• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın ışığı,küçük prensim,burağım geldi

walla süper ya zamanı gelmeden önce tüm temmuz anneleri normal yapıcam diyordu ama pek az kişiye kısmet oldu..
sende iki acıyı birden yaşamışsın ama prensine kavuşmussun :))
allah analı babalı büyütsün..
sevgiler..

hepiniz sağolun kızlar...
öncelikle jilet konusuna gelelim...ben çok korkuyodum hazırlıksız yakalanmaktan ve korktuğum başıma geldi...neyse ki çok fena durumda değildim ama vardı işte,maalesef temiz değildim...hemşireler jilet değil ama o tür bi şeyle temizliyorlar ve sizin hiç bi şey umrunuzda olmuyor...Allahtan benim hemşireler çok iyiydi,zaten size akrabadan yakın oluyorlar,ananız bacınız gibi geliyor o an size...inşallah iyi hemşirelerle karşılaşırsınız...ben iğne olurken kıyameti kopardım,lavmanda wc ye zor yetiştim,çok kahrım oldu çektiler sağolsunlar çok iyiydiler...
sarılığa gelince,biz 23le yattık,2gece yattı 3.gün çıktı çok şükür,değerleri düşmüş...uyutmayacaksınız,sık sık emzireceksiniz...gıdıklayın falan uyandırın yoksa gene olur dediler

ebtuna canım bende uyandırmaya çalışıyorum çok şlükür uyandırabiliyorum ama güç bela.emdiğinde 5 dakika en fazla 10 dakika emiyor sonra tekrar uyuyor bende 1 saat sonra tekrardan uyandırıyorum.inşallah geçer ya ben cok üzlüyorum bebeğime gözleri kayıyor uyku yaptığı için.şu dönemleri atlatsaydık hayırlısıyla inşallah .

canım benim kızımda sarılık geçirdi 12 di ilk değeri sonra 2 gün sonra tekrar ölçtürdük 9 a füştü dr. artık düşer kendi kendine dedi ve 1 hafta içinde düzeldi çook şükür...ama bende iki gün çook kötü oldum hastanede damarı bulamıyor minicik zaten ağlıyor ...kollarını sıkıyorlar mosmor oluyor yazık kıyamam...ama çoğu çocuk yaşıyormuş bu durumu çok yüksek bir değer değil canım inşallah daha da artmaz iileşir yavrun sabır et uyurken bile emzir sen cnm...çok geçmiş olsun
a.s.
inşallah düşer bugun 1 saat arayla kaldırdım 5er 10 ar dekika emzirdim hepama uyurken maalesef almıyor :(( çünkü baygın yatıyor.inşallah düşer bugun topuğundan kan aldılar

o ağladı bende ağladım yavrum kuzum içim eriyo ağladıkca.iyileşicek inşallaahh allahımm neolur yardım et bebeğime.çok teşekür ederim bir nefsede olsa içim rahatladı iyileşicek inşallah bebeğim dua edin teyzeleri hepmizin bebeğine sağlıklı günler

ebtuna canım bende uyandırmaya çalışıyorum çok şlükür uyandırabiliyorum ama güç bela.emdiğinde 5 dakika en fazla 10 dakika emiyor sonra tekrar uyuyor bende 1 saat sonra tekrardan uyandırıyorum.inşallah geçer ya ben cok üzlüyorum bebeğime gözleri kayıyor uyku yaptığı için.şu dönemleri atlatsaydık hayırlısıyla inşallah .

canım ben de çok üzülüyorum uyandırınca ama uyandırmak zorundayız,beslenmesi şart,eğer iyi beslenmezse gene hastaneye getirirsin dediler bana...
zaten sarılık uyku yapıyormuş,çocuk sürekli uyumak istiyor,uyumayı emmeye tercih ediyordu...beslememiz şart,onların iyiliği için...

canım gözün aydın önemli olan bebişini saglıcakla kucagın aa alman :) darısı bizlere artık saglıcakla alırıs inş. bebişlerimizi..

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün .. bende bi karpuzu denimm.. gerçi benim küçük kız karpuzdan ağır dün kaldırdım bişi olmadı kiii:)))

ebtuna bi sorum olacak
sezaryen nasıl peki, sonrasında çokmu ağrın oluyor. malum sen her ikisinin acısınıda biliyorsun hangisini tavsiye edersin. ben normal doğum istiyorum ama sonrasında böle zor doğumları görünce korkuyorum, karar veremedim bi türlü. en büyük korkum senin gibi sancıyı çekip çekip sonrasında sezaryen olmak :(

ay canım ya sende benım gıbı acı cekmıssın sonuc sezeryan olsun bebeklerımıze deger vallahı Allah analı babalı buyutsun

