hayatımın sonuna geldim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojik takıntısı olup daha doğrusu hastalık hastası olan insanlar için geçerli bu yapılan tez.
Malesef nur topu gibi!genetik hastalığım var ve böbrek yetmezliği yaşamamak için ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım.
Ne içtiniz söyleyin bizde içelim.
Dediğim gibi ben mutlak tedavisi olmadığına inanmıyorum
Cidden biraz maneviyatin içine giren insanın yapısıni arastiran ne demek istediğimi çok iyi anlar
Burdaki kadınların ortalama düşünce yapısını biliyorum fazla maddeciler o yüzden söylediklerim komik ve saçma geliyor

artık karaciğer hastalığım çok ilerledi genetik hastalığım yüzünden birkaç ay içinde nakil olacağım.
boğazımdaki varisler yüzünden her an kan kaybından ölme riskim var nakil olduktan sonra da vücudum organı reddedecek anne olacak mıyım meçhul.
ömür boyu bağışlıklık baskılayıcı ilaç kullanmak zorunda kalıcam ve o ilaçlar da başka orgablarıma zarar verebilir.
hayatım artık bitti son aşamaya geldim bundan sonrası yok...
benim hayatım bu kadarcıktı
Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun ❤️ şükür nakil olacak imkanınız var yasınız genç ise şansınız cok daha fazla, şu an biz ne desek boş yaşayan siz olduğunuz için karamsar olmak çok doğal. Herkesin bir sınavı var ben psikolojik destek almıştım bana çok iyi gelmişti hemde devlet hastanesinde ücretsiz aldım. Varsa böyle bir imkan lütfen sizde alın. Öte yandan gerçekten nakil için bulmak bile bir mucize insallah safi ismiyle şifa versin rabbim üzülmeyin her şey güzel olacak 🥰

Cidden biraz maneviyatin içine giren insanın yapısıni arastiran ne demek istediğimi çok iyi anlar
Burdaki kadınların ortalama düşünce yapısını biliyorum fazla maddeciler o yüzden söylediklerim komik ve saçma geliyor
Valla bırakın normal insanı küçücük sabi sübyanlar genetik sebepli veya değil bin bir çeşit hastalıklar sebebiyle göçüp gidiyorlar bu dünyadan. Bu bebeler için de manevi eksiklikten veya enerjiyi doğru yönlendirememekten bahsedebilir miyiz? Her şeyin mutlak bir tedavisi varsa şayet yaşanan bu kayıpların sebebi ne olabilir? Neticede size göre güzel düşünceyle, inançla üstesinden gelinemeyecek bir durum yok.

Bir de plesabo olayına girerek sanki ilaçların da gereksiz veya etkisiz bir şey olduğunun altını çizmişsiniz gibi geldi. Teşhisi konulmuş en basit bir hastalık için doktorun reçete ettiği (o amaç için üretilen) ilaç bile bazen hastaya etki etmediği veya fayda sağlamadığı için hasta, doktorundan ilaç değişikliği talep edebiliyor. Buna da hastanın şımarıklılığı ya da seçiciliği diyebilir miyiz? Plesabo mantığına göre hastaların hiç bir şekilde ilaç fln seçmemesi, kullanılan her ilacın "aa iyi geldi" diyip hastayı iyi etmesi gerekmiyor mu?

Genetik kodlamayla aktarılan bazı hastalıkları sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek minimum seviyede tutmamız belki mümkün olabilse de o kodu bünyemizden tamemen yok etmenin ne yazık ki pek mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Genetik diye bir şey yok????

Ben neden annemde ve anneannemde olan hastalığa sahibim o zaman? Bunu neyle açıklayacaksınız?

