Bu kisi güya taki model isleri ile ugrasiyormus. Nisanlimin isyeri vardı alti ay önce kadar. Bujiteri imalat işyeri. Artık o isi yapmiyor. Güya o yaninda çalışan arkadasi ve bu model almak için gitmis ona. Tabiki böyle yalanlar dizilcek. Soyliycek halleri yok. Şimdi de guya o taraftan geciyormus ugramak istemiş. Yalanlar dolanlarNe diyor yani, niye görüşmüş?
Asla degilin. Sadece bu işin nasil altndan kalkicagimi dusunuyorum. Hevesle taktigim yüzüğü ne hayallerle taktigim yüzüğü parmagmdan ciktktan sonra herkesin sorularıyla yorumlaryla nasil basa cikacagmin dusuncesindeyim. Bir de öyle ya da böyle korkuyorum. Bunu bildigimi biliyor artık. Önce kendini inandrmaya çalscak bana. Sonra basarisiz olunca birilerine soylerim diye beni tehdite kalkicak eminim bunaele güne karşı bir şey diyemeyeceğin için sapık biriyle evlenmeye razısın yani?
Anlaşamadık sevgim bitti diyin çevreye olsun bitsin. Nişandan sonra çok değişti vs diyin gitsin. Anneniz babanız bilsin yeter.Asla degilin. Sadece bu işin nasil altndan kalkicagimi dusunuyorum. Hevesle taktigim yüzüğü ne hayallerle taktigim yüzüğü parmagmdan ciktktan sonra herkesin sorularıyla yorumlaryla nasil basa cikacagmin dusuncesindeyim. Bir de öyle ya da böyle korkuyorum. Bunu bildigimi biliyor artık. Önce kendini inandrmaya çalscak bana. Sonra basarisiz olunca birilerine soylerim diye beni tehdite kalkicak eminim buna
Anlaşamadık diyerek ustunu ortmek en iyisi. Nasıl soylerim anneme babama bunuCd ne bilmiyorum da nişanı at anlaşamadık dersin sonra üzülen sen olursun demedi deme
bak yapman gereken şeyler bana yazdıklarında gizli zaten. böyle tehdit edeceğini düşündüğün bir adamla evlenemezsin. evlenmeden önce cinsel ihtiyacını gidermek normal ama bu adamınki normal yolla değil. hayalini başka insanlar üzerine kur lütfen, sırf yüzüğü taktım diye ömür boyu kendini mahkum etme. dedikodular ne kadar sürecek sanki?Asla degilin. Sadece bu işin nasil altndan kalkicagimi dusunuyorum. Hevesle taktigim yüzüğü ne hayallerle taktigim yüzüğü parmagmdan ciktktan sonra herkesin sorularıyla yorumlaryla nasil basa cikacagmin dusuncesindeyim. Bir de öyle ya da böyle korkuyorum. Bunu bildigimi biliyor artık. Önce kendini inandrmaya çalscak bana. Sonra basarisiz olunca birilerine soylerim diye beni tehdite kalkicak eminim buna
Yok kesinlikle yanlış anlamam. Ben yardım için kendimi açtım buraya. Allah hepinizden razı olsun. Kimseyi yanlış anlamam kimseye kızmam darilmam asla. Evet istekliydi hem de çok. O kadar duskunduki.yani içinden bana karşı birşeyler gecmiyordu ilgisizdi asla diyemem. Ve armzda geçti birşeyler ama nasıl soylym birlikte olmak anlamında değil de. Armzda geçti yakinlasmalar. Hiç bir zaman isteksizliği falan yoktu. Normal bildiğimiz erkek yani hicbir fark yokAnlaşamadık sevgim bitti diyin çevreye olsun bitsin. Nişandan sonra çok değişti vs diyin gitsin. Anneniz babanız bilsin yeter.
Şunu merak ettim yanlış anlamayın 7 senelik beraberlik size karşı istekli miydi cinsel yönden ne bileyim bir şeyler yaşadınız mı lütfen yanlış anlamayın
Işte arkadaşı bu şekilde kaydetmis telefonuna. Bizimki kayit etmemis bile rehberine. Sadece numarayi almış. Numarayo gonderen arkadasi böyle kaydetmis. Yani bunu amacı yaptigi is herşey belli olsun rehberden baknca diye kaydetmis akilli arkadaşı belliki. Bizimki de numarayi ondan istiyor belli ki telefonda. Inanki ben de cok cahilim böyle şeylere. Sadece burcu cd ne yaa kızın soyadi cd falan mi diye saf saf dusunuyorum. Gerçekten butun iyi niyetim burcu cd diye bi kiz arkdslari var heralde arkadaşı bunun numarasıni atti diyorum. Ama icimi birşey kemiriyor bir yandan da. Cd ne demek diye icime bir suphe düştü. Allah taragndan belki de. Ne bileyim ben cd midir neydir. Internette yazanlari okuyunca şok oldum. Yok artık bu öyle değildir ya yok yok dedim. Sonra sorunca nisanlima. Denedim onu. Cd ne demek ben biliyorum diye zorlayinva tamam evet normel birisi degil bu evet diye kabul etti. Hersey öyle aciga çıktı. Ben cd nin anlamini kesfetmesm burcu bizim bi arkadaş ya ben numarasini istemistim lazim olmuştu diye gecstrcekti bu konuyu yuzde yuz eminim. Herşey cd anlamnda gizliYa ben hayatımda ilk defa cd kavramını duydum şu an.Tamam cd olabilir o kişi de ne diye cd diye kaydediyor ki halk arasında başka bi terimle ifade ediliyor galiba telefona cd diye neden kaydetmiş.ona da cd diye mi hitap ediyorlar kibana garip geldi yahu açıklamasından da bisey anlamadım nişanlının yani bahanesi ne ki?
