hayatımızda ilk kez böyle kavga ettik, ne olacak?

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.605
598
evet son mevzuyu açmıştım buraya..
nişanlımın kırgın ve kızgın olduğunu bu nedenle baya tavırlı olduğunu...
dün biraz konuştuk. gündüz fena değil gibiydik. gece bir yere gelip gitti operasyondan sonra ilk kez dışarı çıktı ben de gelince haber ver dedim.
gelince aradı, konuştuk. mevzuyu açtı vs... konu bambaşka yerlere gitti.
ağır bir şey söyledi. ben de senin kişiliğinle ilgili bir durum, beni bağlamaz dedim.
yapsan da kendine, yapmasan da dedim..
sonra ben adi miyim vs bir sürü bir şeyler söyledi.
sonra kavga kıyamet koptu...
beğenmiyorsan gidersine geldi mevzu..
ben de daha nikah tarihi bile belli değil kabullenmiş olsan zaten yapardık. hala resmi olarak sevgili olarak geziyoruz sayende dedim.
saçma sapan bir şekilde kavga ettik. ilk kez ayrılıktan bahsettik, ilk kez bir kavgamızın sonunda ertesi güne kalmasın diye saatlerce konuşup çözmedik. telefonum kapandı o sırada.. bir daha da açmadım. içimden gelmiyor. dün geceden beri hiç bir şekilde haberleşmedik, konuşmadık. ikimizde kaç günün gerginliğini birbirimizden çıkardık. telefonumu açmalı mıyım bilmiyorum, içimden açmak gelmiyor. bir diğer taraftan gerçekten çok merak ediyorum bir sıkıntısı var mı yok mu diye..

annemlerle zaten izin istediğim günden beri ayrıyeten kötü davranıyordu bana bu sabahtan beri daha da kötü davranıyor.
biraz önce tam duyamadım ama babama bir şeyler anlatıyordu, sanırım nişanlımla konuşmuşlar ve nişanlım muhtemelen ne kadar kırıldığından bahsetmiş.
seninle mi uğraşacağız, herkesin kendi işi var o kadar önemliyse sonra olsaydın modunda bir şeyler sıralıyordu babama, arkasından..
yine emin değilim.
ikisiyle de konuşmadım çünkü...
ilk kez bu derece bir şey yaşıyoruz.
annem ablamın o yalancı gerçek anlamda yalancı nişanlılarına dahi bir söz söylemedi,ablam incinmesin diye..
asla kötü anımızda yanımızda olmadılar, sürekli almak istediler vermek istemediler, kandırmak için uğraştılar. asla saygı duymadılar. kızı alana kadar evet der geçeriz moduyla yaklaştılar.
annem buna rağmen ilgilenelim, seversek yola gelirler diyerek davrandılar sevgili kızlarının nişanlılarına..
ben gerçekten neyim merak ediyorum.
şu an nişanlıma da aşırı derecede kızgınım, bunu tarif bile edemem. duygularım çok inişli çıkışlı hiç iyi değilim.. ilaç içip uyuyasım var tüm dünyadan uzak...
ama annem kötü her anımızda yanımızda olduğu için mi , saygılı davrandığı için mi, kızı alana kadar değil biz bir aileyiz rahatlığıyla kendi düşüncesini ifade ettiği için mi böyle davranıyor nişanlıma? halbuki sevgiyle yumuşayan benim nişanlım, doğru yerde ilgini gösterdiğinde gerçekten çok iyi karşılar bir çok şeyi.. özü zaten iyi çocuğun..

kendime de çok kızıyorum.
adam zaten beni koruyup kolluyordu sadece evlenemedik ailesi yüzünden ama onun haricindeki her şeyi göze alırken ben zaten sürekli bana kötü davranan ailenin neden sözünü tuttum.
daha bir de annemlerin şu tavrı yüzünden eminim ki kayınvalidem de bir sürü laf söyleyecek bana.
geçen kış evden ayrılsaydım en fazla bir daha kardeşimi göstermezlerdi. ş
imdi yine göremiyorum.
yan odada ama onların o suratlarını görmektense kardeşimi görmemeyi yeğliyorum. aynı şey değil belki ama bu yaşadığım çok kötü bir durum.

