ne kadar yardım toplayabildik acaba merak ettim umarım çok fazla toplanırda yardım edebiliriz edebildiğimiz kadar
İlk sayfada ki isimlerin karşısında ki kalp sayısını toplayıp 30 ile çarpın üzerine de 500(şimdilik) daha ekleyin ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar yardım toplayabildik acaba merak ettim umarım çok fazla toplanırda yardım edebiliriz edebildiğimiz kadar
İlk sayfada ki isimlerin karşısında ki kalp sayısını toplayıp 30 ile çarpın üzerine de 500(şimdilik) daha ekleyin ...
1350+500= 1850 simdilik.
Evet aslında bunu ben de düşündüm - bu bizim yardımlarımızdan çok kk yönetimin yardımı oluyorYalnız site sahiplerinin yaptıgı fedakarlıgı gorebiliyor musunuz
Bir cok kisi pro olacak ve bundan site para kazanmayacak
Ve her üye bir kere pro oluyor..
Anlatamadım tam olarak ama..
Sitenin para kazanması icin yeni üyelerin gelip de pro olması gerek artık daha sonra
Şimdi genellikle burada baya aktif olan üyeler pro oluyor somaya yardım icin
Yalnız site sahiplerinin yaptıgı fedakarlıgı gorebiliyor musunuz
Bir cok kisi pro olacak ve bundan site para kazanmayacak
Ve her üye bir kere pro oluyor..
Anlatamadım tam olarak ama..
Sitenin para kazanması icin yeni üyelerin gelip de pro olması gerek artık daha sonra
Şimdi genellikle burada baya aktif olan üyeler pro oluyor somaya yardım icin
Yardımı site adına yardım toplayan bir kuruma verebiliriz bu konuda da sizlere soracağım zaten ne yapalım diye ? Lakin mutlaka yerini bulacaktır.
Toplanan paralar nereye bağışlanıcak??
bir de fazladan para yollayamıyoruz herhalde dimi??
sadece pro kart ücretini mi yolluyoruz??
Merhabalar
Kredi kartı kullanmayanlar için bi alternatif yok mu havale filan?
Katılıcam ama kartım yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen bende aynı durumdayım...