Hayatimizda gülücükler eksik olmasin

canım resimdekiler çocukların mı bilmiyorum ama pırıl pırıl gözüküyorlar....umarım bende bebeğimi zeynomu pırıl pırıl yetiştiririm....

baba bana hep şöyle der sizin bi gülücüğünüz benim için dünyalara bedel:1hug: hayata hep gülmek lazım eminem hepsi çok güzeller Şeniz

keşke eksik olmasa ama oluyor işte müsaade etmiyor hayat gülmeme

gulumsemek cok guzel ama hayat ınsana bunuda unutturuyo onemlı olan her durumda gulumsemeyı becerebılmek allah kımseyı aglatmasın

BU HAYATTA HİÇ KİMSE ONUN İÇİN ÜZÜLECEK YADA AĞLAYACAK KADAR DEĞERLİ DEĞİL.DOĞARKEN YANLIZIZ ÖLÜRKENDE TOPRAĞA YANLIZ GİRİCEZ ÇOCUKLARIMIZ DIŞINDA HİÇ KİMSE İÇİN ÜZÜLMEYE DEYMEZ.GÜLMEK BİZE ENYAKIŞAN ŞEY.

doğdugumuz anda biz aglarken herkez gülüyordu.......

hayata gülümseyerek bakalım ki hayatta bize gülümsesin....

uzun zaman oldu yazmadim ve sormadim................

bugün gülümsedinizmi????
yüzünüzden gülücükler eksik olmasin..............yerimsenibenyerimseniben

kimler gülümsedi bakalimCADIARZUCADIARZUCADIARZU
unutmayin gülümseyin hayata gülümseyerek bakalima.s.a.s.

harikasın tatlım...inşallah hepimizin yüzündeki o gülücükler kahkahaya dönüşür..allah gülmekten ayırmasın kimseyi..bizim için dilediğin bütün güzellikleri bende senin için diliyorum canım...hiçbir şeyi kafaya takmaya değmez ne demişler takma kafana tokadan başka birşey....""gülümse çünkü bugün ömrünün geriye kalan bölümünün ilk günü""

iyi geceler emine, Allah senin de gülen yüzünü soldurmasın cnm, ne kadar genç yaşta anne olmuşsun maşallah resimdekilerin hepside senin çocukların sanırım,Allah bağışlasın

iyi geceler emine, Allah senin de gülen yüzünü soldurmasın cnm, ne kadar genç yaşta anne olmuşsun maşallah resimdekilerin hepside senin çocukların sanırım,Allah bağışlasın

sanada iyi geceler canim, Amin cümlemizin! sagol canim benim cocuklarim,Amin.......Şeniz

""gülümse..gülümse çünkü bugün ömrünün geri kalan bölümünün ilk günü.....""

allah kimseyi gülmekten ayırmasın....

çok güzel gülücükler canım saol
allah kimsenin kalbinden yaşama sevincini
yüzünden de gülümsemeyi eksik etmesin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…