Hayatımın en önemli kararı

Ay ben eski sevgiliye o kadar sinir oldum ki. Bu erkeklerin ayrılmak istenildiğinde bu kadar iğrençleşmeleri nedir ? Yaşadığınız özel şeyleri ortaya dökmenin ne mantıgı var ? Hiç demiyorlar bu kızın bir ailesi bir çevresi var yarın birgün biri gelir ağzımla burnumun yerini değiştirir. Sizi hatalı buldum. Erkek arkadaşınız gerçekten etkilenmiş olabilir. Erkekler böyle şeyleri kolay unutmuyor. Ama bir kere aranızda çözdüyseniz ısıtıp ısıtıp ortaya getirmeye hakkı yok. Uygun bir dille bu defterin kapandığını bu şekilde davrandıkça sizin tereddüte düştüğünüzü ifade edin bence. Ama en hatalı o ayrıldığınız eski şahıs. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayrılıp önüne bak. Bu hatayı tekrarlama umarım karşına daha olgun insanlar çıkar

Hatalı sizsiniz onuru kırılmış bir kere . Sinirlendiğinde yüzünüze vuracaktir . Haksız diyemem kadın erkek farketmez , eşim aynısını yapsa bende sevgiliniz gibi davranırım çok onur kırıcı bir durum hatta beş ay bile beklemem tek hatasında bam bam bam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…