- 8 Ocak 2024
- 536
- 1.641
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ve rabbım göstermesin ama kendısı de bir anne!Hadi kızın söylediği kotu şeylerin bahanesi hastalık. Sizin vicdansızlığınızın sebebi ne? Toplumları yıkan kişiler sizin gibi vicdansızca davranıp konuşanlar. Bu kız ne yaptı, sevdiğinizi mi öldürdü? Birilerine hasta psikolojisi ile kötü şeyler söyledi diye bu cevaplar verilmez.
Hanımefendi ben GENETİK’ciyim siz ne konusuyosunuz allah askına! Ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız yaDediğim gibi ben mutlak tedavisi olmadığına inanmıyorum
Cidden biraz maneviyatin içine giren insanın yapısıni arastiran ne demek istediğimi çok iyi anlar
Burdaki kadınların ortalama düşünce yapısını biliyorum fazla maddeciler o yüzden söylediklerim komik ve saçma geliyor
Utaninca çölyak oluyosun sekerimŞimdi şöyle evet psikolojik içine kapanık, ozguvensiz biri olduğunuz için hep yamuk yürüyorsunuz oda işte skolyoz oluyor şaka şaka tabiki buda etken ama yorumlar korkunç.
BİLİM VE DIN BAGDASABILIR ARKADAŞLAR SAKIN OLUN.
BİLİM GUZEL BIRSEYDIRŔRRRRRRR
Şu çağda bunları yazdığıma utanıyorum. Şimdi ben utanınca alerji mi oluyorum
Ailemin tüm genetik mirasını taşıyan ben şok.... umarım imtihan olmazsınız....Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Kadınlar kulübü üyeleri C Cikolataparcacigi na genetik anlatmaya çalışıyor:Hanımefendi ben GENETİK’ciyim siz ne konusuyosunuz allah askına! Ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız ya
Hanımefendi genetikciyim diyorsunuz da hiç mi duymadınız hiç mi arastirma yapmıyorsunuz Allah aşkına şimdi benim tansiyonum şekerim var diyelim ama psikolojik işte yok desek olmaz genetik hastalık diye birşey yok binbir hastalığa binbir deva varmışHanımefendi ben GENETİK’ciyim siz ne konusuyosunuz allah askına! Ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız ya
40 sefer soyleyecegim. Belki geçer. Benim alerjim yok. Benim alerjim yok.. Benim alerjim yok... Zira kuru havaya alerjim var. Oyle ki spinal anestezi sirasinda doktor karnimdan bebek cikarirken ben tavandaki klimadan dolayi oksuruyordum. Benim alerjim yok.. Alerjim yok.. Alerji aslinda yokGeçen de biri alerjiniz olmadığına inanırsanız geçer diyordu. Aynı kişi mi acaba
Benim annem yarım asır boşuna kıvrandı ha o zaman FMF’den? Hastalık literatüre girene kadar, hastalığın ne olduğu anlaşına kadar çektiği o ağrılar; acaba mı? diye alınan apandisti (evet hastalık bilinmediği için boşuna alındı) falan komple yalandı ha? Vay be.Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Psikiyatrik hastalıkların kafana takmazsan geçeceği, hatta şımarıklık olduğunu bile söyleyen var, hem de hiç az değiller, biz ne edelim?Skolyozum var amcam pskilojik derdi:)
Kocası niye çat diye boşadı?Valla en son boyle enerji diyen bir ablamiz vardi, herseyin maneviyatla cozuldugune emindi. Kocasi cat diye bosadi. Bu da şıhının peşinde titreye titreye geziyordu.
Ablaya gore maneviyat eksikligindenmis, koca bey uzaklastigi icin onun sebebini bilmiyoruz tabi.Kocası niye çat diye boşadı?
Değil ileri seviye teşhisleri neredeyse herkesin yaşadığı anksiyeteyi bile öyle iyiyim iyiyim diyerek atlatamıyorsun maalesef.Psikiyatrik hastalıkların kafana takmazsan geçeceği, hatta şımarıklık olduğunu bile söyleyen var, hem de hiç az değiller, biz ne edelim?
Allah bilir naptı adamaAblaya gore maneviyat eksikligindenmis, koca bey uzaklastigi icin onun sebebini bilmiyoruz tabi.
Zaten hastalıkların büyük çoğunluğu genetik geçişliBöyle yazılınca bi soğuma bi üşüme bi titreme geliyor cidden duvara çarpmış gibi hissediyorum
Benim anne tarafı diyabet genç yaşlı herkes şeker ve benim ki sınırda evet stres belki cabuklastiriyor daha erken yaşta hasta olmayı ama var bu aileden gelen bir şey net ..
Baba tarafım kalp 42 yaşında halamın kızımı kaybettik
Bu kadar ciddi bir şeyi iki kelimeyle yok saymak...Der susarım böyle kaldım diyorum ya bi soğuma bir garip hissetme durumu ruh halim aynen böylesabah sabah
Kimdi oValla en son boyle enerji diyen bir ablamiz vardi, herseyin maneviyatla cozuldugune emindi. Kocasi cat diye bosadi. Bu da şıhının peşinde titreye titreye geziyordu.