- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Insan bir hayale asik olabilir mi?
Gereksiz yere uzuluyorsun
Doğru mu yalan mı bilemem ama sevdiğini de dile getiriyordu.
Ama ne konuşulursa konuşulsun günde hiç yoktan 3 defa cinsellik muhabbeti oluyordu.
İnşAllah sizlerin dediği gibidir her şey.
Doğru söylüyorsunuz. Etme bulma dünyası.
Aynı şey benim de başıma gelebilir.
Bir daha tövbe.
Senaryosunu yazsan dizi olur be güzelim. Bu neymiş böyle.
Sevdiğini dile getirmek o kadar kolay ki daha birşeyler paylaşmadan günde 3 defa o muhhabetler giriyorsa hiç inanma.
O profilleri de kapa. Önüne bak canım.
Kesinlikle. Yapılan hiçbir şey geri alınmıyor malesef. Bir daha böyle bir hataya asla düşmem. Ondan helallik almak zorunda mıyım Rabb'imin beni affetmesi için?
Bak 20 yaşındasın benden 2 yaş büyüksün ama düşünemediğin bi nokta var.
Erkekler seni sevmiyorum diyip cinsellik muhabbetine girer mi hiç. Seviyorum dicek ki kız ona bağlanıp tamam diyicek.
Bunu düşünmen lazımdı.
Cinsellikten bu derece çok konu açan erkek seviyorum dese bile inanmakta zorluk çekmelisin.
Şimdi öyleleri var ki çok edepli durur ama sadece durur gerçek yüzü sonradan çıkar ortaya.
O çocuk sevmiyordu adım kadar eminim hatta adımdan bile daha eminim..
Sende emin ol buna..
ağırbaşlı değilmiş demek ki. ben olsam 2 kıza aynı şekilde yazan birinden soğur konuşmayı sürdürmezdim, üzecek biri gibi duruyor, samimi değil. yani sizle alakalı değildir o yazı bence de.
hataya gelince pişmansınız zaten.. bundan sonrası için bir ders olarak düşünün.
Canım Kuran-ı Kerimde tevbenin kabul olması için; Allaha tevbe-i nasûh ile (tam bir ihlâs ile) tevbe edin diye geçer
Tabi tevbeninde şartları var.
Gerçekten pişman olman, bu kötülükten tamamen uzaklaşman, o günaha tekrar dönmemen ve o kişiyle helalleşmen gerekir.
Sağ ol canım. Doğru söylüyorsun. Ben bunları göremeyecek kadar körük galiba. Hata yaptığım,kendimi suçlu gördüğüm için mi gerçekleri göremiyorum acaba? Evet çok suçluyum ama sen adımdan bile daha eminim ki sevmiyordu diyorsun. İnşAllah öyle olması beni çok mutlu eder.
Üzecek biri olduğunu duydum zaten. Kuzeni var o da bizim memleketimizde okuyor. Ortak da bir arkadaşımız var dershane de birlikteydik,sonra o memleketimizdeki okulu kazandı. O çocuğun da kuzeni de bizim memleketimize gelmiş ve dershane arkadaşımla aynı bölümde okuyordu. Şans eseri sanırım tanıştık,muhabbet ettik. Konuşmamızda sohbet ona da geldi. Ailesini çok üzer,ciddi ilişkiler ona göre değil,iyidir ama rahattır demişti. Ama tabi insan değişir belki o da değişmiştir diyordu.
Evet çok pişmanım gerçekten pişmanım. Bir daha asla yapmam böyle bir şey.
Tövbe ettim,hep ediyorum zaten ama helallik almaya gelince bunu asla yapamam işte.
Eminim gerçekten bak sor burdakilere onlarda emindir.
Günde 3 kere cinsellikten bahseden seviyor olamaz birde hiç görmediği biriyse kesinlikle sevmiyordur varsa ilgidir yalnızca ama sevmek olamaz..
Sevdiğini söylicek ki kızdan faydalanıcak..
Her önüne gelen kızı ekleyip numarasını veren cinsellikle ilgili konuşan kişi için mi bu kadar üzülüyorsunBoşver değmez bence Sen önüne bak bi insanı kandırmışsın Allaha tövbeni et bi daha da kimle olursa olsun kendi kimliğinle konuş ve bu çocuktan da uzaklaş hayır gelmez
bu kadar uzulmen gereksız o senınle bel altından konusabılmek ıcın dellenırken sen onun duygularını kırdıgını dusunuyorsun . Sen sevmıs olabılırsın ama onda senın gıbı azısıp kounustugu bıı kac tane daha vardır . Sımdı yazsan ona baska bı hesaptan ona da canım cıcım bel altı muhabbetı yapacaktır. Ac bırısı ac oldugu ıcınde nerdee ekmek bulabılırım dıe onune gelene salca oluyor hepsı bu .Varya uzulmeye degecek bı ınsan degıl sapıgın once gıdenı sanaldan tanıstıgı herkızla cınsel sohbet yapan adamdan ne beklıyosun ya
Ekleyen benim. Sahte facebook hesabından ben ekledim. İlk eklediğim hesaba hemen verdi numarasını,ikincisine de 2-3 gün sonra verdi. Ben kandırdığım için üzülüyorum. Vicdanım rahat etmiyor. Tövbe ettim hem de çok ettim. Hala da ediyorum. Bir hataya düştüm,ikinci defa aynı şeyi asla yapmam. Zaten uzağım onunla. Yani o zaman gördükten sonra bir daha görmedim. Ne bir merhaba ne de bir haber hiç almadım da. O bizim memleketimizdeyken ben başka memleketteydim. Okulumu bıraktım sınava tekrar hazırlanmak için. Benim memleketimde okuyor. Bu yıl içerisinde görür müyüm görmez miyim Allah bilir.