Genetik diye bir şey yoktan kastım genetik hastalığım var ömür boyu iyilesmem diye bir şey yoktu. Ben inanmıyorum yani. Bu şekilde kisaltarak kullanırız genelde dilimizde ama nedense pek kimse anlamamis
Hastalıkların yüzde doksaninin psikolojik olduğunu ben değil tıp soyliyor deneyi de yapılmış hastalara ilaç verilmis ama esasında ilaç diye verilen şeylerin insan sağlığına olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkisi yokmuş ve sonuçta hastalarda iyileşme görülmüş. Plasebo etkisi yani

Enerji de hani hastalıklar için en önemli şeyin moral olduğunu söyleriz ya onu kastettim. Yani aslında yaptığım tüm bu açıklamalar aynı şey, her şey zihinde bitiyor. Biz enerjisel varliklariz doğru enerjiyi yaydigimizda olmayacak şey yok Allah'ın izniyle
Allah aşkına o deneyin sonuçlarını içeren araştırmayı atsanıza biz de aydınlanalım. Öyle hürriyetin kelebek ekinden olmasın ama onaylı olsun mümkünse.

1000 ansiklopedi karıştırsam şu önemli ve doğru bilgilere ulaşamazdım🧿 bugün de bilime doyduk.
Böyle yazılınca bi soğuma bi üşüme bi titreme geliyor cidden duvara çarpmış gibi hissediyorum

Benim anne tarafı diyabet genç yaşlı herkes şeker ve benim ki sınırda evet stres belki cabuklastiriyor daha erken yaşta hasta olmayı ama var bu aileden gelen bir şey net ..

Baba tarafım kalp 42 yaşında halamın kızımı kaybettik

Bu kadar ciddi bir şeyi iki kelimeyle yok saymak...Der susarım böyle kaldım diyorum ya bi soğuma bir garip hissetme durumu ruh halim aynen böyle :KK53::KK57::KK57:sabah sabah

down sendromlu, edward sendromlu doğan insanlar nasıl bir kötü enerji yaymış olabilir mesela daha annesinin karnında onu merak ettim ben.

Bu inanırsanız geçer diyen tayfanın eli ayağı kırılsa acile koşar inletirler ortalığı. Nedense bu tarz yaralanmalar için kimse üfürmüyor. Acil doktoru "kırılmamıştır sen öyle hissediyorsun, burayı boşuna meşgul etme" deyip yollasa bunları. Sağlık gibi bir konuda nasıl cesaret edebiliyorlar böyle konuşmaya yazmaya hayret ediyorum. Dedem, babam ve erkek kardeşim kanserden vefat etti. Onkolog, diğer erkek kardeşimi sıkı takibe aldı. Bugün yok ama yarın olabilir çünkü genetik geçiş var dedi. Belli aralıklarla kontrole çağırıyor.
Bu şarlatanları dinlemeyip önemsemeyip geçen gidenler kadar peşlerine takılanlar da var ne yazık ki.

Genetik gecisli bir akli rahatsizlik olan sizofreni, yeterince inanırsak gecebilir o halde? Ya da bir seker hastasi, hasta olmadigina kendini inandirirsa iyilesebilir, bu durumda.

Oncelikle gecmis olsun sizin genetik rahatsizliginiz neydi? Ilacsiz iyilesebildiniz mi?
Skolyozum var amcam pskilojik derdi:)

