Hayatımın en büyük hatasını yaptım. Bedelini nasıl ödeyeceğim?

Bir kere günahtan sevaptan bu kadar bahseden insanları sevmiyorum. Özellikle de kafası şeytan gibi çalışıyorsa!!!
Bence hiç bir şeyden pişman değilsin üstelik bu kişiyle iletişime geçmek istiyorsun. Yol arıyorsun.
Ama onun seni çoktan unuttuguna bahse girerim, kendini avutmayı bırak lütfen.
Bu arada vicdan nerde kaldı??

Son düzenleme:

Yorumunuza teşekkür ederim ilk önce.
Ama siz benim pişman olmadığımı nasıl bu kadar kesin bir dille söyleyebiliyorsunuz? İnanın çok merak ettim. Şeytan gibi demek ne?Tamam hata yapmış olabilirim ama bu salaklığımdandır şeytanlıktan değil. Sizi bir şeylere inandırmak amacıyla açmadım bu konuyu. Ben anlatmasam kim nereden bilecekti bu derdimi? Kimseye anlatamadığım bir şey. Tanıdıklarımla paylaşamıyorum burada herkes birbirinin derdini dinliyor,ben de anlatıp bir nebze de olsa yükümü hafifletmek istedim. Ben kendimi avutmuyorum da. Zaten Beyaz_Papatyaa'yı görse tanımayacak belki de hatta adım gibi eminim ve bu konudan dertli de değilim. O kişiyle iletişime geçmek için yol aramıyorum. Ha eğer çok istesem cep telefonuna da mesaj atabilirim,whatsappdan da yazabilirim,facebooktan da. Ama sahte insan kimliğinin ardına saklanıp tekrar konuşmak gibi bir niyetim yok. Siz vicdan nerede? Pişman olmadın desenizde benden daha iyi bilemezseniz beni ve çok pişmanım Allah biliyor. Aynı hataya düşmem tekrardan. Eğer ben ve o olarak bir şeyler olursa o zaman kendim olarak iletişime geçmeyi çok isterim en azından onu gerçekten tanıyabilmek adına. Ama başka türlü iletişime geçmek niyetim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Özür dilerim, aylarca başka bir kimlikle birini kandırmaya kalkmanın ne kadar masum olduğunu görememişim!!!

Özür dilerim, aylarca başka bir kimlikle birini kandırmaya kalkmanın ne kadar masum olduğunu görememişim!!!

Bu yaptığımda masum değilim evet buna itiraz etmiyorum ama çevremdeki insanlardan birisine karşı yaptığım ilk ve tek hatam bu ise evet demek ki masumum ki tek hatam bu olmuş. Bir defa düşmüş olabilirim ama kalkmasını bildim.
Özrünü kabul ediyorum,rahat olabilirsin.

Şaka mısın sen? Polemiğe mi girelim, inan senin küçük beynin bana laf yetiştirmeye yetmez!!
Sen otur kendi şeytanlarınla sidik yarıştır!! Çok iyi anlaşırsınız.
Samimiyetsizliğin ortada, senin arkandan üzülen falan da yok emin olabilirsin, ya da yarattığın karakterin arkasından!!!!

Öyle bir niyetim yok ama emin ol benim küçük beynim senin olmayan beyninden çok daha iyi laf eder anlatabildim mi?
Asıl şeytanlarla sidik yarıştırması gereken sensin. Karşında insan var senin ve sen ilk mesajında aşağılayarak konuşuyorsan senin de melek gibi bir kalbin yok demek ki. İstediğin kadar laf sokmaya çalış sokamıyorsun. Ben hatamı kabullendim ve cezamı da ne ise ben çekeceğim.

Arkadaşım hakikaten şaka olmalısın bu kadar da ağır ergenlik geçirilmez ki...
Hayır yani niye bu kadar umursandığını sanıyorsun senin üzerinde kaç kızla konuşmuştur o çocuk. Çok pişmansan dua et af dile ve bil ki burası günah çıkarma yeri değil ayrıca 20 yaşında nasıl böyle bir kafa yapısındasın bilmiyorum ben de o yaştayım ama okurken senin 15 16 olduğunu düşündüm

ok tamam büyük bir hata yapmışsın ama artık onun hakkında bilgi sahibisin. Nelerden hoşlanır, neleri sevmez, ilişkide nasıl davranır biliyorsun. Eğer bu koşullar altında ona karşı hala hislerin varsa kendi kimliğinle onunla mesajlaşmaya, konuşmaya başlayabilirsin diye düşünüyorum. eğer unutamadığı ikinci kızsa unutmaki ikinci kızda sensin, senin yarattığın, kendinden birşeyler kattığın bir karakter.

Evet onun hakkında çoğu şeyi öğrendim. Ona karşı hala hislerim var evet. Bastırmaya çalışıyorum ama olmuyor,yapamıyorum. Vazgeçemiyorum bir türlü. Onunla kendi kimliğimle de konuşamam. Yani konuşurum ama konuşmak için ben bir adım atamam. İlk adım karşımdakinden gelmeli. Yani karşımdaki kişi kim olursa olsun bu geçerli. İlk adımı atan ben olamam. Unutmadığı kişi o kızsa evet sadece resimler ve isim farklı. Kendim nasılsam öyle davrandım. Farklı bir kişilik yaratmadım. Ben gibi konuştum onunla ama resimler ve isim aynı değildi.

Günah çıkarmaya gelmedim buraya zaten,derdimi anlatmak için geldim. Aynı durumu sen yaşasaydın eminim sen de kafana takardın. Bir hata yapınca hemen unutur musun yaptığın hatayı? Kafa yapımda da bir problem olduğunu düşünmüyorum. Vicdanım rahat değil hepsi bu.

Ne kaybedeceksin. Bu tip konularda bir şey yaptığında sonrasında kimse seni yargılamıyor ama sen bir hareket yapmadığında sen kaybediyorsun. O nedenle en fazla olabilecek şey onunla konuşursun, seni reddeder ve gururun kırılır, incinirsin ama bir süre sonra yoluna devam edersin artık olmayacağını biliyorsundur çünkü. Şu ana kadar bu konuda kafa yorup aylar kaybetmişsin, zaman geçiyor, ya konuşur olumlu veya olumsuz hayatına devam edersin ya bu çekincelerinle zaman kaybetmeye devam edersin.

kendını üzüyosun yok yere . Degmez bunun ıcın . Yaptıgın yanlış cunku kendını hafıfe almıssın yoksa o erkegın gururu ıcın uzup durma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…