Evet şimdi uzulmel sevinmek tüm duygulari bir arada yasiyorumÜzüldüm ancak daha çok sevindim ki kurtulmuşsunuz böyle birinden
Belki acı verecek zaman zaman hep düşünün ki evlenseydiniz ne kadar zor durumda kalırdınız
Allah korusun allah beni kurtardı. Evlenmeden daha ileri gitmeden allah benim gozumu acti. yasamam gerekiyormuş bunu. Bu acıyı cekmem gerekiyormuş. Allah korudu beni yine deYa evliyken görseydin? Geri dönüşü daha zor olurdu. Hiç üzülme, umarım karşına daha iyi insanlar çıkar. Cd'lere ilgi duyan birinin cinsel olarak senden beklentileri de farklı olabilirdi, farklı pozisyonlar vs.
Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için Ayrıldık bitti. Ailme uygun bir dille anlatıcam bunu.Söyledin mi naptın butun gun aklımdaydın ya
Evet bitirdim tabiki. İyiki ortaya çıktı. O da beni sucluyor benim soyledigim kadarına inanmiyorsun hep kafana buyruk hareket ediyorsun diye üstünü böyle kapatmaya çalışıyor. Kabul etmiyor tabiki. Ama ayrılık olayını kabullendi başka yapacak birşeyi yok. Artık ben anladıktan sonra. Ne yapabilirHala fikir mi istiyorsun???? El günü bırak Allasen yat kalk evlenmeden çıkmış ortaya şükür et, sadaka ver. Ayrıl tabiki , umarım çoktan yapmışsındır bunu
Aldatma olsa normal bi aldatma olsa. Şerefsizmis deyip allahindan bul deyip yine yoluma bakardim. Ama buna isim koyamiyorum. Bu başıma gelene diycek bir kelime bile yok. Tesadufen karsilastigim için mutlu oluyorum tabiki. Tek tesellim de buay iğrenç ya
bu bi eğilim. bence ayrılın. aldatma da değil bu adam crossdresser olayından tahrik oluyor. ömrünüz boyunca çekmeyin bunu.
Zaten yalanlar söylendikce insanin içinde tereddute falan yer kalmıyor. Böyle mide bulandırıcı şeyler olduğunu bilmiyordum. Saf saf yasamisim kac yıldır. Şimdi en başta dusunmem gereken kendim olucamBence ele gunu dusunmeyin. Atin gitsin. Tereddute gerek yok.
Biliyorum maalesef kimsenin umrunda olmam. Herkes ancak konuşur ağzı olan konuşuyor. Sadece insanlara malzeme ciksin yeterli kimse benim içimi düşünmezEle gune bir sey demeniz gerekmiyor.
Cunku ilerde siz uzulurken simdi o aciklama yapmak zorunda hissettiginiz kisilerin hic birisi gelip size destek olmayacak.
hakkında hayırlısıÇok teşekkür ederim düşündüğünüz için Ayrıldık bitti. Ailme uygun bir dille anlatıcam bunu.
Amin çok teşekkür ederimerken gördüğün için şükret daha çok gençsin rabbim iyilerle karşılaştırsın
Amin inşallah. Tabi böyle kapandi şimdilik.daha sonrasinda durup durup beni rahatsız etmez inşallah yoksa böyle kolay kapatmam bu kez. Insanlari takicam kafama elimde olmadan ama bir zaman sonra gecicek bunlar diyr dusunuyorum..