artık karaciğer hastalığım çok ilerledi genetik hastalığım yüzünden birkaç ay içinde nakil olacağım.
boğazımdaki varisler yüzünden her an kan kaybından ölme riskim var nakil olduktan sonra da vücudum organı reddedecek anne olacak mıyım meçhul.
ömür boyu bağışlıklık baskılayıcı ilaç kullanmak zorunda kalıcam ve o ilaçlar da başka orgablarıma zarar verebilir.
hayatım artık bitti son aşamaya geldim bundan sonrası yok...
benim hayatım bu kadarcıktı
Rahatsızlığınız gerçekten zor bir imtahan Allah kolaylastirsın. Bitti derseniz çareleri kolaylatiran şeyleri hayatinizi devam ettirecek güzelleri sebepleri çareleri görmeniz zorlasabilir. Allah dan büyük olamaz hastalığınız kaderde ne ise o olacak bir gün bile olsa siz yaşıyorsunuz ve sizi sevenler var. Diyelim sizce sizi seven yok ama Allah sizi istediği için var etti Rab' bin tercihisiniz. Bence gelecekte ne olacak hiç birimiz bilmiyoruz iyi olan biri hasta olabilir veya siz dusundugunuzden daha iyi de kötü de olabilirsiniz ama suann sadece bir varsayim bunu siz düşünmemeye çalışın ve sizi ne mutlu ederse onu gerçekleştirin. Bir yere gitmek olabilir, bir resim olabilir, bir okul olabilir yapabildiniz kadarını yapın yarım kalması becermeniz önemli değil deneyin denemek çok zevklidir çocuklar gibi olun hayatı büyük bir sevincle yaşayın ki size yaşam gibi bir hediyenin mutluluğunu yaşayın. İnşallah düşündüğünüz gibi olmaz çok sağlıklı mutlu ve bu nimetleri size verene sukurle dolu bir yaşamınız olur. Siz bu hayatı şuan yaşıyorsunuz çünkü tercih edilen siniz.

Genetik diye bir şey yoktan kastım genetik hastalığım var ömür boyu iyilesmem diye bir şey yoktu. Ben inanmıyorum yani. Bu şekilde kisaltarak kullanırız genelde dilimizde ama nedense pek kimse anlamamis
Hastalıkların yüzde doksaninin psikolojik olduğunu ben değil tıp soyliyor deneyi de yapılmış hastalara ilaç verilmis ama esasında ilaç diye verilen şeylerin insan sağlığına olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkisi yokmuş ve sonuçta hastalarda iyileşme görülmüş. Plasebo etkisi yani

Enerji de hani hastalıklar için en önemli şeyin moral olduğunu söyleriz ya onu kastettim. Yani aslında yaptığım tüm bu açıklamalar aynı şey, her şey zihinde bitiyor. Biz enerjisel varliklariz doğru enerjiyi yaydigimizda olmayacak şey yok Allah'ın izniyle

Bilim, din gibi bir olgu değildir. Sizin inanıp inanmamanıza göre zihninizde şekillenmez. Karı bir ger.ekliği vardır. Siz bazı durum ya da kavramların gerçekliğine inanmıyorsnız bu, sizin bilgi eksikliğinizden ötürü böyle olmuştur.

Hastalıkların %90 oranında psikolojik etkiler yüzünden oluştuğuna dair bilimsel birkaç makale yollayabilir misiniz bize?
Madem bilimden bu kadar anlıyorsunuz, bilimsel veri elde etme tekniklerini de bilirsiniz diye umuyorum

Skolyozum var amcam pskilojik derdi:)
Şimdi şöyle evet psikolojik içine kapanık, ozguvensiz biri olduğunuz için hep yamuk yürüyorsunuz oda işte skolyoz oluyor şaka şaka tabiki buda etken ama yorumlar korkunç.

BİLİM VE DIN BAGDASABILIR ARKADAŞLAR SAKIN OLUN.

BİLİM GUZEL BIRSEYDIRŔRRRRRRR

Şu çağda bunları yazdığıma utanıyorum. Şimdi ben utanınca alerji mi oluyorum🤔

Şimdi şöyle evet psikolojik içine kapanık, ozguvensiz biri olduğunuz için hep yamuk yürüyorsunuz oda işte skolyoz oluyor şaka şaka tabiki buda etken ama yorumlar korkunç.

BİLİM VE DIN BAGDASABILIR ARKADAŞLAR SAKIN OLUN.

BİLİM GUZEL BIRSEYDIRŔRRRRRRR

Şu çağda bunları yazdığıma utanıyorum. Şimdi ben utanınca alerji mi oluyorum🤔
Ay yok benim doğuştandı :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X