- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.840
Haklısın canim kimseye güven kalmadı artık o arkadaşta sana yazıyor gibi geldi bana da şaka gibi.Yok canım tavrım böyle kalacak ama araması beni ikileme düşürdü. Daha önce oturduğumuz zamanlarda benimkine hiç dememiş eğer benimki doğru söylediyse ama benimki ona güveniyordu aklına bana yürüdüğünü getirmedi. Arkadaşı bir de iltifat etmişti hikayeme selfie atmıştım abiye vardı üzerimde ona çok güzel olmuşsun yazmıştı şaşırmıştık arkadaşlarla. Bu kalp içeren emojileri benimki kankalarına atıyormuş instagramdan bana mesajlarını gösterirken gördüm. O yüzden rahatlamıştım ama arayınca bi sinir oldum. Bundan önceki flörtümün arkadaşları pislik yapmıştı çünkü. Ama onlarla hep birlikte oturup kalkmışlığımız ve tanışıklığımız yoktu ve bu kadar ileri olaylar olmamıştı.
Amacı beni kullanmak olsa arkadaşının herhalde bunu paylaşmazdı diyorum hikayesinde. İnsanlara güvenim öyle azaldı ki.
Emin olamıyorum çünkü 10gün öncesinde ben arkadaşımla(buna düşündüğümüz) otururken benimki yanımıza gelecekti aliyi de aramıştım ayşe de var demiştim dedi. E apaçık belli görüşüyorduk o da arkadaş ortamımızdaydı hala e 3gün önce de instadan benimkini story attı şu an instamda sadece o var benimki whatsappta sadece o da whatsappta atıp duruyordu kendini ben anlamadım yürüme niyeti varsa da beklerdi az da olsa diyorum bir yandan . Gözüme de benimkini sokmazdı sankiHaklısın canim kimseye güven kalmadı artık o arkadaşta sana yazıyor gibi geldi bana da şaka gibi.
Bi
Tamamını okuyabildiniz mi bilemiyorum. Özellikle 7.sayfada başka gelişmeler vardı.Sizden beklentisi cok mu fazla bu adamin?Bir de karakterinizi güçlü gördugü icin basedemeyecegini mi düşünüyor? İki ileri ,bir geri sanirim biraz tutarsız da.
Yeni biri gelse yine üzülürüm gibi geliyor sanırım hazır değilimYeni birisi, yeni heyecanlar... vakti gelmedi mi , yenilenmenin zamanı gelmedi sence?
7.sayfayi okumadim .Tamamını okuyabildiniz mi bilemiyorum. Özellikle 7.sayfada başka gelişmeler vardı.
Ara bulnaya çalışıyorlarKızlar
Geçen hafta beni ekleyip geri çekti demiştim sosyal medyadan.
İki gün önce çalıştığım yerde işi vardı geçerken odama doğru baktı hatta.
Birkaç gün önce en yakın arkadaşı bunu atmış hikayesine sadece bu var etiketlemiş bir de alev emojisi koymuş normalde hiç yapmıyordu böyle şeyler bu arkadaşı.
ilk zamanlarda denediğimizde bizle beraber oturup kalkan biri bu arkadaş geçen gün de gelecekti erken kalktık .
hatta ona başka arkadaşımızı ayarlamaya çalışmıştık falan.
Biz ayrıldıktan sonra beni iki üç kez aramıştı bu arkadaşı ama altında bir şey aramamıştık hep beraber oturmuştuk benim Exe söylediğimde önce şaşırdı bana niye demediler dye sonra bana ihanet etmez o demişti. Biz barışır gibi olduktan sonra beni yine aradığını ama benim müsait olmadığım için gitmediğimi dediğimde buluşsaydınız kesin söylerdi bana dedi. Ben de bence demezdi dedim
seni satar mıydı diyosun dedi
yok yani o zaman görüşmüyorduk senle ne gerek var dedim.
Neyse bu arkadaşı bu akşam beni aradı şaşırdım açıkçası daha 3-4 gün önce benim eskisini paylaştı hesabından .
3.yakın arkadaşları var en yakın 3 arkadaşlar yani. Benimki yok yanlarında bu ikisi oturuyormuş gel çay kahve ısmarlayalım diye aramış ısrarla nerede olduğumu sordu bir de . Ben anlam veremedim. Bu çocuk bana yürümez herhalde ama ne diye aradı kafam allak bullak oldu. Ben bu çocuğa kanki diye hitap ediyorum bunu biliyor. Ağzımdan laf alıp nabız mı yoklama amaçları sizce ? Yürüme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. 2-3 ay önce de aradı etti kanki dedim anlamıştır diye düşünüyorum.
Afedersin ama gerizekalının teki işte.Hem genç hem de güzeldi kız malesef. Arkadaşım çaktırmadan bizi izliyor yulin kız konuşuyor o bacağını sallıyor gerilmiş duruyor yan yan bize bakıyor dedi.
