hayatımın sonuna geldim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi kızın söylediği kotu şeylerin bahanesi hastalık. Sizin vicdansızlığınızın sebebi ne? Toplumları yıkan kişiler sizin gibi vicdansızca davranıp konuşanlar. Bu kız ne yaptı, sevdiğinizi mi öldürdü? Birilerine hasta psikolojisi ile kötü şeyler söyledi diye bu cevaplar verilmez.
Ve rabbım göstermesin ama kendısı de bir anne!

Dediğim gibi ben mutlak tedavisi olmadığına inanmıyorum
Cidden biraz maneviyatin içine giren insanın yapısıni arastiran ne demek istediğimi çok iyi anlar
Burdaki kadınların ortalama düşünce yapısını biliyorum fazla maddeciler o yüzden söylediklerim komik ve saçma geliyor
Hanımefendi ben GENETİK’ciyim siz ne konusuyosunuz allah askına! Ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız ya

Şimdi şöyle evet psikolojik içine kapanık, ozguvensiz biri olduğunuz için hep yamuk yürüyorsunuz oda işte skolyoz oluyor şaka şaka tabiki buda etken ama yorumlar korkunç.

BİLİM VE DIN BAGDASABILIR ARKADAŞLAR SAKIN OLUN.

BİLİM GUZEL BIRSEYDIRŔRRRRRRR

Şu çağda bunları yazdığıma utanıyorum. Şimdi ben utanınca alerji mi oluyorum🤔
Utaninca çölyak oluyosun sekerim

Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Ailemin tüm genetik mirasını taşıyan ben şok.... umarım imtihan olmazsınız....

Konu başlığı bambaşka bir şey. Kör cahil bir kadına laf anlatacağım diye herkes konuyu dağıtmış. Kadın cahil ama köydeki yaşlı eğitim alamayan teyzeler gibi değil. Onlar eğitimli insana saygı duyup dinler. Bu yüzden o üyeye Kör cahil diyorum. Onlar genetik etkiyi de bilir. Gen demez yapı derler ama kanibozuk hakareti alelade bir hakaret değil. Psikopatlığın genetik geçişli olduğunu bilim daha bulmadan fark etmişler. Malum üye gibi insanlara cevap verip saçma fikirlerini yaymasi yerine görmezden gelin. Bir deli kuyuya taş atmış 50 akıllı çıkaramamış gibi olmuş.

Hanımefendi ben GENETİK’ciyim siz ne konusuyosunuz allah askına! Ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız ya
Kadınlar kulübü üyeleri C Cikolataparcacigi na genetik anlatmaya çalışıyor:
images.jpeg

Hanımefendi genetikciyim diyorsunuz da hiç mi duymadınız hiç mi arastirma yapmıyorsunuz Allah aşkına şimdi benim tansiyonum şekerim var diyelim ama psikolojik işte yok desek olmaz genetik hastalık diye birşey yok binbir hastalığa binbir deva varmış :KK53: ben de şu an ogrendiklerim karsisinda ne diyecegimi bilemedim ama siz genetik okumussunuz sizin saskinliginiz çok daha fazladır onlarca yıl oku ve gelsin bir kaç kendini bilmez genetik diye birşey yoktur desin:olamaz:

C Cikolataparcacigi instagramdaki asi karsiti, holistik (!) tedavi sayfalarini cok takip etmis olabilir misiniz? 😬

Ben herkesin ecza dolabinda en az 1 ilaci bulunan global bir ilac sirketinde kisisellestirilmis kanser ilaci ureten bir ekibin lideriyim. Klinik deneyler de yapiyoruz. Siz plasebo etkisini duymus ama cok fazla yanlis anlamissiniz. Oncelikle plasebo etkisi tek bir calisma ile %90 gibi verdiginiz orani olan bir calisma degil. Placebo grubu her klinik deneyde olur. Katilimcilar, gercek ilac mi yoksa placebo mu aliyor bilmezler. Hatta deney sonuclarini ben yorumlayacaksam ben de bilmem (buna 'blinded' yani, 'kör' deney diyoruz ki yanli davranmayayim). Buradaki amac, bir nevi kontrol grubu olusturmak. Katilimcinin semptomlari uzerinde bir degisiklik olacak mi diye bakmak, yani 'tedavi' etmiyor aslinda iddia ettiginiz gibi. Sizin 18.kromozomunuzdan 3 tane varsa (atiyorum), placebo aldiginiz icin normale donmeyecek, ama bunun etkisi basiniz agrimasiysa mesela, gercek ilaci alanlar 3 birim oraninda az agri hissediyorsa, siz ilac aldiginizi dusundugunuz icin placebo da olsa 2 birim oraninda az agri hissedebilirsiniz evet. Cunku tedavi oldugunuzu dusunmeniz stresinizi azaltiyor, bu da olumlu olarak yansiyor. Bahsettiginiz etki bu yani, tedavi degil, genetik hastaliklarin tedavisi hic degil.

