Hayatimin en guzel ve en kotu gunu bir oldu

Aglayarakkk okudummmm...cok sukurnl ki kizin kucaginda allahin mucizesi...bende kizimi35 haftalik dogum yaptimmm..normal.dogumlaa..doktor hatasi alcigerleri gelismemisti..igne vurulmam.gerkeiyordu aslinda..istee doktorlar panik.oluyor bazen ne yaotiklarini yapacaklarini unutuyorlar..1 haftaa benim icin eziyetti kizim kuvezde ben evde deliriyordum resmen cok sukur 2 yasinda ve kardesimizi bekliyoruZz..hayirlisiyla kucagima alirim oyle zorluklar cekmem..allah herkesin evladini bagislasin..minik eller bizi hic birakmasin..

Hep diyoruz ya dr lar kolaya kaciyor birazda buydu benim ciddiye almama sebebim sonra dr la konustugunda esim dr demiski
Bir hastayi sezeryana aldigimda bunun hastaneye maliyeti 300 tl civari ve benim yaklasik 1 saatim demek
Normal doguma aldigimda hastaneye maliyeti 30 tl benim ise yalniZca 10 dkkam demek
Sezaryen dogum ile kolaya kacmanin bir sehir efsanesi oldugunu anlamis oldum evet dr sezeryan diyorsa sezeryan gerek demektir

Ah evet sende kotu gunler grcirmissin gecmis olsun ve gecmiste cok sukur Allah evlatlarimizdan yana baska aci yasatmasin ins

Canim sonuna kadar heyecanla okudum yurrgim agzimda cumlelerin sinu gelmefi resmen vok cok gecmis olsu. Yasadiklarin gercektem cok korkunc allah sana ve ya runa uzunomur,er saglikli omurler versin canim bu arada bu tasadiklarini ozel hastande yasadin sanitim

Teşekkürler. Özel bir hastaneydi evet

Simdi gogsumde uyuyo kabus dolu gunler geride kaldi..

Şu cümleyi görene kadar tek nefeste okudum. Ohhh demişim gayr-i ihtiyari.. Allah kimseye böyle aci dolu anılar yaşatmasın. Cok şükür bebeğin hayata tutunmus Allah sizi hic ayırmasın

Tese
Teşekkür ederim Allah bebeğinize sağlık versin

Yaşadıklarınızı okurken sonunu zor getirdim. Her cümlede "umarım sonunda kızım yaşıyor, kucağımda" yazıyordur diye dua ettim. Her an doğurabilirim ve böyle bir yaşanmışlığı okuduğum için kendime kızdım. Açıkçası fena halde demoralize oldum. Sonu kötü bitmiş olsaydı muhtemelen kabus dolu doğum sürecine girmiş olacaktım. Neyseki derin hanım yaşıyor. Rahman onu size bağışlamış. Fakat yinede okunası bir yaşanmışlık değil. Her şekilde gebeleri strese sokacak türden. Pozitif doğum hikayeleri okumak gerek. Evet hayatın bu yönü olsa da, her an sağa ya da sola düşecebileceğimizi bilsekte, gebelik gibi hassas bir durumda paylaşılacak bir durım değil. Lütfen biraz daha ince düşünceli olalım.

Yazının sonunda 'Oh çok şükür' demek geldi içimden..
Sağlıkla büyütün inşallah...

Sanirim herkes gibi bende doğum hikayesi paylaştığım için ve neşeli bir hikayem yok bu yüzden bana kiziyorsunuz

Sanirim herkes gibi bende doğum hikayesi paylaştığım için ve neşeli bir hikayem yok bu yüzden bana kiziyorsunuz
hayır olur mu, neden kızayım.. bu kızılacak bir durum değil. okurken sizinle aynı duyguları paylaştığımızı ve dahi derin etkilendiğimizi bilin istedim. yani psikolojimiz bozulabiliyor.

Tuylerim diken diken okudum yazinizi.siz özel bi annesiniz benim gözümde.Allah saglikli uzun omurler versin evlatlarimizi bagislasin.bende kizimi spinal ile dogurdum cok sukur sorunsuz bir dogum olmasina ragmen gergin mutsuz ve tedirgin hissediyordum.bunu en yakinlarima hissettirdiğim icin o gunu hep kotu hatirliyorum.sukretmek gerekmis bana bunu gosterdiniz.evladinizla nice saglikli yillar dilerim

Çook benzer şeyler yaşadım. Ben değil ama yavrum.Eve boş puset le gelmek nedir ve ağlayarak süt sagmak hastaneye götürmek nedir iyi bilirim.Allah size ve yavrusu za sağlıklı uzun ömürler versin.Aglattiniz beni yine yeni yeniden.

Off cok etkilendim okadar guzel anlattinizki bi an kitap okuyorum sandım. Keşke böyle yaşamasaydınız tabiki ama sonucun iyi olmasına okadar çok sevindimki gözlerimden yaşlar aktı. Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin, onlara bişey olmasın! İnanin gittiğniz hastanedende doktorlardanda hemşirelerdende nefret ettim! Ama helal olsun size ve gücünüze, çok iyi bir anne olacağınızdan eminim.

Bebeğinize yoğun bakımda akciğer filmi çekilmiş mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…