hayatimin dönüm noktası için yardım lütfen

Allah korusun allah beni kurtardı. Evlenmeden daha ileri gitmeden allah benim gozumu acti. yasamam gerekiyormuş bunu. Bu acıyı cekmem gerekiyormuş. Allah korudu beni yine de

Çok şükür evlenmeden görmüşsünüz, Rabbim iyilerle karşılaştırsın, mutlu olursunuz umarım.

Hala fikir mi istiyorsun???? El günü bırak Allasen yat kalk evlenmeden çıkmış ortaya şükür et, sadaka ver. Ayrıl tabiki , umarım çoktan yapmışsındır bunu

ay iğrenç ya

bu bi eğilim. bence ayrılın. aldatma da değil bu adam crossdresser olayından tahrik oluyor. ömrünüz boyunca çekmeyin bunu.

Ele gune bir sey demeniz gerekmiyor.
Cunku ilerde siz uzulurken simdi o aciklama yapmak zorunda hissettiginiz kisilerin hic birisi gelip size destek olmayacak.

Hala fikir mi istiyorsun???? El günü bırak Allasen yat kalk evlenmeden çıkmış ortaya şükür et, sadaka ver. Ayrıl tabiki , umarım çoktan yapmışsındır bunu
Evet bitirdim tabiki. İyiki ortaya çıktı. O da beni sucluyor benim soyledigim kadarına inanmiyorsun hep kafana buyruk hareket ediyorsun diye üstünü böyle kapatmaya çalışıyor. Kabul etmiyor tabiki. Ama ayrılık olayını kabullendi başka yapacak birşeyi yok. Artık ben anladıktan sonra. Ne yapabilir

ay iğrenç ya

bu bi eğilim. bence ayrılın. aldatma da değil bu adam crossdresser olayından tahrik oluyor. ömrünüz boyunca çekmeyin bunu.
Aldatma olsa normal bi aldatma olsa. Şerefsizmis deyip allahindan bul deyip yine yoluma bakardim. Ama buna isim koyamiyorum. Bu başıma gelene diycek bir kelime bile yok. Tesadufen karsilastigim için mutlu oluyorum tabiki. Tek tesellim de bu

Ele gune bir sey demeniz gerekmiyor.
Cunku ilerde siz uzulurken simdi o aciklama yapmak zorunda hissettiginiz kisilerin hic birisi gelip size destek olmayacak.
Biliyorum maalesef kimsenin umrunda olmam. Herkes ancak konuşur ağzı olan konuşuyor. Sadece insanlara malzeme ciksin yeterli kimse benim içimi düşünmez

Zor bir durum gerçekten ama iyi düşün ve öyle karar ver . Nişanlın öyle bir durumda senle evlenmeyi düşünüyorsa, ilerde çok büyük problemler yaşayabilirsin . Nisan atmak , ayrılmak hiç bişey değil. Cinsel anlamda bişe yaşadınız mı ? böyle bir isteği oldu mu senden ? Erkeklere ilgi duyuyor olabilir ve bu insanlar bunları ört pas etmek için malesef evlenebiliyorlar

Amin inşallah. Tabi böyle kapandi şimdilik.daha sonrasinda durup durup beni rahatsız etmez inşallah yoksa böyle kolay kapatmam bu kez. Insanlari takicam kafama elimde olmadan ama bir zaman sonra gecicek bunlar diyr dusunuyorum..

Önce kendinizi düşünün bu konuda. Millet ne derse desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…