Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir kulaç atsanız karadasınız, evleneceksiniz zaten... Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile genel anlamda birbirine saygılı ve uyumlu bir çiftsiniz. Pire için yorgan yakmanın lüzumu yok bence. Umuyorum yoluna girecektir.
aynen..
genel olarak çok sükür ki baya uyumlu bir çiftiz.
inşallah girecektir.
bugün görüştükten sonra zaten normal arayıp sormaya devam etti. içsel olarak tabi ki zaman alacak ama bakalım..
Zeyno çok özür dileyerek soruyorum seninle ilgili oturtamadığım bişey var yahu sen bi geçmiş olsuna gidemediğinden bahsediyorsun ama eski konularında adetten sonra ilişkide ağrı yaşadığını sonrasının normal olduğunu söylüyorsun bunu ne ara nasıl yaşıyorsunuz Cidden merakımdan soruyorum sakın beni yanlış anlama acaba sen biraz olayları abartıyor olabilirmisin
yok estağfirullah.
hayatımın en facia konusu o :))
ev arkadaşım kendi hesabı zannedip yazmış. kuzenim yazmış gibi oldu ama...
hayatımın bir evresinde öğrenci evinde kaldım.
ev arkadaşım evli idi.
o da enfeksiyon yaşadığı içinmiş.
yok estağfirullah.
hayatımın en facia konusu o :))
ev arkadaşım kendi hesabı zannedip yazmış. kuzenim yazmış gibi oldu ama...
hayatımın bir evresinde öğrenci evinde kaldım.
ev arkadaşım evli idi.
o da enfeksiyon yaşadığı içinmiş.
muhabbete dalıyorum ama cevabınıza şaşırdım, ben de sizin başka konularınızı okumuştum çünkü.
nasıl kendinizi kasmadan ilişki yaşayabileceğinizi soruyordunuz. o konu da mı onun?
muhabbete dalıyorum ama cevabınıza şaşırdım, ben de sizin başka konularınızı okumuştum çünkü.
nasıl kendinizi kasmadan ilişki yaşayabileceğinizi soruyordunuz. o konu da mı onun?
yok hiç öyle bir soru sormadım.
yanlış kişiyi hatırlıyorsunuzdur belki de..
evlilik arefesindeyim. böyle bir şeyi sorabilirdim de ama sormadım.
evlilik dışı ilişki de yaşayabilirdim o da ayrı.
arkadaş hani özgür müsün değil misine getirmiş sorusunu. ben de açıkladım.
yok hiç öyle bir soru sormadım.
yanlış kişiyi hatırlıyorsunuzdur belki de..
evlilik arefesindeyim. böyle bir şeyi sorabilirdim de ama sormadım.
evlilik dışı ilişki de yaşayabilirdim o da ayrı.
arkadaş hani özgür müsün değil misine getirmiş sorusunu. ben de açıkladım.
yaşayabilirsiniz tabi ki beni ilgilendirmez. ben de evlenmeden birlikte oldum, sizi yargılayacak değilim yani amacım yargılamak değil. ilişki yaşamıyoruz dediğiniz zaman şaşırdım sadece.
operasyondan geldi diyorsun o adamin hicbir sey yok gibi sevgi pirircigi gibi olmasini mi bekliyorsun kim bilir nasil bi stres aldtinda,bi de sen zorlastirma hayatini mutlu et cocugu
nasıl sormadınız? bu konuyu açan siz değil misiniz?
yaşayabilirsiniz tabi ki beni ilgilendirmez. ben de evlenmeden birlikte oldum, sizi yargılayacak değilim yani amacım yargılamak değil. ilişki yaşamıyoruz dediğiniz zaman şaşırdım sadece.
o hesap pasif farkındaysanız.
üniversite zamanımızda ortak kullandığımız bir hesaptı. (ki bu yasak kulüpte)
sonrasında ben kapattım.
sonra şifreyi vs.. unuttum.
yeni tek başıma olan bir hesap aldım.
yargılar gibi sormuşsunuz.
yargılanacak bir durum yok çünkü.
ama bizim tercihimiz değil bu şu an için.