ebtuna bi sorum olacak
sezaryen nasıl peki, sonrasında çokmu ağrın oluyor. malum sen her ikisinin acısınıda biliyorsun hangisini tavsiye edersin. ben normal doğum istiyorum ama sonrasında böle zor doğumları görünce korkuyorum, karar veremedim bi türlü. en büyük korkum senin gibi sancıyı çekip çekip sonrasında sezaryen olmak :(

canım bana sorarsan çektiğim onca doğum sancısından sonra sezeryan süper bi şeydi...çok yorulmuştum,bitkin,harap düşmüştüm,herkese yalvarıyordum nooolur beni kurtarın diye...saatlerce uğraştıktan sonra o sezeryan bana çok iyi geldi...a.s
ayılana kadar bi 45 dk falan uyutuyorlar,o kadar dinlenmişim ki anlatamam yerimseniben
ayılmamda çok güzeldi,çok rahat uyandım,hiç bi şeyim yoktu...tabii ayağa kalkamıyosun,kıpırdayamıyosun falan ama 2günde düzeldi...ben sezeryan olduğumun akşamı ayağa kalktım...çünkü bana panikatak geldi,imdat imdat diye bağırmaya başladım,hemşire mecbur kaldı beni kaldırmaya coksekeriremsu sormayın yani orası da ayrı bomba...meğer hastanede hiç açılan cam-pencere yokmuş,bana afakanlar bastı birden,nefes alamadım...sağolsun melek gibi bi hemşire vardı beni sandalyeye oturtup gezdirdi,bi tane balkon varmış oraya çıkardı...yoksa bayılacaktım çok fena oldum...
sezeryan sonrası rahat kalkamıyorsun,doğrulamıyorsun,bebeğini rahat emziremiyorsun,wc ye yalnız gidemiyorsun,silinemiyorsun(en fenası bu bence coksekeriremsu)ama 2 günde geçiyor...ben şimdi gayet iyiyim mesela yerimseniben
dr un eli de hafifmiş,dikişlerimi de çok güzel atmış,bunca acı çekeceğimi ve hiç bi sonuç alamayacağımı bilsem baştan sezeryan isterdim tabii ama kısmet böyleymiş...
bence doğumla ilgili bol bol okuyun..bilinçli olmak çok önemli bence...o zaman başımıza gelenleri daha doğru anlayabiliriz

canım ben de çok üzülüyorum uyandırınca ama uyandırmak zorundayız,beslenmesi şart,eğer iyi beslenmezse gene hastaneye getirirsin dediler bana...
zaten sarılık uyku yapıyormuş,çocuk sürekli uyumak istiyor,uyumayı emmeye tercih ediyordu...beslememiz şart,onların iyiliği için...

evet uyandırıyoruz sık sık 10 dakıka bazen 5 dakika emiyor geri yatiyor.suanda bebişin nasıl gene uyku yapıyormu yani gectimi.valla bide lohusalık iyice bunaldım hiçkıra hiçkıra ağlamak istiyorum ama yapmamam gerek. babasıda çok üzgün.bide dilinde pamukcuk cikmaya basladı dudagina felan da ayanak içlerinede sicradi karbonatlı su ile temizliyorum faydasi olucak gibi inşallah bir sorun cıkmaz.teşekür ederim bu arada canım en azından geçirmiş biriyle konusunca insan rahatlıyor azda olsa

ayy çok geçmiş olsun en korktuğum şey benim de bu hem normal doğum sancısı çekip sonunda sezeryan olmak :( neyse bebişine kavuşmuşsun , bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim..

evet uyandırıyoruz sık sık 10 dakıka bazen 5 dakika emiyor geri yatiyor.suanda bebişin nasıl gene uyku yapıyormu yani gectimi.valla bide lohusalık iyice bunaldım hiçkıra hiçkıra ağlamak istiyorum ama yapmamam gerek. babasıda çok üzgün.bide dilinde pamukcuk cikmaya basladı dudagina felan da ayanak içlerinede sicradi karbonatlı su ile temizliyorum faydasi olucak gibi inşallah bir sorun cıkmaz.teşekür ederim bu arada canım en azından geçirmiş biriyle konusunca insan rahatlıyor azda olsa

canım geçmiş olsun sıkma canını,moralini yüksek tutmaya çalış iyileşecekler inşallah...
bana da babası kötü haberi verdi,bugün kontrolümüz vardı sarılığı yüksek çıkmış gene...17-18...eğer yarın da düşmezse yine hastaneye yatacakmış :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ben mamaya başladım,biraz toparlandı sanki rengi düzeldi...
dua edin noolur kızlar,inşallah bi şey olmaz artık,canım gidiyor valla :çok üzgünüm:

Back