Yorumların için sağ ol canım. Oldukça mantıklı düşünüyorsun. Çok teşekkür ederim. O zaman ben onun niyetini anlamayacak kadar aptal biriyim. Ama yaptıklarımdan dolayı çok üzüldüm.
Ekleyen benim. Sahte facebook hesabından ben ekledim. İlk eklediğim hesaba hemen verdi numarasını,ikincisine de 2-3 gün sonra verdi. Ben kandırdığım için üzülüyorum. Vicdanım rahat etmiyor. Tövbe ettim hem de çok ettim. Hala da ediyorum. Bir hataya düştüm,ikinci defa aynı şeyi asla yapmam. Zaten uzağım onunla. Yani o zaman gördükten sonra bir daha görmedim. Ne bir merhaba ne de bir haber hiç almadım da. O bizim memleketimizdeyken ben başka memleketteydim. Okulumu bıraktım sınava tekrar hazırlanmak için. Benim memleketimde okuyor. Bu yıl içerisinde görür müyüm görmez miyim Allah bilir.
Evet ben onun duygularını kırdığımı düşündüm ve düşünüyorum da. Sınıf arkadaşlarımdan birisi de demin bir arkadaşımıza anlatmıştım yukarıdaki mesajlarımda var en yakın arkadaşlarımdan birisine onu gösterirken gelmişti yanımıza. Görüp sormuştu kim diye. Ben de hiç demiştim. O da kusura bakmayın ama bu çocuk çıktığı kızla bir şey yapmak için çıkar. Düzgün birisi değil demişti ve bunu söyleyen de sınıf arkadaşım ve aynı zamanda çok yakın bir erkek arkadaşımdı. Ama nasıl niyetli olursa olsun günaha girdim bir kere.
E sen tek başına eklemiyorsun ki sen ekliyorsan o da kabul ediyor, 2 gün ya da 5 gün sonuçta hemen vermiş numarasını üstelik muhabbetleri de ortada.. Evet kandırırken hata yapmışsın ama onun gerçek yüzünü gördün boşver üzülme değmez
Teşekkür Ederim :)
Aşkın gözü kör insan o anda yaptıklarının doğru olduğunu düşünüyor..
Öyle görüyor.
O anda kim bilir ne kadar mutlu hissediyosundur konuşuyoruz diye o bilmese bile sen biliyosun ya mutlu oluyosundur.
Bi şekilde o kızı unutup unutmadığını (Ki ben unuttuğunu hatta sevmediğini düşünüyorum) ondan sonra acı çekip çekmediğini öğren o kadar entirika yaptın bunu da yaparsın
öğrendiğinde ona göre davranırsın
Evet muhabbetleri ortada. 1. kızla konuşurken de ara ara açıyordu zaten muhabbetleri ama 2. kızla daha da sık konuşuyordu çünkü onunla daha çok konuşmuştu.
Acaba gerçekten gerçek yüzü o mu?
Yani yanında olsa sevgili yine ona da o şekilde mi davranır bilemiyorum ama o şekilde davrandığı takdirde kimse onu çekemez bence çünkü insan bunalıyor. Onun dilinden anlayan birisi olursa eğer çok iyi anlaşırlar ama öyle birisiyle de sağlıklı ilişki kurulamaz ki.
Aynen öyle. Ne yapıyor,nelerden hoşlanıyor nelerden hoşlanmıyor, nereye gidiyor? bunları hep öğrenmiştim. Ve evet mutlu da oluyordum o her ne kadar karşısındaki kişiyi başka biri olarak görse de. Ama işte ben de az salak değilim ki. Yalan olduğunu bile bile seviniyordum.
Ben onun o kıza karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini yine mesaj atarak anlayabilirim o kız adına. Ama onu da ben yapamam ya olmaz.
Bence at ve öğren ona göre anlarsın böyle sadece kendine zarar verirsin buda hiç iyi bişey olmaz..
Evet muhabbetleri ortada. 1. kızla konuşurken de ara ara açıyordu zaten muhabbetleri ama 2. kızla daha da sık konuşuyordu çünkü onunla daha çok konuşmuştu.
Acaba gerçekten gerçek yüzü o mu?
Yani yanında olsa sevgili yine ona da o şekilde mi davranır bilemiyorum ama o şekilde davrandığı takdirde kimse onu çekemez bence çünkü insan bunalıyor. Onun dilinden anlayan birisi olursa eğer çok iyi anlaşırlar ama öyle birisiyle de sağlıklı ilişki kurulamaz ki.
Ya konuşmaya devam etmek isterse o zaman ne yapacağım ki?
Sanal alem insanların gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor bence gerçek hayatta yapamadıklarını sanal alemde yapıyorlar..
Doğruyu söyliceksin sonrada bol bol tövbe edip dua ediceksin başka çaresi yok.
Bunu bu dünyada çözmezsen diğer taraf var ve orda işler hiçte kolay olmıcakmış.
Bence ALLAHtan yardım isteyip giriş bu dediğime
Gerçeği söylemem asla yapamam bunu. Ahirette hiçbir şeyin kolay olmadığını biliyorum ama gerçeği asla söyleyemem asla.