Sanırım kız onun iş yerinde biri. Arkadaş mı sevgili mi bilmiyorum ama yaşı en az 4-5 yaş küçük. Ben tuvalete diye kalktım bunun ispiyoncu arkadaşları suratıma bakıyor yulin bozuldu mu yeterince diye. İnanın çok kötü hissettim. Bana hep yaş muhabbeti yaptı ya senle takılmalık olmaz artık bilmem ne diye. Aslında onun başka takıntıları da var o kızın mesleğindekileri de istemiyor biliyorum ama bilemiyorum sevgili mi değil mi.
Sizce bilerek mi geldi dibimize kadar ? İnstagramdan yanlış ekledi bunu yanlış geldi her şey mi tesadüf düşünmeliyim?
Giderken de dibimizden geçti yanımdaki sinir olduğu erkek arkadaşa döndü ahmet görüşürüz dedi. Ahmet de şok oldu normalde arkadaş grubuyduk küstüğümüzü o da anladı.
Sonra yürüdü gitti kafasını kaşıyarak.
Sabaha kadar uyuyamadım. Çocuğa aşık değilim ama bu yaptıkları beni üzüyor. Bizi görmüş masaya otururken kıza da göstermiş hatta dönüp bakmışlar. Görmesine rağmen oturdu dibimize. Benim kırgın kızgın olduğumu biliyor tam tersi gözüme soktu kendisini. Dün de ısrarla arkadaşı neredesin diye ondan mı sordu bilmiyorum
Canim bu adamdan bir cacık olmaz onunla da görüşen ortak arkadaşlarına dikkat et...İş bambaşka bir şeye dönüştü. Malesef kendimi iyice değersiz hissediyorum.
Dün dışarı çıktık bunun o hiç istemediği benle restleştiği tartışma çıkardığı çocukla. Artık ilişkimiz yok nasılsa deyip rahat hissettm sonuçta benim arkadaşım o çocuk. Neyse bir cafeye oturcaktık. Bir baktım beni biri çağırıyor. Bunun en yakın iki arkadaşı oo yulin hanım nasılsınız gelin buyrun dedi yok teşekkürler dedim ısrar etti arkadaşıma sordum onları tanıyor ama o da istemedi. Biz boş masa göremeyince içeriye geçtik amacı dışarda yer beklemek üzere. Birkaç dk içinde dışarı aldılar bizi orada kız arkadaşımla denk geldik masalarına davet etti yanlarına oturduk. 2 arka masamızda en yakın arkadaşları bizi izliyor. Çarprazda da ben nereye gitsem haber veren arkadaşları var. Yarım saat 45 dk sonra arkadaşım yan masa bize bakıyor tanıyor musunuz dedi. Bir döndüm benimki 2 yan masada. Kendinden baya küçük bir kız yanında ben başta kuzenidir dedim hatta öyle küçük.
Asla anlayamıyorum ne yaptığını. Nasıl böyle bozdu aramızdaki saygıyı. Ona daha öncesinde iyi dileklerde bulunup ayrıldım bir kez saygısızlık etmedim vs vs. Bağlanma korkusu var gibi ama banane ben niye uğraşayım elin dengesiziyle.Afedersin ama gerizekalının teki işte.
Aptal amacı dikkat çekmek
Ayrıca hiç yaş filana da bakma
O bir önce kendine baksın
Kendimi kandırıyor muyum diyorum ama herkes aynı şeyi düşünüyor beni çok umursamasa dibime sokmaz o kızı. İnstadan falan eklemesi etmesi yanlışlıkla desek bu da mı denk geldi. Arkadaşları beni takipte gibi zaten hep. Yakın arkadaşının bunu çekip atması sonra beni araması nerdesin görüşelim diye her şey mi tesadüf. Odamın önünden geçerken 180derece dönüp bakması gayriihtiyari merak deyip geçmeli miyim ?Canim bu adamdan bir cacık olmaz onunla da görüşen ortak arkadaşlarına dikkat et...
Oraya yanındaki kızla bilerek gelmiştir....
Senden istediğini alamadığı için kuyruk acısı var onun nasıl oldu da yatağa atamadım diye düşünüyor...
Sosyal medyadan takibi bırak stroylerine filan sakın bakma kafanı karıştırmaya çalışıyor...
Sen düzgün kaliteli birisine layıksın bundan adam olmaz boşuna kendini üzme....
Beklemede kal bakalım daha ne kadar alçalacak görelim...Kendimi kandırıyor muyum diyorum ama herkes aynı şeyi düşünüyor beni çok umursamasa dibime sokmaz o kızı. İnstadan falan eklemesi etmesi yanlışlıkla desek bu da mı denk geldi. Arkadaşları beni takipte gibi zaten hep. Yakın arkadaşının bunu çekip atması sonra beni araması nerdesin görüşelim diye her şey mi tesadüf. Odamın önünden geçerken 180derece dönüp bakması gayriihtiyari merak deyip geçmeli miyim ?
