaten beğenmem hiç.. klasik bi hava veriyor eve bunlar.
koltukların üstüne renkli yastıklar alın. turuncu sarı kırmızı mavi gibi. halı da değişik bi renk olsa iyi olur. hareket katar. tonu burdan tam anlaşılmıyor ama açık yeşil, naneli şeker demişsiniz, bi başkası da mint olsaymış demiş. e zaten mint yeşil ne ki o da nane yeşili demek. duvar kağıdını almadıysanız turunculu sarılı bişi alın ki yeşille turuncu yakışır, canlılık verir.

Bugun boyacıdan fıyat aldım ama annem otur 1 ay fılan bı yerlestırelım bakalım nasıl olacak dıyor ama canım cok sıkkın , gene gene temızlık boya ısıne kalkısmak ıstemıyorum boyacıdan fıyat aldım 5 kg boya , astar ve odanın boyanması ıcın 200 tl ıstedı cok kararsızım napsam dıye

nedense ben çok beğendim rengi. hatta bu renkler insana huzur verirmiş. annem küçükken bizim odamızı hep bu renge boyardı huzur ve sakinlik verdiği için. koltuk takımınızla vs. çok uyumlu gözüküyor. bence hiç üzülmeyin eviniz harika görünecek. hatta eşyalarınız tam yerleştiğinde buraya fotoğraf atabilirsiniz tekrar uyumlu olmuş mu diye. ben çok merak ettim çünkü.

valla ben çok beğendim yaa :KK28:ama tabi yaşayacak olan sizsiniz sizin içinize sinmesi lazım ne yapılabilir acaba... :KK64:

Ay herkes begenmıs demekkı bende sorun var
Ben bı kısıma hala duvar kagıdı konusunda ısrarlıyım
Tv nın oldugu duvara mesela

Ay herkes begenmıs demekkı bende sorun var
Ben bı kısıma hala duvar kagıdı konusunda ısrarlıyım
Tv nın oldugu duvara mesela
Orası zaten kagıt ama boyanabılır kagıt
bugun badanacıyı aradım 5 kg boya al , 200 tl de ıscılık dedı
annemde ısrarla bugun evın yerlessın aksam bakalım dıyor.Buaradan resımden farklı gozukuyor kızlar camı gıbı dugun salonu gııb nasıl desem sıze cok garıp bı rengı var baktıkca bakası gelıyor ınsanın . Bırazdan yardımcımdan resım ıstıyeyım kızlar gun gozuyle gorelım ısıklar yanık degılken bakalım ne dıyeceksınız

IMG-20170322-WA0005.jpg

:KK12:

Ben çok beğendim. Vintage bi hava vermiş sanki. Mobilyaların farklı renklerde olmasıyla daha güzel olmuş bence. Direkt ton-sür ton olsa boğardı, böyle çok ferah görünüyor.

Hemen boyatma derim, bir yerleştir mobilyaları zaten gözün de alışır o sürede. Ev düzeltilince daha güzel olur. Rengarenk yastıklar, uyumlu tablolar da eklenirse oda tamamlanır.

Şuanda evım yerlestı sanırım , resım gelırse paylasırım ama evı gormeye gıden bırılerı oldu.
Aman aman guzelım evı napmısın sakın bu sekılde durma durdukca boyatmaz kalırsın boyle dedıler.
Resımde dahamı acık duruyor acaba :(

Olmamış bence de,
Ben beğenmedim.
Bir süre idare edelim dersen ışıklandırmaya biraz para verip kapatabilirsin rengi.
(Bu renk istediğin renk değilse düzeltme şansları Yok mu?? )

Bugün yardimcim evi temizlemiş düzeltmişti geldiğimde aksam ustuydu fena değildi ama şuanda yine ruhum daraldi içim sıkıldı eşim asla boyatmaktan yana değil ben bunu boyattaim boyattim yoksa yakamoz geceleri gibi duracağız kapının altından bile naneli seker yansıyor koridora iste resimler

Bugün yardimcim evi temizlemiş düzeltmişti geldiğimde aksam ustuydu fena değildi ama şuanda yine ruhum daraldi içim sıkıldı eşim asla boyatmaktan yana değil ben bunu boyattaim boyattim yoksa yakamoz geceleri gibi duracağız kapının altından bile naneli seker yansıyor koridora iste resimler
Fotoğraf gelmemiş ama sanki istediğin olmadığı sen biraz takmışsın Cute. Zevk meselesi tabi ama bence çok şeker duruyor. Tablo filan var mı evinde? Yoksa mutlaka as, duvarları süslersen daha da güzel olur :)

Resim gelmedi ama ben begendim salonun oldukca genis feraah durmus bu renklede.
Zevkler farklidir madem icinize sinmedi bence tekrar boyatin hatta kum cakili rengi cokta hos durur sizin salonda

O kadarda kötü değil ya ben beğendim sadece tek duvara kağıt yaptır havası değişir biraz belki öyle içine siner

CuteMom CuteMom canim google dan duvar baski boya modelleri diye aratsana belki oyle birsey yaptirmak hosuna gider. Tumune olmasa bile bir kismina hos durabilir.

Evet kızlar resimleri ekliyorum

Ünitenin oldugu duvar , boyanabılır kagıt ve oradakı renk beyazla acılmamıs halı
Sımdı gelıyor resımler
Nsaıl hıssedıyorsun dersenız bıraz alısmak uzereyım ama alısmakta ıstemıyorum gıbı . Dun gelemedı boyacı bugun duvar kagıdı ıcın gelecek(oglumun odası ıcın) salonla ılgılıde belkı konusurlar bılmıyorum
Gercekten bana ya sımdı degıstırın dıyın ya da kalsın cunku ben sıcagı sıcagına yaptırmazsam bunu boylece kalacak dıye dusunuyorum.

Tekrar boyatmak 500 tl masraf suanda bana ve esım hıc boyatmaya yanasmıyor ben kendım ondan habersız boyatacagım.

3b5cd746-de3e-4b38-a5bc-0274b252f7ba.jpg
02f053b2-ed3d-4383-832f-5db048bcc6ac.jpg
59ce4a8f-9fab-43e3-8dca-42f18ad521c3.jpg
3938c60b-b301-4147-aea7-d2411dfa8122.jpg
2cf2daf5-175e-49e9-bfd7-ec94ae02fe46.jpg
bf5089ac-51a6-4387-a5f9-e13919e64131.jpg
b03683b3-caf5-4dca-9bcd-2a8470d19b67.jpg
f0f3e099-b0a3-4324-a1c9-69d2bcc301d4.jpg

Back