Hayatını benim üstüme kuran görümce

Sınırı bozacak bır sey yok. Hayır demeyı ogrenın gitmeyın. Bitti gitti.anlamıyorlar dersenız anlayacak br sey de yok.o gun geldıgınde gidemem diyeceksınız gitmeyeceksınız.kusem darılan kendı bılır.hayatınızı baskaları darılmasın diye yasamayın annenız bıle olsa.

Bana güvenip taşınmayın, ilkini ben büyüttüm ikincisini başkası büyütsün artık sıramı savdım diyeceksiniz.

çocuğu sana emanet ettiğinde . Telefonunu ara acil eve gel de panik yapsın. Sanki çocuk ağzına birşey atmış fark etmezsen boğazına kaçacakmışta son dakikada fark etmişsin gibi yap. Bir daha aslaaa bana güvenme asla almam ELİN (burası önemli özellikle vurgula)çocuğunun sorumluluğunu artık. Kendi çocuğumdan başka kimsenin çocuğuna bakamam de Cirkeflik yap banamı güvenip yaptın bak neler yaşattın bana kaç yıldır sizden çektiğim yeter taş olsa çatlardı,filan diye söylene söylene çık git.Eşnini yanındada baygınlık geçir başıma gelenler diye. Hem ders olur bir daha bakabileceği kadarını yapar.
Ay harikasınız yaa, bunu yaptıktan sonra çocuğuma bak diyebilecek biri kalabileceğini sanmıyorum 😂

Görümcemi severim aslında hatta çocuklarını da çok seviyorum malum elimde büyüdü benim delirdiğim nokta bana danışmak bile yok buraya taşınma sebebini açıkça söylüyor taşındığından haberim bile yoktu şehir dışındaydım kalkmış diyor sen buradasın diye taşındım çocuğu okula götürürsün falan bişey diyemedim eşim benim tarafımda ama açıkça söyleyemiyorum yapamam diye eşime dedim ben ya bir kursa ya da işe başlıycam yeter artık bu ne saygısızlık bana danışma bile yok dedim haklısın olmaz öyle şey diyor ama ne yapsam direk desem mi kusura bakma yapamam diye :KK43:
Açıkça söyleyin.
Keşke taşınırken bana sorsaydın ,ben sorumluluk alacak durumda değilim,başının çaresine bakmalısın diye.
Size sorsa,rica etse ne olacak idare edin derim ama metazori şekilde olmaz yani kusura bakmasın. Herkes kendi çocuğuna baksın,bakamıyorsa bakabileceği sayıda doğursun.

Açık açık konuşun hala daha bahane arıyorsunuz konuşmamak için. Görümcenize lohusalığında birkaç gün yardımcı olun çocuk konusunda da bana güvenme servise ver de çık işin içinden. Sırf çocuğa bakmamak için taşınmak veya işe girmek çözüm değil net olun. Ben senin için taşındım derse bana sorsaydın taşınma derdim keşke annene yakın taşınsaydın kusura bakma de olsun bitsin

1) istemiyorum diye açık ve net söyleyin. zorla değil ya!
2) açık açık söyleyemiyorum derseniz sağlık sorunu oluşturun. eşinizde öyle bilsin. mesela bel fıtığı teşhisi konuldu doktora gittim de.. sürekli başka planlar yap vs.
3) yok onu da yapamadım dersen ücret iste.. bedava dadılık olmaz. bari yapmak zorunda kalıyorsunuz para kazanın.

öz ablam, öz annem bile bakmadı bir bahane buldular, sizinki görümce çocuğu. bahane uydurun, direk hayır diyemiyorsanız

Neden bakıyorsun bı cıngar cıkar bakmıyorumm lan zorundamıyım de bı cos bune ya. Istedıgı kadar husursuzluk cıkarsın sankı köle.

Görümcemi severim aslında hatta çocuklarını da çok seviyorum malum elimde büyüdü benim delirdiğim nokta bana danışmak bile yok buraya taşınma sebebini açıkça söylüyor taşındığından haberim bile yoktu şehir dışındaydım kalkmış diyor sen buradasın diye taşındım çocuğu okula götürürsün falan bişey diyemedim eşim benim tarafımda ama açıkça söyleyemiyorum yapamam diye eşime dedim ben ya bir kursa ya da işe başlıycam yeter artık bu ne saygısızlık bana danışma bile yok dedim haklısın olmaz öyle şey diyor ama ne yapsam direk desem mi kusura bakma yapamam diye :KK43:
Ben olsam derim şahsen başkasının çocuğuna bakmam banane yüz verdikçe tepemize çıkıyorlar kaynanamlar falan benden böyle bir şey beklemez asla taviz vermem kimsenin çocuğuna bakmam herkesin işi gücü var bende önceden çok iyilik yaptım bir kere yapmayınca benden kötüsü olmadı değmiyor onun için ben herkese kv ,görümce ,elti hepsine mesafe koydum az insan çok huzur diyorum

Kedimi bu. Kuş mu.... Balık mı... Koy yemini dursun köşede... Ya bişey olursa... Eşiniz mi zorluyor... Sevmeden yemek yenmez mecburiyet le elalem in çocuğuna bakılmaz... Evet elalem oluyor görümce... Sizin kardeşiniz değil evlendiğiniz adamın kardeşi verin kocanız baksın bu kadar netim.... Patlar bu olay sonu kavga ben bakmazdım.... Ben yeğenime Bi süre baktım lakin isteyerek sever ek bakın oda bir süre..... Sonra kreşe gitti... Mecbur tutulmak ayrı istemek ayrı yaş o iş.... Buraya yazdığınız kadad gerekeni yapın üzerinize yapılır sonra lütuf değil göreviniz olur... Kötü olurum demeyin olun ne olacak asıl bakacağı kasar çoçuk yapmayan düşünsün ne sinir ne yılışık ilişki.... Böyle hissettim........

Kızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
Açıkca dedim haftanın bir günü okul ve o gün benim işim var haftanın tek günü yaptığım aktivite kaynana atladı ne var canım 2 saat geç gidersin diye yahu ben mecbur muyum kendi çocuğum olmadığı halde ( pko var) şuan hazır olmadığım sorumluluk almak istemediğim için korunuyorum ben mecbur muyum çocuğum yok diye sürekli bana biri çocuğunu kilitlemeye çalışıyor daha önce yengem taşınacaktı engel oldum arayı açtım bilerek şimdi bu taşındı sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum hala aynı şey başka yere taşınma durumum hiç yok ev kiraları uçtu ama sinirlerim artık kaldırmıyor yardım kızlar
Ay ben 2. gün bana mı dogurdun bu bebegi der gitmem.
Siz bide 2 yıl gitmissiniz.
Üsenmeyip.
Baska emri var mıymıs?
Tatlılardan ne alırsın desenize?

Bu arada koca kisisi nerde?
O da calısıp görümceye,annesine verirmis maası🤦🏻‍♀️
Hic sasırmam su ortamda.
Cem yılmaZın dediği gibi hani marjinal bizdik?

Bakmayacaksın. Açık net sıze mi güvenip doğurmuş. Herkes doğurduğu çocuğa baksın. Tamam arada bir olur işi gücü olur da her gün her gün çekilecek dert değil. Gerekirse tavrını sert koyacaksın.

Back
X