• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın ışığı,küçük prensim,burağım geldi

öncelikle geçmiş olsun.. gözün aydın minik kelebeğine kavuştun..biraz zorlu bir süreç yaşamışsın ama önemli olan şu an ikinizinde sağlığının yerinde olması..rabbim mutluluğunuzu daim kılsın inşallah..

Allah anali babali büyütsün canim.bende seninle ayni durmdayim sezeryandan kilpayi kurtuldum vakumla dogdu kizim. Ama birsey varki cektigin bütün agrilara degiyor Allah herkese nasip etsin böyle duyguyu.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

ah deli kız seni

ne işin var karpuz kaldırıyorsun

yokmuydu yanında biri zuzum ya

kıyamam ben sana

burağı öp benm için

o minik ellerini de

burağın iki yaşında kocaman adam olmuş ama ben yeni gördüm hikayenikaydirigubbakcemile3 Allah sana bağışlsın oğluşunu...çok kötü bir doğum yaşamışsın ama artık unutup gitmişsindir...herşey gönlünüzce olsun...opuyorumnanaktan

ay canım benim çok zor geçmiş doğumun yani normal tarafı;):)ama sezeryana vurmuşlaar şu an rahatsan sorun yok;)allah analı babalı büyütsün canım

:roflol: :roflol:
çok süperdi yaaa...
tabii anlıyorum,bekleyenler var ama o kadar da acele etmeye gerek yok...
benim karpuzu kaldırmamla suyun gelmesi bir oldu :1shok:
su bittiği için de doğumum zor oldu işte...meğer o su lazımmış...:1hug:

CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYI NASIP ETSIN VATANA MILLETE HAYIRLI BIR EVLAT OLSUN INSALLAH LOHUSASIN SEN LOHUSANIN DUASI KABUL OLUR DUA ET RABBIM OLMAYANLARADA TATTIRSIN:kedi:
BENDE 3 SEZARYENIMI YAPTIM ıLK TE SUYUM BOSALDI AÇILMA OLMADIGI ıÇıN 2 GÜNÜN SONUNDA SEZARYENE ALINDIM O AILARIN HIÇ BIRINI YASAMADIM ÇATI MUAYENESI DIŞINDA

YAZDIM YAZDIM DIGERLERINI OKUYUM DEDIM AMA 2 SENE OLMUS KUSURA BAKMA BEN YENI DOGURDUN SANDIM ÖNLERE GELINCE

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ederim....tebessümle okudum yazılanların çoğunu...
aşkitomun dediği gibi hey gidi günler heyyyy:)))
öyle böyle geçiyor günler...benim burağım şimdi koca adam oldu haftaya kreşe başlayacak inşallah:)
rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..hayırlı evlat olsunlar inşallah

Back