Hayatimin en guzel ve en kotu gunu bir oldu

34 gunluk olduk. Benimkide
3250gr dogmustu yoğun bakımda 2800 e kadar düştü kilosu

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah başka dert tasa vermesin Rabbim geçmiş gitmiş neyse ki..işini doğru dürüst yapmayan sağlık görevlilerini de Allah bildiği gibi yapsın
Amın canıım

Okurken sanki benim nefesim kesildi. Allaha cok sukur evladini saglicakla kucagina almissin. Keske tavirlarindan dolayi sikayet etseydin.
Ayy tekrar cok cok gecmis olsun.. Allah evladini sana bagislasin..

sonunu nasıl zorla getirdim anlatamam...
benim için ezildi. ben nefret ettim doktordan, hemşireden, hastaneden..
sizi düşünemiyorum.
Allah yardımcınız olsun.

sonunda bebeğine bir şey olmamış olsun diye yalvardım içimden.. şükür sağlıkla yanındaymış..

Rabbim size bağışlasın.. sağlıkla hayırlı ömrünüz olsun beraber.

Okurken sanki benim nefesim kesildi. Allaha cok sukur evladini saglicakla kucagina almissin. Keske tavirlarindan dolayi sikayet etseydin.
Ayy tekrar cok cok gecmis olsun.. Allah evladini sana bagislasin..
Mahkemeye verecektim ama epikrisde hiç bu anlattıklarım yazmıyo bu yuzden işim biraz zor olurmus avukat öyle söyledi saglık bakanlığına bıldırmiştim ilgilendiler o zmn kızım taburcu degıldi onun hastaneden cıkmasını bekledim hastane adını vermek icin snr da bebek telasıyla unuttum ama edicem

Evet şukurler olsun ki yanımda Allah kimseye yaşatmasın

Canım merak ettim hangi hastane özelden tazarmisin haberimiz olsun

Attım size mesaj kızlar
devlet hastanesi sanmıştım birde özel olacak şikayet var adlı sitede bir çok şikayet gördüm kadın doğum dr'larıyla ilgili zannedersem şikayetleri dikkate almışlar sitelerinde ki dr isimleri farklıydı belki senin eski dr'u da şutlamışlardır yani umarım

Okurken coookkk kotu oldum canim ya, nefesim kesildi. Hala zor nefes aliyorum. Cok zor zamanlar gecirmissin ama gecmis ve suan iyisiniz cok sukur
Benimde 4 bucuk aylik bebegim var, Rabbim onlarin yoklugunu gostermesin bize

allahım analı babalı büyütsün bebişinizi. çok zor zamanlar yaşamışsınız. şükür hepsi geçmiş.

Allah analı babalı büyütsün. ben de okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi oğlum da onbir gün solunum yoğun bakımda kaldı. her gittiğimde değişik bir cihaza bağlanıyordu. iğne, kan tahlili, serum derken vücudu iğne delikleriyle doluydu. ben de sabah akşam ziyaretine gidiyordum. sezeryan olduğum halde bazen saatlerce ayakta bekliyordum. çok şükür sizin de kötü günleriniz geçmiş bundan sonra bebeğiniz hep sağlıklı olur inşallah

Canım Allah evladını sana bağışlamış. Göz yaşlarımı tutamadım okurken. Allah hepimizi kurtarsın. Güle güle büyüt çocuğunu inşallah...

Sizede cok grcmiş olsun

Okurken coookkk kotu oldum canim ya, nefesim kesildi. Hala zor nefes aliyorum. Cok zor zamanlar gecirmissin ama gecmis ve suan iyisiniz cok sukur
Benimde 4 bucuk aylik bebegim var, Rabbim onlarin yoklugunu gostermesin bize

Amiiin amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…