Dün eve gidip evi biraz topladım, çocukların eşyalarını aldım, annemlere geldik. Yarın kızları kursa ben götüreceğim eşim olmadığından, oradan da sinemaya götürürüm. Küçüğe de annem bakacak.
Uzun zamandır kendim için bir şey yapmadım. İnsanların çocuksuz yaptığı aktiviteleri ben tek çocukla yapınca mutlu olduğumu fark ettim. Küçük genelde benim uzvum gibi. Hep yanımda oluyor
Daha çok küçük aslında normal ama kısa zamanda kendi başıma olacağım bir hafta sonu aktivitesi yapmak istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Alış veriş çok yorucu ve faydasız. Ayrıca şişko olduğum için bir şey alasım gelmiyor. Kuaför olabilir belki ama ne yaptıracağım... Tek başına sinema, film, cafe de çok sarmaz. Yani o kadar çok tek kalmamışım ki tek başına ne yapılır bilmiyorum.
Çocukları anne babasına bırakıp fıyk fıyk gezenlere çok özeniyorum. İki dakika markete insem bile çabuk gel namaz kılacağım, çabuk gel pazara gideceğim, çabuk gel babanla yürüyüşe çıkacağız
Kardeşimle kahve içmeye çıkıyoruz hızlı hızlı bir saate geri dönüyoruz. Evin çevresinde bir yere gidebiliyoruz anca.
Zayıflama işi kaldı o değil de...
Yarın sabah tartılsam...
Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran. Yedi ayım var. Her ay 2 kg versem 14 kg gider. Uzun zamandır tartılmadım. 85 kg filan olsam 70 civarına belki ulaşırım
Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım ya inanılmaz geliyor. Beden algım bozuktu zaten 50kg olduğum zamanlar bile aşırı şişman gelirdim kendime... Ama artık gerçekten şipşişkoyum ya...
Yapabilir miyim? Kilo verebilir miyim? Hiç kendime güvenim yok. Sadece yapmak zorundayım evet ama nasıl olacak bilmiyorum. Diyet yapacak motivasyonum bile sıfır. Bakalım yarın tartılacağım. Bu bir adım
En azından güncel kilomu bileyim.