hayatımın sonuna geldim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim koca beyin bi akrabasiydi. Iyi kadindi ama kafa gitti iste zamanla.
Ya benim bi arkadasim boyle takikti bu islere. Yok yatagin basi odada soyle gelcek. Yok sabah kalkinca bilmemne olumlamasi gunes selamlamasi. Evrene dilek yollamasi falan. Hep pozitif dusunuyoruz derken kiza manik depresif teshisi kondu. Caddeye cikmis kafasina duvak diye evin tul perdesini gecirip. Sonra 10 seans elektro şok. Ve cok eski arkadasim. Demiyorum bunlaru yaptigi icin hasta oldu ama yalan dolan isler yani.

Feng shui ciler suan şok.

Oğlunuzun neyi var?

Geçmiş olsun Vanessa. Öncelikle kilo vermekle başlayabilirsn. Verdikçe kendini daha çok iyi hissedeceksin.

Insan basina gelmeyince ne guzel konusuyor be, en sevdigim buyuk buyuk laflar

O merkezin neresi olduğunu ogrenme sansiniz varmi ablam da kanser

Allah'tan ümit kesilmez canım benim, kimin ne kadar yaşayacağını da Allah bilir.. Ne kadar vaktimiz var biliyor muyuz, hayır.. Sen olumlu düşünmekten vazgeçme, yapamıyorsan da bir uzmandan psikolojik destek al. Gün doğmadan neler doğar..Bolca dua et, Allah sana güç versin

Ya bi aralar Vanessa nın libidom yüksek konusu vardı. O sevgilinle hal berabermisin

Karaciğer hstalıklari affedememe, bırakamama, hakkını helal etmeyen ve öfke sorunları olan insanlarda olur. Çözüm bilinçaltı ve beslenme düzeltilmeli.
Çok katıldım bu yoruma. Sirozun alkolle falan hiç ilgisi yok, hep affedememekten. Affedemediği için içkiye vuruyor insanlar kendini, biz de sanıyoruz ki alkol siroza sebep oluyor. Tıp dünyası göçtü şu an. Fda, who falan hep acil toplantı yapacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…