Ayni mantikla o zaman enerjimizi dogru kanalize edip hucrelerimizin yaslanmasini durduralim ve olmeyelim, kulaga mantikli geliyor mu? Stresten uzak durmak bircok semptomun azalmasinda etken, bunu enerjidir bilmemnedir diye Amerikayi tekrar kesfediyormus gibi suslu cumlelerle anlatmayi tamamen enerjici influencer yan etkisi olarak yorumluyorum. 😅

Kilo vermeniz gerekliyse vereceksiniz. Benim 9 yaşında oğlum değerleri yüksek geldi yaşına göre kiloluydu. Diyetsyne götürdüm çocuk 45 kilodan 37 ye düştü 3 ayda hemde okulda herkes yerken içerken tuttu kendini. Tabi ki yediği zaman oldu ben demeden kendi aksam pilav yemeyim gündüz şunu yiyeyim dedi. Bu ay test yaptırdık bütün değerleri düzeldi. Siz yetişkinsiniz yok ölecem yok kalacam ama diyet yapmayım olmaz. Karaciğer hemen bulundu mu? Nakil nasil olacaksınız

Geçen de biri alerjiniz olmadığına inanırsanız geçer diyordu. Aynı kişi mi acaba 😂😂😂
40 sefer soyleyecegim. Belki geçer. Benim alerjim yok. Benim alerjim yok.. Benim alerjim yok... Zira kuru havaya alerjim var. Oyle ki spinal anestezi sirasinda doktor karnimdan bebek cikarirken ben tavandaki klimadan dolayi oksuruyordum. Benim alerjim yok.. Alerjim yok.. Alerji aslinda yok🙄

Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Benim annem yarım asır boşuna kıvrandı ha o zaman FMF’den? Hastalık literatüre girene kadar, hastalığın ne olduğu anlaşına kadar çektiği o ağrılar; acaba mı? diye alınan apandisti (evet hastalık bilinmediği için boşuna alındı) falan komple yalandı ha? Vay be.
Siz bence çekmediğiniz hastalıklar hakkında bu kadar bilgi dolu gibi konuşmayın. Hastalığın ne olduğu ve ilacı bulunana kadar benim canım annem yerlerde süründü senelerce atak dönemlerinde. Öyle ben iyiyim diyerek geçecek şeyler değil genetik hastalıklar.

Psikiyatrik hastalıkların kafana takmazsan geçeceği, hatta şımarıklık olduğunu bile söyleyen var, hem de hiç az değiller, biz ne edelim? 😀
Değil ileri seviye teşhisleri neredeyse herkesin yaşadığı anksiyeteyi bile öyle iyiyim iyiyim diyerek atlatamıyorsun maalesef.
Panik ataktan millet acillik oluyor yav.

Böyle yazılınca bi soğuma bi üşüme bi titreme geliyor cidden duvara çarpmış gibi hissediyorum

Benim anne tarafı diyabet genç yaşlı herkes şeker ve benim ki sınırda evet stres belki cabuklastiriyor daha erken yaşta hasta olmayı ama var bu aileden gelen bir şey net ..

Baba tarafım kalp 42 yaşında halamın kızımı kaybettik

Bu kadar ciddi bir şeyi iki kelimeyle yok saymak...Der susarım böyle kaldım diyorum ya bi soğuma bir garip hissetme durumu ruh halim aynen böyle :KK53::KK57::KK57:sabah sabah
Zaten hastalıkların büyük çoğunluğu genetik geçişli 🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X