ya her şeyi sineye çekeceğim, mutsuzken bile herkese tamam diyerek evet diyerek mutlu rolü yapacağım.
ya ne sevdiğim adam ne ailem deyip bambaşka bir hayat kuracağım.
ya da ölümün erkenden gelmesi için dua edip bekleyeceğim.

o kadar bunaldım ki...
içimdeki öfkeyi, kızgınlığı, kırgınlığı daha nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
uyandığımdan beri ağlıyorum annemin umurunda bile değil hala iş söylüyor bağırarak...

hayatımın en karışık postunu açmışım sanırım ama daha fazlasına takatim yok.
anlatabileceğim kimsem de yok.

Son düzenleme:
operasyon demissin de asker polish vs ise I sin zor. ben bosaniyorum benimkide oyleydi is stresini hep benden cikarirdi en zonunda vucucdumda yaralar ckmaya baslayinca stresten ayrilmya karar verdim

operasyon demissin de asker polish vs ise I sin zor. ben bosaniyorum benimkide oyleydi is stresini hep benden cikarirdi en zonunda vucucdumda yaralar ckmaya baslayinca stresten ayrilmya karar verdim

yok yok ameliyat geçirmişti geçen hafta.

Çok şey anlatmışsınız ama olayı anlatamamışsınız

bir önceki konuda çok uzun anlatmıştım öyle olunca tekrar etmemiştim kusura bakmayın.
ailem nişanlımın gerçekten ihtiyacı olduğu bir zamanda yanına gitmeme izin vermedi ve gidemedim. aynı şehirdeyiz. olaylar büyüdü..

Benim de babam asker eşim emniyette..boşanıyor musunuz,?

Keşke tartışma bukadar büyümeseydi ama emin olun biriniz alttan alır olay kapanır bikaç güne..şimdi sen de o da kırgınsınız
Biz de çok tartışmalarımız oldu öyle sevgiliyken de nişanlıyken de kaç kez teli kapattm ama barışıyorduk

ben hiç kapatmadım. o da.. ben çok yenik çok aciz hissediyorum. biz bu kadar güçsüz değildik, birbirimize verdiğimiz kıymet bu değildi.

Hep tekrar okudum sanki haklı haksız kim onu da anlamadım valla.
Duygularınızı bir kenara bırakıp olayı daha net anlatsaniz keşke.
Hakkınızda hayırlısı ne diyim

iknizin de ayağında aileleriniz pranga
iki aile sizi bu duruma getiren
biri düğün diye bekletir öteki kızlarını köle yapmış
Allah yardımcınız olsun
İnşallah kurtulursunuz
Nolur intihar falan düşünmeyin kalan en fazla 1 hafta üzülür hayatına devam eder olan size olur

Zeyno sana cok sert konusucam, Özür dilerim bunun için.

Evlenecek nisanlanacak kadar olmussunuz buna cesaret edecek kadar kendinizi yeterli görüyorsunuz ama hala cocuk gibi ananızın ağzına bakıyorsunuz. Pes valla. Ya sizden kac yas küçük cocuklar kendi ayakları üstünde durabiliyolar siz hala mıy mıy. Sen ayrı nisanlin olacak o adam ayrı mıy mıysınız. Okul bitmis etmis hala sanki anaokulundasınz. Ki 6 yaşındaki cocuk bile kendi kafasına göre hareket ediyor.

Sen hala annenlere dur demiyosun. Gidicem diyemiyosun. Sana yüz kere söylendi çık o evdej diye ama yok. Zaten o nisanlın olacak adam da bi varlik gösterip de senin yanında olmuyor. Sen benim karımsın senin üzülmene izin veremem yeter bundan sonra seni üzen karşısında beni bulur diyemiyor. Hala iyi davranayim yok bilmem ne.

Ya ailen aile olsa sana bunlari yasatmaz zaten. Sana faydasız insan topluluğu sadece. Bırakıp çıkacaksn o evden. Evlenmek istemiyosan da bi arkadasindan rica edeceksin kendini toparlayana kadar ev arkadasi olacaksn sonra da kendi evine çıkarsn. Kurtulus olarak ölmek isteyecek yaslarda degilsin.

