Arkadaşlar ben de katılmak isterim ama kredi kartım listedekilerden değil o yüzden bana yardımcı olabilecek biri var mı? Eğer hemen bana özelden ulaşır ve IBAN no yazarsa öğle arası bankadan halletmeye çalışırım
okypete ye söle o sana yardımcı olacaktır tatlım
Yetişemiyorum.............. İsmi listede olmayanlar lütfen özel mesaj atsın...
gönlünüze sağlık
Merhaba Kazen,
ne zamana kadar katilmak için ödeme yapabiliriz ?
Kredi kartı konusunda bana kim yardımcı olabilir?????
Sevgili Kazen, ben de gerekli işlemleri ve ödemeyi yaptım, vesile olduğun için teşekkürler..
Sevgili Kazen, ben de gerekli işlemleri ve ödemeyi yaptım, vesile olduğun için teşekkürler..
Arkadaşım bana yardımcı olman mümkün mü? İster özelden IBAN No gönder istersen ben yanına gelir elden de öderimSevgili Kazen, ben de gerekli işlemleri ve ödemeyi yaptım, vesile olduğun için teşekkürler..
Benim de yardıma ihtiyacım var okypete'ye mesaj yazdm ama acil benim için çünkü yarım saatim var öğle arasındayken halletmek istiyorum yardımcı olabilecek varsa özelden ya da buradan yazsın lütfen
çıkar elbet de şimdi öğle arası mesaisi olanlar online değildir - benim kredi kartım var ama listede yok o yüzden yapamadım olmadı haftaya hallederiz napalımBize yardımcı olan çıkmayacak herhalde lily
Bize yardımcı olan çıkmayacak herhalde lily
Arkadaşım bana yardımcı olman mümkün mü? İster özelden IBAN No gönder istersen ben yanına gelir elden de öderim