- 16 Aralık 2020
- 4.047
- 7.968
- 108
- Konu Sahibi lavienrose1
-
Stresli olduğu zamanlarda o kadar ağır bir tepki hiç vermedi. Sadece bu olaya özgü oldu tepkisi. Zaten bir daha asla böyle bir tepki vermesine izin vermem. Ama bir kere olmuş bile olması, hata bende bile olsa, beni düşündürüyor. Onu bile yapmaması lazımdı.aslında ben bu bütün olanlardan bağımsız olarak birşeyler söylemek istiyorum.
iyi anlaşıyoruz, evlenince iyi anlaşacağımızı gördük gibi cümleleriniz var, lütfen emin olmayın. daha çok yeni sayılır ilişkiniz. insanlar zaman içinde değişiyor ve evlilikte ister istemez daha farklı yönde değişimler oluyor. bunu göz ardı etmeyin. evlilikle sevgililik asla aynı olmuyor.
ilk söylediğimi göz önünde bulundurarak söylüyorum ki bu konu bir daha açılmasa bile hoşuna gitmeyen bir meselede aynı tavrı sergileyebilir.
evlilik için biraz erken olduğunu düşünüyorum. daha fazla zamana yaymalısınız.
bahsettiğiniz meselede ise ortada bir hayal kırıklığı var sakin kalması beklenilemez ve herkesin stres anında verdiği tepki aynı olmuyor malesef.
siz hayat boyu stres anında bu şekilde tepki verilmesine katlanabilecek misiniz?
bütün bunları görmek için beklemekte fayda varStresli olduğu zamanlarda o kadar ağır bir tepki hiç vermedi. Sadece bu olaya özgü oldu tepkisi. Zaten bir daha asla böyle bir tepki vermesine izin vermem. Ama bir kere olmuş bile olması, hata bende bile olsa, beni düşündürüyor. Onu bile yapmaması lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?