5 yaşındaki kardeşinin özlemi gözünde büyüyorsa da yaparsn bi bebek onla uğraşırken kardesin aklina gelmez zaten. Ya da git çocuk yurduna ordakilerle paylas sevgini

Meslegi olmayan akli ermeyen aciz kızlar gibi hareket etme artik.
Nisanlın da adam olsun sevdigi kıza sahip çıksın bu ne bicim sey ya. Sizi evlendirseler sevişip cocuk yapacak yaslardasnz hala aileler böyle eziyet ediyo söyle eziyet ediyo. Pes valla ya.

Hep tekrar okudum sanki haklı haksız kim onu da anlamadım valla.
Duygularınızı bir kenara bırakıp olayı daha net anlatsaniz keşke.
Hakkınızda hayırlısı ne diyim

şu an sadece duygusal bakabiliyorum.
bugün sinir krizi geçirmezsem iyi bir şey gerçekten...
olayları mantıklı çerçevede hemen önceki konuda anlattım ama şu an anlatabilecek düzeyde değilim.
sadece teselli olacak ve nereye sarılmam gerektiğini söyleyecek birilerine ihtiyacım var

jessey çekip gitmek istiyorum burdan çok çaresiz ve dokuz yıldır ilk kez çok yalnız hissediyorum.

ağır konuştuklarında haklısın gerçekten.
nişanımız da benim ailem yüzünden olmuştu, biz bekletiyorduk ikimiz de işlerimizi elimize alıp evimizi ayarlayıp yapacaktık her şeyi.. aman laf söz çıkar. görüntülerindeki o ileri bakış asla bana olmadı.

ne desen haklısın.

sen çok arka çıkmıştın kışın...

çok pişmanım zaten o gün evi terk etmediğime çok..

Zeynep niye telefonunu acmadin ki?

Bence nisanli hakli. Sen de sucsuzsun. Ama sorun sonucta senin ailenden kaynaklaniyor. Adam bir sustu iki sustu en sonunda artik dayanamiyor. Bence de bu kadar iyi kalbe bu davranislari haketmiyor.

Belki gereksiz buyuttu gibi geliyor ama ameliyat olucam nisanlim gelmeyecek. Dunyayi yikarim. O da artik aliniyor. Adamin canina tak etti. Uzgunum ne yapip edip gonlunu almasi gereken sensin. Biliyorum sen suclu degilsin. Ailen yuzunden arada kaldin. Ama ailenin arkasini toparlaman lazim biraz daha. En kisa surede evlenip bu konulardan uzak durmak, en azindan evlenene kadar 40 takla atip arayi bulmak zorundasin.

Unutma zeynep siz simdi ayrilirsaniz en cok uzulen sen olursun. Ailenle ayni sorunlari da yillar da gecse yasarsin. Allah korusun ama ayrilsaniz yillar sonra baskasi olsa yine ailen ayni tavri sergileyecek. Bu isi ne yap et tatliya bagla. Ilk kez birine ailenden kurtulmak icin evlen diyorum.

jessey çekip gitmek istiyorum burdan çok çaresiz ve dokuz yıldır ilk kez çok yalnız hissediyorum.

yarın işe başlıyordun değil mi
Bak ne güzel kendi biraz daha sabret ve ayrıl o evden bence nişanlına da artık ciddi adımlar atmak istediğini belirt
ama benim tahminim sen o evden ayrılırsan nişanlına da evlenelim dersen onun ailesi biz böyle bir evlilik istemiyoruz diye karşı çıkacak hatta nişanlın da ben sana demedim mi birz daha sabredelim böyle aillerin izni olmadan evlilik olmaz diye cevap verecek
şu an için işine ve okuluna sıkı sıkı sarıl senin garantin onlar
ne aile ne nişanlı ikisinde de umut yok çünkü

o kadar haklısın ki..
beynim allak bullak..
biraz sakinleyim. gerçekten aklı başında yorumlar insanı kendine getiriyor.

acı ama doğru..
çok dua bekliyorum. gerçekten sözlerin kendime getiriyor yavaş yavaş... bugün nasıl bitecek ben de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…