Hayatımın şoku oldu ANNEM hamile!!!!

Uzulmuyorum ama buruk bi sevinc oldu nasil bakicam nasil dogurucam diye aglama krizlerine girdi kalp ve tiroid sorunlari var. Saglikli dogarmi diye ve ben saglikli olurmuyum diye endiseleri cok fazla..
Benim annemde de aynısı oldu, gebelik psikozu geçirdi. Çünkü gittiği her doktor aldırman lazım bubyaşta sağlıklı olmaz dediler.
Ama çok şükür ki çok sağlıklı bir bebek dünyaya geldi. Dini ile evladı arasında gidip geldi. Evham yapmak bu süreci kötü etkiliyor.
10.haftada nifty yaptırarak sağlıklı olup olmadığını öğrenip öyle de devam edebilir.
Rabbimin hediyesi geri çevirmesin

Geri cevirsin kesinlikle karsiyim. Kendisine ve kardesime hic bisey olmasin yeterki. Yardim almasi gerekirse o yontemide deneriz. Biraz kabul etmesi lazim benim aglamam uzulmem korkuyla sorular sormam onu cok etkiledi sanirim.

Ben rahatim tam 1 sene olmadan bile gitmedim ki hastaneye belki kendiliginden olur diye. Annemin sagligini ve kardesimin gelecegini dusunmeden edemiyorum

Halam aynı yaşta ilk bebesini doğurdu. İkiside iyi çok şükür. Allah kolaylık versin. Sağlıkla gelsin bebiş.

Siz çocuk istediğiniz için durum daha da hassas bir hal almış tabi. Hayırlısı buymuş demek ki. Neden olmasın ki? Tabi bu noktada istemek, bebeğe bakabilmekte önemli ama arkadaşımında annesi de aynı sizin ki gibi geç hamile kalmıştı Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir kızı oldu hepsi seviyor ve mutlu da. Sizin de umarım sağlıklı bir evladınız olur. Anneniz çok üzmesin bence kendini :)

Kızım 10 yaşında yiğenlerim 8 ve 5 kız kardeşim 6

Şu videoyu görünce aklıma geldi birkaç sene sonra siz...
Ne denir ki? İnşallah saglikla doğar. Yiyecek ekmeği varmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…