Hayatımı mahvettim

İnanın insanların büyük bölümünün hayatları en az sizinki kadar zor.Anneniz zaten kendine mutlu bir yuva sağlayamamış, başına gelenlerle başa çıkamamış bir kadınken kendi hayatınızı onun ellerine teslim edip kurbanlık koyun gibi onun verdiği kararlarla hareket etmek annenizin değil bizzat sizin hatanız. İş bu noktaya gelmişken hala çaresizliklere bulanıp acizlenmek, yok olmalardan filan bahsetmek daha büyük bir hata. Siz çalışan bir kadın olmanın gücünü neden fark etmiyorsunuz. Boşanıp, kendinize bir hayat kurup güzel güzel yaşamayı neden tercih etmiyorsunuz? Çocuğunuz olur ya da olmaz şu an sorununuz bu olmadığı gibi şiddet uygulayan bir adamdan iyi ki çocuk yapmamışım diye sevinsenize! Boşanıp şöyle uygun tek odalı şirin bir ev tutun, iş konusuna çözüm bulun, güzel arkadaşlar ve hobiler edinin.Hayatınızı başkalarının kararlarına göre yaşamaktan kurtarın. Yaşadıklarınızı kolayca atlatamıyorsanız psikolojik destek alın.

Bi yanınız sanki hep boş kalmış gibi bir his geçti bana , hayatınız mahvolmadı, hayatınızın dönüm noktasindasiniz zor bir karar almaktasınız. Iyi şanslar dilerim

Aynen öyle biraz para biriktirip eşyalarınızı toplayıp eve çıkın kimse bu eziyeti çekmek zorunda değil.

Neden hamile kaldınız bu adamdan çocuğa üzüldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…