- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 31
Aynen öyle. Gerçekten kendime sadece neden diye soruyorum. Neden bu şekilde oldu. Neden benim hayatimi mafettin. Beni de aynı anda neden idare ettin. Çok zor bunu kendime anlatmak gerçekten. Ama kizginligim öyle cokki herseyimin onune geçiyor tum duygularimi bastırıyor
Sen nedenSeni cok iyi anliyorum. Bende kendime cook kizginim
Birlikte olmadık. Evlenmeden olmaz diye ben nettim o konuda. O istiyordu her zaman soyluyordu.tabi yakinlasmalarimiz oldu.yasadigimiz şeyler oldu. Birlikte olmak anlaminda değil de. Aynı anda bunu da yapıyormuş demekki. Çok ilginckiZor bir durum gerçekten ama iyi düşün ve öyle karar ver . Nişanlın öyle bir durumda senle evlenmeyi düşünüyorsa, ilerde çok büyük problemler yaşayabilirsin . Nisan atmak , ayrılmak hiç bişey değil. Cinsel anlamda bişe yaşadınız mı ? böyle bir isteği oldu mu senden ? Erkeklere ilgi duyuyor olabilir ve bu insanlar bunları ört pas etmek için malesef evlenebiliyorlar
Allahım aklıma mukayet ol ya. Neler oluyorneden yapiyolar neden masum insanların hayatını karartiyolar. Hep soruyorum neden neden bana yaptı bunu diye. Nasıl kıydı bana dusunuyorum.o kadar normal birbirini çok seven iki insandikki. Neden diyorum sadeceBir tanidiktan duymustuk aklima geldi anlatayim dedim. Kiz ve erkek nisanli. Evlenmelerine bir zaman kala , kiz oglanin evinden bir sey almak icin cocugun evine gidiyor. Kizda da cocugun evin anahtari var. Cocugu iste sanip eve giriyor. Nisanlisi baska erkeklerle iliski icinde basiyor grupmus. Sonra tabii nisan atiliyor hatta kiz cocugun ailesine de durumu bildiriyor apacik. Yani guven kalmadi kolay kolay kimseye. Kim ne olursa olsun durustluk onemli. Eacinselsen baskaisnin basini yakma bari evlenme zorla evlendircek degiller. Allah iyi insanlarla karsilastirsin
İnanamıyorum böyle birşey olduguna gerçekten insan çok zor konduruyor. Bitirdim hickimseyi dusunmeden. Ama kendi kendimi yiyorum üzüntüden onu kaybettiğim için değil. Neden beni umutlandirdi yıllar gecirdi benimle diye aciyorum emeklerimeKuzum kaldıramıyorsan at nişanı. Nişanlının bu şekilde bir yönelimi var ve bu geçici bir şey değil.
Yeminler de etse gizli gizli sürdürecektir.
Yakma başını.
Elalem 20 dakika ne der diye 20 seneni harcama.
Canim bu senle ilgili degil neden diye sorgulama. Herkesin basina gelebilir sonucta karsimizdakini cok taniyamiyoruz. Bence psikolojil destek al daha rahat atlatirsin. Allah yardimcin olsunAllahım aklıma mukayet ol ya. Neler oluyorneden yapiyolar neden masum insanların hayatını karartiyolar. Hep soruyorum neden neden bana yaptı bunu diye. Nasıl kıydı bana dusunuyorum.o kadar normal birbirini çok seven iki insandikki. Neden diyorum sadece
Amin cok teşekkür ederim. Allah razı olsunCanim bu senle ilgili degil neden diye sorgulama. Herkesin basina gelebilir sonucta karsimizdakini cok taniyamiyoruz. Bence psikolojil destek al daha rahat atlatirsin. Allah yardimcin olsun
Sen neden
Hemen geliyorum konuyaCoook uzun dava istersen en son actigim konuyu oku
Açıklanmadı ise yazayım cd olayını, cross dresser demek, yani kadın ise erkek kıyafeti giymeyi seven, erkek ise kadın kıyafeti giymeyi seven. Travestiler için de cd denir. Nisanlınız böyle birine ulaşmaya çalışıyorsa, muhtemelen farklı fanteziler peşinde biri.
Altından çok acayip şeyler çıkabilir, hiç kurcalamayin ve terk edin gitsin. Yarın öbür gün sizle olsa, farklı ilişki türleri de teklif eder size, gay biri olduğunu sanmam ama o ilişki türünü arayan biri özetle. Bu herifler için argoda bi tabir var ama çok ayıp kaçacak, bu yüzden söylemeyeyim daha iyi.
Şükür ki fark etmişsiniz. Allah korumuş.
Allah onu da kurtarsın ne diyim bilmiyorum. Kimseye içimden kötü birşey demek gelmiyor. Bütün duygulari bir arada yaşıyorum. Teşekkür ederimOnun yaptığı da hata değil. Bu şekilde yönelimi var. Ama toplum baskısı yüzünden evlenmek zorunda kalıyorlar.
Yoksa evlilikte özleri yok. Kendini suçlama sakın. Seni paravan olarak kullanacaktı bir şekilde.
Karışık işler.. Umarım o da sende mutlu olursunuz.
evet cd nin anlami travestiBen internette kadın giymine merakli erkek olup kadın gibi davranan kendini kadın hisseden kadin gibi yaşayan olarak okudum anlamını. Travesti oluyor(
Kesinlikle. Ne işi olsun başka. Yüzde bir ihtimal bile vermiyorum başka bir sebeple olmasına. Allah korusun benim de aklıma geldi bunlar. Her türlü problem. Ne tarafindan tutarsan elde kaliyorevet cd nin anlami travesti
nisanliniz inkar etsede inanmayin burda boyle okadar cok sey okuduk ki ailenize durumu acik ve net bir sekilde anlatip nisani atin derim
rezillik falan bir durum yok boyle insanlardan hertürlü cinsel hastalik bulasir
siz allahin sevdigi kuluymussunuz ki evlenmeden gormussunuz bunu
sevgilime konduramiyorum falan demeyin ayrilin hayatinizi mahvetmeyin
onlarla bir isi olmayan hic bir insanda boyle insanlarin numarasi olmaz