• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın güzelleşmesi için....

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melisanur

Ziyaretçi
Yaşadığım hayatımdan sıkılıyorum arkadaşlar ne yapmalıyım bilmiyorum.İstediği m şeyler olmuyor.Olmyaıncada mutsuz oluyorum.
Sonuna kadar direnen asla vaz geçmeyen bir insanım her konuda.Şartları zorlamayı çok severim Aslan burcuyum kıpır kıpır bir kşişiliğe sahibim.Ama sanırım sorunlar yüzünden benim olmayan isteklerim yüzünden kendimden çok şey kaybediyorum.

Fikri olan varmı hayatın güzelleşmesi adına veya yaşadığım hayatımla mutlu olmak adına yardımcı olun lütfen köşeye sıkıştım kaldım sanki:(

ya seni bilmiyorum ama benim hayatımda eksiklik aşık olmak istiyorum o yüzden mutsuzum:(

senin canını sıktığın bişeylermi var

ya seni bilmiyorum ama benim hayatımda eksiklik aşık olmak istiyorum o yüzden mutsuzum:(

senin canını sıktığın bişeylermi var

İnşallah aşık olursun canım doğru bi insana:1hug:
Evet problemim var benimde hemde senin istediğin şeyden aşık olduğum için:roflol:

:1hug:melisacımm morelini bozma canım ya az çok biliyorum içinde olduğun şeyleri eski bir dostun olarak.inan nasıl istiyorum istediğin herşeyin olmasını canım benim.herşeyi hk ediyosun çünkü sen:asigim:

Melisaçım
Allaha şükür etmelisin bence
çalışmak için İŞİN var
Kör degilsin pc ye bakıon
Ellerin var
Hapisanede degilsin
Hastanede yatmıyon.
Allahı an ve mutluyum die düşün
Kötü düşünürsen kötü hissedersin ii düşün ii ol
sakin ol mutluyum de içinden bak bir anda neler degişiecek

canım kendinde biraz değişiklik yap....kendine bişeyler al...sevdiğin kişilerle vakit geçir....eminim düzelirsin biraz ...

Canım nefes alıyor olman büyük bir mutluluk.sıkıntıların tam olsrsk ne bilmiyorum ama sadece kendini dinle ve gerçekten ne yaparsan mutlu olursun bunu bulmaya çalış.Allah yardımcın olsun.

Senden daha kötü durumda olanlar var melisacım inan,
şükrettiki hayatasın a.s

Melisaçım
Allaha şükür etmelisin bence
çalışmak için İŞİN var
Kör degilsin pc ye bakıon
Ellerin var
Hapisanede degilsin
Hastanede yatmıyon.
Allahı an ve mutluyum die düşün
Kötü düşünürsen kötü hissedersin ii düşün ii ol
sakin ol mutluyum de içinden bak bir anda neler degişiecek

afu ceylan o kadar güzel yazmışsın ki :1hug:

canım yazını okuduğumda epey önce yazdığını gördün ... ben yazana kadar eminim sen düzelmişsindir............

aşık olucam die herkese kapılıp güvenme sakın iyice tanı çünkü gerçekten insanlar çok değişiyor..

Back