- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
- Konu Sahibi sessizmanifesto
-
Çok teşekkür ederim inşallah devam ederim, sen de yaz lütfenKonun çok güzel olmuş, umarım devam edersinBn de birkaç şey eklemek isterim. Sezgisel beslenme benim de yıllardır ilgilendiğim bir konu. İnstagramda dyt. Bazlı Yücel ve Gülşah kumanova çok faydalı paylaşımlar yapıyor. Bu arada onlar bunun asla bir kilo verme yöntemi olmadığını söylüyorlar bu amaçla kullanılmaz sezgisel yeme vs diye açıklamalar var yani gerçekten zayıflamalakla alakaları yok:) ama en azından farkındalık sağlıyorlar. Tabi ben de kilo verme derdinde olduğum için hiçbir zaman derinlemesine dalamadım :) üç çocuk gerçekten zaman alıyordur benim de iki tane var :) ama işte hayat da geçip gidiyor. Bu arada üç tablet olayını takdir ettim bravo. Ben tablet süreli ev ise normal açıyorum ama büyük oğlum hep dışarda. Küçük oğlum için el atmam gereken bir konu. Kişisel bakim zaten insanı çok mutlu ediyor. Kişisel bakımda da marudermin çok ürünlü bir seti var onu kullanıyorum ama genel kremi bir türlü süremiyorum kitap okuma dağınık bir şekilde maalesef bende. Spor olarak aylarca yoga yaptım ama yaza doğru yaptırdığım liposuction ve sonraki sıcaklar (ev klimalı ) beni bir türlü hareket ettirmiyor. Çalışma olara çok part time :) özel ders veriyorum sadece:) ben de ara sıra yazmak isterim sana :) en azından seninle bir rutin oluştururum. Eylülğn ikinci haftası artık sabitlemek istiyorum :)
Yaşlarımız aynıymış. 35 gelince sanki yaşlanacakmışım gibi hissediyorum ben. Dediğin gibi hayatın biraz tadını çıkarmak istiyorum.Benim aslında kilo verme gibi bir sıkıntım yok şuan ama vücudumun yağ oranı fazla :) küçük oğlum üç yaşında o zamana kadar çok yavaş verdim en son göbeği aldırdım:) ama hemen yoruluyorum kaşlarım zayıf ve tabi kilo almamak da emek istiyor :) sezgisel beslenme ile almamaya çalışıyorum. Yani kendime şuan açsın ve yemek yemen lazım ya da şuan aç değilsin ve bekleyebilir misin vs diye çalışıyorum kendi üstümde ama yeri geliyor günlerce hayvan gibi yiyorumben de sesini gibi anahtar kelimeler belirleyeceğim. Özellikle huzur ve sakinlik üzerinde ilerlemek istiyorum. Çünkü çocuklara yansıtmasam da bazen çok öfkeli oluyorum. Her şey kontrol altında olsun istiyorum gibi gibi bakalım artık 33 yaşındayım ve otuzlu yaşların tadına varabilecek miyim
Ya ne güzel uzun tatiller harikaDün çok bir şey yapmadım. Kızıma ders çalıştırdım, çocukları denize götürdüm. Banyo, yemek vs derken gün bitti.
2023 yılı hedeflerimde bir online kurs bitirmek vardı. Onun için udemyde bir kaç kursa baktım ama hazır kayıt kurslar olduğu için vaz geçtim. Daha etkileşimli online bir kurs arıyorum. Diksiyon ya da etkili konuşma gibi...
Bugün eşim gelecek, bir kaç gün de onunla kalıp geri döneceğiz artık. Kızımın okulundan mesaj gelmiş. 29 Ağustos'ta ders başı yapıyoruz.
Burada çok alıştım tembelliğe. Bakalım dönüşte nasıl adapte olacağım.
D Duygusal durum sevindim senin oğlunun da birinci sınıf olmasına. Fikir alışverişi yaparız
Ay çok iyi kitap okuyarak günü kapatmaya alışmayı ben de istiyorumÖnceki gün ve bugün 20 dakikalık yoga yaptımBedenimin harekete o kadar ihtiyacı varmış ki ama nitelikli harekete:) yoksa akşamları ayaklarım ağrıyor :)
Oğluma bugün okul için ayakkabı sipariş verdim.
Dün bütün evi tertemiz yaptım ama şok yoruldum:)
Eşim iki gündür ek işte, iyi oldu çünkü bütçe bizim çok açık verdi artık bu yıl ben de özel dersleri arttıracağım. Eskiden daha keyfi gidiyordum ama bu sene biraz yoracağım kendimi. On aya özellikle kredi kartı borçlarından kurtulmak istiyorum.
Yarın arkadaşlarımız gelecek sabahtan onlar için markete gideceğim.
Ben de durumlar böyle :) umarım sizde de işler yolundadırbu arada kitap okumasan günü kapamıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?