Biseksüeldir belki de o zaman. Size karşı da çok ilgili ise tek açıklaması bu. Belki sonradan kendinin farkına vardı. Son zamanlarda son aylarda yine böyle istekli miydi ?Yok kesinlikle yanlış anlamam. Ben yardım için kendimi açtım buraya. Allah hepinizden razı olsun. Kimseyi yanlış anlamam kimseye kızmam darilmam asla. Evet istekliydi hem de çok. O kadar duskunduki.yani içinden bana karşı birşeyler gecmiyordu ilgisizdi asla diyemem. Ve armzda geçti birşeyler ama nasıl soylym birlikte olmak anlamında değil de. Armzda geçti yakinlasmalar. Hiç bir zaman isteksizliği falan yoktu. Normal bildiğimiz erkek yani hicbir fark yok
Kesinlikle oyleydi daha dün aramizda birşeyler geçti. Yani yakınlaşma geçti. Daha ya. Hep boyleydi hep yakındı her zaman. Anlayamamki boyle nasil anlayayim bir kere bile uzak davranmadiBiseksüeldir belki de o zaman. Size karşı da çok ilgili ise tek açıklaması bu. Belki sonradan kendinin farkına vardı. Son zamanlarda son aylarda yine böyle istekli miydi ?
Genelleme yapmak istemiyorum ama çevremde şahit olduğum bir olay var ki böyle erkeklere giden erkekler maalesef bundan vazgeçemiyorlar .nefisleriyle mücadele edip ama sonra yenik düşüyorlar nasıl söylerim diye düşünme annene söylemelisin bence .Bir adamla uygunsuz mesajlarını okudum dersin ve bir şeyler olmuş daha fazla sorma deyip ayrılabilrisin .ki bence ayrılmalısın hiç bir üzüntü sonsuza dek sürmüyor.yaşadığın bu acı geçiçek.ve aşka küsme ilk düştüğümüzde yürümekten korksaydık emeklerdik hep .çünkü buna benzer bi olayı yaşadığım için hep aklına geliyor karşındakine kimi zaman sevgi kimi zaman nefret duyuyorsun .ve bu seni çok yıpratıyor .bence evlenmemişken ayrıl .hakkında hayırlısı olsun
Bekar. Bir cok kız arkadasi oluyor. Hani allah var yakışıklı da bir çocuktu kızlar hep gelir yani kızlarla hep takılır hep konuşurdu yani disardan böyle gorunuyor özel hayatnda neler yaşiyor bilmiyorumBir şeyi merak ettim nişanlısınızın arkadaşı nasıl birisi bekar mı kız arkadaşı var mı
Canım nişanı atmadan önce al karşına,bu durum benim aklımı karıştırdı nişanı atmayı düşünüyorum seni rezil etmek değil amacım.anlasamadik diyeceğim herkese, de. Güzelce konuş bak bakalım tepkisi tavrı ne olacak.Sonra da nişanı anlaşamıyoruz bahanesiyle atarsın. Babana söyleme bence ama annenle paylaş tabi annenin başkasına söylemeyeceğinden eminsenIşte arkadaşı bu şekilde kaydetmis telefonuna. Bizimki kayit etmemis bile rehberine. Sadece numarayi almış. Numarayo gonderen arkadasi böyle kaydetmis. Yani bunu amacı yaptigi is herşey belli olsun rehberden baknca diye kaydetmis akilli arkadaşı belliki. Bizimki de numarayi ondan istiyor belli ki telefonda. Inanki ben de cok cahilim böyle şeylere. Sadece burcu cd ne yaa kızın soyadi cd falan mi diye saf saf dusunuyorum. Gerçekten butun iyi niyetim burcu cd diye bi kiz arkdslari var heralde arkadaşı bunun numarasıni atti diyorum. Ama icimi birşey kemiriyor bir yandan da. Cd ne demek diye icime bir suphe düştü. Allah taragndan belki de. Ne bileyim ben cd midir neydir. Internette yazanlari okuyunca şok oldum. Yok artık bu öyle değildir ya yok yok dedim. Sonra sorunca nisanlima. Denedim onu. Cd ne demek ben biliyorum diye zorlayinva tamam evet normel birisi degil bu evet diye kabul etti. Hersey öyle aciga çıktı. Ben cd nin anlamini kesfetmesm burcu bizim bi arkadaş ya ben numarasini istemistim lazim olmuştu diye gecstrcekti bu konuyu yuzde yuz eminim. Herşey cd anlamnda gizlicildircam ya
Kusura bakmayın yanlış şeyler yazmış olabilirim. Gerçekten kelimeleri zor toparladim yazarken. Üstüne çok düşünüp yazdım. Çok özür dilerim kimseyi dahil etme istemem. Ben öyleyim. Merak ederim arada sirada bakarım. Aynisini o da yapar. Fotograflara girerim bakarim mesaja bazen bakarım o da yapar. Ben öyleyim yani yanlış cümle kurup kimseyi dahil etmiyim. Duzeltiyorum"Biz kizlar hep yapariz bunu, merak ederiz" demene takildim ben de.. Uzgunum ama oyle bi sey yok.. Yani herkesi dahil edemezsin buna..