- Konu Sahibi balpetegim
-
inşallah düşer bugun 1 saat arayla kaldırdım 5er 10 ar dekika emzirdim hepama uyurken maalesef almıyor
canım benim kızımda sarılık geçirdi 12 di ilk değeri sonra 2 gün sonra tekrar ölçtürdük 9 a füştü dr. artık düşer kendi kendine dedi ve 1 hafta içinde düzeldi çook şükür...ama bende iki gün çook kötü oldum hastanede damarı bulamıyor minicik zaten ağlıyor ...kollarını sıkıyorlar mosmor oluyor yazık kıyamam...ama çoğu çocuk yaşıyormuş bu durumu çok yüksek bir değer değil canım inşallah daha da artmaz iileşir yavrun sabır et uyurken bile emzir sen cnm...çok geçmiş olsuna.s.
ebtuna canım bende uyandırmaya çalışıyorum çok şlükür uyandırabiliyorum ama güç bela.emdiğinde 5 dakika en fazla 10 dakika emiyor sonra tekrar uyuyor bende 1 saat sonra tekrardan uyandırıyorum.inşallah geçer ya ben cok üzlüyorum bebeğime gözleri kayıyor uyku yaptığı için.şu dönemleri atlatsaydık hayırlısıyla inşallah .
ebtuna bi sorum olacak
sezaryen nasıl peki, sonrasında çokmu ağrın oluyor. malum sen her ikisinin acısınıda biliyorsun hangisini tavsiye edersin. ben normal doğum istiyorum ama sonrasında böle zor doğumları görünce korkuyorum, karar veremedim bi türlü. en büyük korkum senin gibi sancıyı çekip çekip sonrasında sezaryen olmak
canım ben de çok üzülüyorum uyandırınca ama uyandırmak zorundayız,beslenmesi şart,eğer iyi beslenmezse gene hastaneye getirirsin dediler bana...
zaten sarılık uyku yapıyormuş,çocuk sürekli uyumak istiyor,uyumayı emmeye tercih ediyordu...beslememiz şart,onların iyiliği için...
evet uyandırıyoruz sık sık 10 dakıka bazen 5 dakika emiyor geri yatiyor.suanda bebişin nasıl gene uyku yapıyormu yani gectimi.valla bide lohusalık iyice bunaldım hiçkıra hiçkıra ağlamak istiyorum ama yapmamam gerek. babasıda çok üzgün.bide dilinde pamukcuk cikmaya basladı dudagina felan da ayanak içlerinede sicradi karbonatlı su ile temizliyorum faydasi olucak gibi inşallah bir sorun cıkmaz.teşekür ederim bu arada canım en azından geçirmiş biriyle konusunca insan rahatlıyor azda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?