Hayatimin en guzel ve en kotu gunu bir oldu

ne kadar duygulu anlattınız sözlerden bile bu kadarını hissediyorsam yasadıklarınızı tahmin bile edememe. ben 21. haftamdayım ve gebeliğe ve en önemlisi anna olmaya alışamamaktan korkmaktan şikayet ediyorum kızdım kendime okuyuncakorkularım gecmesede bencil olusumu hissedip kızdım. benim korkum sanki garantisi varmıs gibi herşey yolunda gidecek ve benim gebelik sonrası hayatım cok kötüolacak diye ama diyorum ki bunlarıyasayıp insan yinede böyle bağlanıyor ve istiyorsa bu annelik duygusu Allahın bir lutfu inşallah bende yaşayabilirim

Çok geçmiş olsun cnm su an yawrun yanında ve sen iyisin rabbim sizlere uzun ömür versin çok etkilendim tüylerim diken diken oldu kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi. Gebelik surecim olsun 9 ayim herşeyim çok güzel gecmisdi bende diyordum bigun bende bu foruma dogum hikayemi paylasacagim kontrolumde doktorum 39*3 de sezeryan önermişti ama kabul etmedim normal istiyordum herşeyim iyi di cunki ve sezeryan günüm kesin olduğu halde iptal ettirdim doktorum biraz bozularak dedim en azından bayram geçsin daha 40. Haftamdaydim ve daha u ltrasona göre dogum tarihine vardı 19 temmuz du doktorumda izin verdi beklememe ve bayramdan sonra ya yazdık sezeryani o zamana kadar geldi geldi gelmezse S ezeryana kabul dum. Tam 19 temmuz bayramın üçüncü günü sabah uyandım yawrum kıpırdamıyor dedim uyuyor sanırım ana yüreği icim rahat ederim çikolata yiyorum yok yawruma müzik dinletiyorum yok hani uyuyordur uyansın diye yine yokk apar topar gittik hastaneye yolda doktorumu aradım geldiğimde hastane beni bekliyor du nst yok ultrason da yok yok yok yawrumun kalbi durmuş cok dan gitmiş cennetine o ameliyat kıyafetlerini ağlaya ağlaya giyimem hemsirelerin hadi anneye saka yapma diyişleri eşimin gözümün içine bakısı ve ameliyata girişim uyandıgımda yawrumu sordum belki anneye saka yapmıstır dedim olur ya bi mücize ALLAH büyükdü çünki taa ki yawrumu siyah çantada görene kadar inanmadım ama malesef yokdu yawrum ne hayallerle beklemistik cennet kusumu ama inanıyorum ki rabbim inşallah yine nasip edecek ve ben de buraya hikaye mi yazacagimmm

Aynen öyle.. Tüm endişelerini bir kenara bırak ve dua et bebegnin saglıgı için evet cok yorulacaksın cok yıpranacaksın ama "huzur" u bu zamana kadar aslında hic yaşamamıs oldugunu o yanında uyurken huzur ile tanıstıgını göreceksin.. Annelik hayatında şimdiden başarılar dilerim..

Sana tüm saimiyetimle dua ediyorum şuan Rabbim sana annelik duygusunu tekrardan en güzel en hayırlı sekliyle nasip etsin.. Hayırlı bir evlat versin inşallah

Sana tüm saimiyetimle dua ediyorum şuan Rabbim sana annelik duygusunu tekrardan en güzel en hayırlı sekliyle nasip etsin.. Hayırlı bir evlat versin inşallah

Allah razı olsun cnm insallah rabbim tekrardan nasip eder bnm için dua etseniz yeterli

ben iş yerinde ağlayarak okudum doğum hikayenizi, ne zor bir süreç olmuş çok çok üzüldüm. neyse ki bebeğiniz şimdi sağlıklı ve sizinle. lütfen doktor ve hastanenin ismini paylaşın bizimle ya da lütfen bana özel mesaj atın. hamileyim ve endişe ediyorum.

Yolluyorum cnm

Allahim neler yasamissn cok büyük geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun inşallah okuduktan sonra uyuyan oğlumu kucağıma alip sarıldim öptüm evlat nr büyük nimet yarabbim candanda öte

Allahim neler yasamissn cok büyük geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun inşallah okuduktan sonra uyuyan oğlumu kucağıma alip sarıldim öptüm evlat nr büyük nimet yarabbim candanda öte

Aynen öyle kıymetını bilelim

Çok uzun yazmışsın be bacım okumadım sonuna baktım resmen daral geldi iyi hadi geçmiş gözün aydın

sonu kotu bitecek diye aklim cikti beeee.
coook coook gecmis olsun.

Okurken her duyguyu yaşadım, korka korka okudum ki çok şükür evladını kucağına almişsin, çok sevindim, ismine ise hayran kaldım, ismiyle büyüsün inşallah, allah iyi günlerini göstersin ömrü boyunca. Allah bağışlasın herkesin evladını.

ya yanında olsam inan hepsini pataklardım. çok üzüldüm ama bebişine kavuştun. allah uzun ömürler versin

6aylik evliyim daha ama okurken goz yaslarima hakim olamadim.

Allahim saglikla huzurla omurler versin, benim icin de guzel kizini koklaa :)

Rabbim evladınızı size bağışlasın,
Gerçekten gözlerim dolu dolu okudum, Allah kimseye böyle çaresiz zamanlar yaşatmasın inşallah.

Size de çok geçmiş olsun ..

Resmen ağlayarak okudum kalbim sıkışa sıkışa hala gözümden yaşlar akıyor kaybettiniz sandım bebişinizi boğazım düğümlendi çok şükür allah size bağışlamış sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum bebişinizle size
Bu arada hamile değilim henüz ama çok merak ettim hangi hastane öğrenebilirmiyim?

Tesekkur ederim

Tesekkur ederim ozelden mesaj atiyorum size

geçmiş olsun. ben de okurken çok duygulandım. Allah'ım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin. Çocuklarımıza da sağlık versin. sağlıktan değerli hiç bişey yok.
bide demek ki doktorlar sezeryan dediler mi ertelememek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…