- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
Merabalar hanımlar sabah erken saatlerinde uyku tutmamış bı vaziyette yazıyorum . Evlendim boşandım bı buçuk yıldır hayatımda kimse yok . Eskiden hayatımla ilgili kararlar alırdım yapardim . Şu an içinde olduğum bu beden bile benim değil gibi . Sürekli kendimi dışardan seyrediyorumm. Kalkıp suyumu almaya mecalim yok . Tekrar birini sevmek bana çok uzak geliyor. Evliyken birlikte olma fikri bile bana şu an çok saçma geliyor insanlar niye evleniyo niye o işi yapıyorlar . Ben şu an herşeyden tiksinmisim. Bu hayatta darbe yedikçe insanlarsan korkuyorum ve kimseyle görüşmemw kararı aldım kendime koruma duvarı ördüm. Çok yorgun ve bitkinim. Dediğim gibi beynim ayrı bedenim ayrı gibi sadece uyuyup uyaniyorum ki uyumam da saatlerce video izleyerek kulaklıkla beynimi patlatarak uyuma . Velhasil artık hiçbir ip elimde değilmjs gibi . Beynim bedenimi redediyo bunu ciddi anlamda diyorum gerçekten bazen beynim ismimi bile sorguluyo kimim neyim neredeyim amacım ne .beynim bu bedende olmak istmeiyorim bu ismi taşımak da istmeiyor . Garip bı ruh hali kabus sürekli görüyorum . Gördüğüm rüyalarda bile yalnızım sürekli bı denizdeyim tek başıma.benim gibi olup duzelen var mı