Sosyal medyamda yok whatsappta ölü taklidi yapıyorum zaten ona karşı. Hikayeler falan izlediğimi görmüyordu. İnsta isteğini görmezden geldim geri çekince de yazmadım asla. Şu an hayatından daha fazla yok olamazdım. Ama içten içe ona ders vermek isterdim. Böyle biriyle olmaz yanlış anlaşılmasın ama aşık edip öyle yollamak isterdim azıcık egosunu zedelemek belki ego olayında bir tık zarar verdim gerçi ama yine de bana yaptığı muamele ahlaksızcaydı. İkna etmeye çalışması vs kurduğu cümleler içimde çok şey var ama susuyorum sabırla.
Bununki dengesizliği aştı arsızlığa geldi artık. Arkadaş kalmadı kalamadı. Sürekli hayatıma girdi çıkardım net değilsin diye benim içimde çok ukte kalacak dedi. Ne istiyorsun ne diyorsun arkadaş mı olalım yok diyo diğerine de tam cesaret yok. Bağlanmamak için her şeyi yapıyor beni yok sayarak duygusunu köreltmeye çalışıyor bencil ona ayrılcam dediğimde üzülüyor yalvarıyor birkaç saat sonra yine dengesiz hale geliyor. En son fiziksel olarak yakınlaşmasını reddedince dumur oldu açıkladım kendimi vs yine yanaştı. Anı anını tutmuyor. Beni ikna etmeye çalıştı. Önce şok oldum iğrendim. Ama bir yandan duygum var. Karşılık veresim hiç yok . Sadece bekledim ki belki azıcık düzelir eder. Her hamlesinde daha ileriye gitmez diyorum o kadar safım. Çok kaba bir insan hiç olamadım konuşma şeklim ve ses tonum sanırım bazen kızdığımda bile kibar görünüyorum. O gece de şakaya vurdum bazı şeyleri. Sonuçta karşımda 6aydır peşimde olan bi adam var bi yandan duygusallık bekliyorum. Ama bana dokunmasına engel olmaya çabalıyorum tokat bile attım farkında aslında açıklama da yapıyorum sabırla.Vs vs o gece en son benim elimi kendi vücuduna götürmek isteyince şok oldum ne ara o hamleleri yaptı etti anlayamadım. Ne yapıyorsun diye çıkıştım bi çeki düzen verdi sonunda. Ben onu istedim sandı demek ertesi gün arama gereği duymadı ama benim iletişimi kesmemi de istemiyor yine konuşacak amacı neyse ya da hemen aramaması yulinin duygusu var ipler bende sebebiyle miydi bilmiyorum. O günden sonra yüzüne bile bakmadım. Sonra saçma sapan davrandı ama ne düşünüyor bilmiyorum. Benim böylr şeyleri yaşamadığımı da biliyor ediyorBen hepsini okumadım ara ara okudum, kendini değersiz hissetmeye başlamışssan uza derim ben
Şimdiki sevgilimin böyle bir iki yalanını yakaladım artkk duygu hissetmeden nazikçe yok olmayı ve yeni sulara yelken açmayı düşünüyorum. Hayat kısa ne istediğini bilmeyen dengesiz davranan adama sen hiçbirşey öğretemezsin, yedek vardır, başkalrı vardır, kafada sen bir varsan bir yoksan niye uğraşacaksın ki...
Aynen canım bu kadar sustum sabrettim inşallah bu tavrım böyle sürecekBeklemede kal bakalım daha ne kadar alçalacak görelim...
Ben senide anlıyorum hoşlanmış olabilirsin bu gayet doğal birşey canım içinde ona karşı öfke de oluştu sen sessiz kaldıkça o daha çok ne yaparım diye düşünecek...
Bir tatile çıksan rahatlasanAsla anlayamıyorum ne yaptığını. Nasıl böyle bozdu aramızdaki saygıyı. Ona daha öncesinde iyi dileklerde bulunup ayrıldım bir kez saygısızlık etmedim vs vs. Bağlanma korkusu var gibi ama banane ben niye uğraşayım elin dengesiziyle.
Bunu geçen hafta bizim kuruma getirdiler geçici olarak. Son gündü odamdan geçerken kapı açıktı 180derece döndürdü başını odama baktı. Görmeyecek miyim sanki baktığını o an gördüğümü de gördü. Şimdi başka yerde birkaç gündür görmedim etmedim. Ama sanırım haftaya yine dibimde olacak. Bana karşı ilgisi var mı yoksa arkadaşlığımız bozuldu havasında mı bilmiyorum. Gerçi arkadaş kalır mı bunca şeyden sonra. Bir de niye bana karşı ispat çabasına girsin arkadaş kalacaksa gözüme görünmezdi bi başkasıyla herhalde. Kendime estetik cerrahtan randevu aldım şu an onunla avunuyorum. Bu çocuğa dersini nasıl veririm bilmiyorum. Yulin isteyerek yaşadı sonra yüzüme bile bakmadı diyo anladığım kadarıyla çünkü asla özür gelmiyor. Ama yüzüme eskisi kadar rahat da bakamıyor en azından arsız olamaz herhalde daha
Çıkcam canım :) bu hafta güçlü bir duruş sergileyeyim dua et bu hafta dibimde olacak güçlü kalmam lazım. Sonra tatil zamanı :))Bir tatile çıksan rahatlasan