Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatin bana yaptiği en kötü süpriz....ömrümü aldi benden..
- Konu Sahibi BASAK0402
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
takdiri ilahi diyecek birşey yok canım...
rabbim sabrını versin...
ama umudunu kaybetme..bende iki tane bebeğimi kaybettim şuan 8 yaşında bir oğlum var vede yeniden hamileyim...
rabbim ne verirse hayırlısını versin...kendini yıpratma zaman herşeyin ilacıdır..
inşallah böyle birşey daha yaşamaman dileğiyle....
rabbim sabrını versin...
ama umudunu kaybetme..bende iki tane bebeğimi kaybettim şuan 8 yaşında bir oğlum var vede yeniden hamileyim...
rabbim ne verirse hayırlısını versin...kendini yıpratma zaman herşeyin ilacıdır..
inşallah böyle birşey daha yaşamaman dileğiyle....
ben de 9 haftalıkken yaşadığım bir düşükten sonra şimdi kızımı bekliyorum.
insan kendini nasıl hazırlıyor ve etrafındaki hiç kimsenin onu anlamadığını düşünüyor.
Allahım böyle acılarla imtihan etmesin,
çok zor gerçekten..
evet yaa, ben düşük yaptığım zaman yaşadığım acıyı anlatacak hiiç kimse bulamamıştım, kimse anlamıyordu, düşük yaptıktan 2 gün sonra görümcem olacak kişiler pikniğe eğlenmeye gitmişlerdi ve bunu gelip bize anlatmışlardı, çok çok zoruma gitmişti, oysa benim kaybettiğim bir candı, ama herkes kendi keyfindeydi, ay düşündükçe moralim bozuluyor....klava:klava:
acın büyük biliyorum bende yaşadım. Ama her işte bi hayır vardır deyip daha kötüsünü düşünüp şükretmeliyiz. çünkü vucut bazen sağlıksız olan gebelikleri kendi sonlandırıyor. yani doğup sakatta olabilirdi Allah korusun tabi... canım umudunu yitirme eşin ve senin sağlığın iyi olsun... yine olur inşallah...Allah sabır versin...
allah sabır versin..cok zor bır sey olsa gerek...peki sebebi neymiş yanı bı bebk anne karnında neden ölür..
cnm nedeni kordonun kopmasi.kan akişi olmadiği için beslenememiş annesinin bitanesi.allah hiç kimseye yaşatmasin çok aci evime giremiyorum,gözümü kapatamiyorum
çok büyük geçmiş olsun canım.allah sabır versin sana inşallah en kısazamanda tekrar hamiş kalırsında alırsın bebeğini kucağına.
Kaç haftalıktı canım senin,niye öyle olmuş sebebi varmıymış
cnm ben 7+6 iken dr gittim miniğimin kalp sesini duydum cuma günkü ölçümde 8+2 çikti sadece 3 gün yaşamiş dr gittikten sonraa.
Sonrada annesini birakmiş..
canımm ! Seni öyle iyi anlıyorum ki... Ben de pazar günü kaybettim miniğimi saatlerce sürdü sancısı ve ben hiç bişey yapamadan ööylece bekledim...hem de 2. Kez !!! Söylenecek hiç bişey yok, bu acının tarifi yok .......... Allah hepimizin yardımcısı olsun... Herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömür versin...
sanada allah sabir versin cnm benimde bebeğimi cumartesi aldilar.inan çok üzüldüm allah yardimcin olsun seninde hiç hiç kolay değilll
cnmö bu acı taqrif edilmez çok zor gerçekten onu biliyorum tüp bebkle sahip olduğum ikizlerimi canım kızım canım oğlumu çok zor derdş veren Allah sabrınında veriyor... Allah bize sağlıklı geçirecek gebelikler nasip etsin.. meleklerimiz bşzş bekliyo.... kaçıncı haftaydı cnm**