Hayatımdan uzaklaşmıyor psikolojimi bozup duruyor

Engelle artık şunu .
Engellemeye gerek yok canım cevap vermedim zaten yetti o ona. Bana direk ulaşmaya cesaret edemez. Zaten benle ilişkideyken adı geçen kıza yürüyormuş artık duygusunu bilemem ona karşı. Gözü başkalarına kayıyormuş, kız yerine telefonuna bakıyormuş kızla ilgilenmiyormuş ve beni soruyormuş yulin benden bahsediyor mu beni soruyor mu diye. Bana geri dönünce rehavete girip beni sallamadı etmedi şu an yürüdüğü kızla toplu arkadaş oturması vs oldu belki de o ara bu elde nasılsa dedi. Anlamadığım çok istiyorduysa onu bekleseydi yani. Kız sevgilisini unutmadı diye bahane olamaz yine yürürdü çok isteyen bence. Ve de insan çok istediği birini lafta da olsa arkadaşına yapmayı teklif eder mi aklım pek almıyor ? Yedeklendiğime inanmıyorlar senle olmayınca ona gitmiş diyorlar ama bir şekilde bu çocuk bu kızı denemek istemiş demek ki öyle ya da böyle merakını uyandırmış. Bakalım sıkılacak mı sevecek mi. İyi kız iyi kız. Beni harcamaya çalış ama sırf dikkat çekiyorum vs diye.

Keşke başkası olsa adam gibi sevse ben de sevsem düzgün bir ilişkim olsa ben de isterim ama yok.

O sunu yapmis bunu söylemis hakkimda böyle mi düsünmüs diye kahrolmaya bos yere kafa patlatmaya devam ederseniz zaten olamaz.
Odak noktaniz o sacma sapan kiside.
Önce bir kendinize uzaktan bakin..ben ne yapiyorum isim gucum yok bu herifi mi dusunecegim diye kendinize bir sorun.
Günün büyük bir bölümü bu herifin ne dusundugu ile ilgileniyorsunuz o ise tinlamiyor hayatina devam ediyor bi öyle bi böyle.

Ayrica gercekten sevse idi hic bukadar karmasa, dram ve soru isaretleri olmazdi aklinizda emin olun.
Yansitmazdi size bunlari.
Gidip gelmezdi ...kalirdi hep yaninizda.

Simdi kendinizin en iyi dostu olun ve kendinize iyi seyler ve mantikli telkinler verin.
En yakin arkadasiniz veya sevdiginiz bir kuzeniniz, kardesiniz sizinle ayni durumda olsa idi ona ne derdiniz? Tittir gitsin bu salagi...
Bu ne yahu..ben bile bunaldim..ama sizi anliyorum..benzer bir durumda bende bulunmustum. Emin olun kendinizi bos yere yoruyorsunuz. Odak noktanizdan o salagi cikarin.
Hem söyle dusunun..simdi sizi el üstünde tutan kaybetmekten korkan sizden baska kimsede gözü olmayan birini mi isterdiniz yoksa bu sizi surekli darma daginik eden birini mi? Bu sizin duygu durumuzu alt üst eden kisiden enerjinizi cekmedikce o anlattigim guzel adam sizi bulamaz. Bulsa bile sizin odak noktaniz o sacma sapan kiside oldugu icin siz o guzelim adami fark etmezsiniz.

haklısınız bırakıyorum diyorum içimden ama karşıma çıkıyor. Her gün düzenli gittiğim bir yer var hatta adımla marka yapmıştı orayı şakasına normalde oraya benim için gelirdi sadece benim yanımda ya da ilk zaman beni görebilmek için bugün normalde hiç gelmediği yere tuttu o kızı getirdi. Beni görünce kafasını bi daha kaldırdı orada tepkisini kontrol edemedi arkadaşım yanına gitti o da bana doğru döndü arkasına baktı vs vs yani ben buradan gitmeden bunu bırakmam zor gibi. Zorla gözüme sokar gibi ama bilmiyorum tabi neyse öyle işte. İyi akşamlar teşekkürler mesajınız için

Kızlar bana mesaj attı sonra silmiş hiç tepki vermedim ne cevap ne engel. 1 hafta geçti karşılaştık. Ciğerci kedisi gibi baktı. 1 saat sonra falan yazmış yine konuşmak istiyorum yanına gelcem diye. Rezillik çıkmasın diye cevap yazmak zorunda kaldım. Ben istemiyorum diye. Sadece konuşmak istiyorum başka amacım yok dedi. Benim konuşacak bir şeyim kalmadı dedim. Ben gelcem istersen kovarsın dedi. Dışarda karşılaştık beni arıyormuş hatta o sırada duymamışım telefon elimde olmasına rağmen. Yanından hızlıca geçip kapıyı çarptım ama cesareti kırılmadı. Kovmama rağmen 1 buçuk saat falan kaldı. Ben senle ciddi başlamak istiyordum yulin. Senle aram bozukken eski sevgilim yazdı. Seni kandırmak istemedim. Bana niye tekrar tekrar yazdın zaten o ara konuşmuyordum senle dedim. Senden uzak duramıyordum. Seni istiyordum ama sana haksızlık etmek istemedim. O kızla aramda hiçbir şey geçmese bile ne fiziksel ne duygusal bu seni kandırmak olacaktı. Bir saat oturduk sadece onunla zaten olmayacağını biliyordum herhangi bir şey. E banane niye şimdi anlatıyorsun dedim. Ben sana kötülük etmedim falan dedi. Ben de gördüğüm en karaktersiz insan sensin dedim. Sana kendimi affettircem. Ben seni kaybettiğim için çok üzgünüm vs dedi. Asla affetmeyeceğimi söyledim. Baya ısrarcıydı. Beni takip etmiş yaptığım her şeyden haberdardı. Ona net bir dille olmayacağını o güzel enerjisini başka yerlere harcamasını onunla artık arkadaş da olmayacağımı söyledim. Arkadaş olmayalım dedi gülerek. Hiçbir şey olmam seninle dedim. Benden sonraki kızı söyledim senin affedilecek yanın yok diye. Onu ben de bilmiyorum o ara boşluğuma geldi dedi. Onun taklidini yaptım çok hoşlanmış olduğuna dair. Ben mi söylemişim bunu. Ben mi çok hoşlanıyorum o öyle gelişmedi bir kere falan filan bir şeyler dedi. Daha da sormadım zaten. Uzun uzun bakıyor bana git dememe rağmen anlamadı kaçamak bakıyor sonra. Etkilenmediğimi anlaması için gayet net konuştum. Rezil olmak istemediğimi ona sakin kalmaya çalıştığımı anlattım. Benim mesaim bitene kadar çıkmadı yanımdan. Bir daha karşılaşmayız söz veriyorum arkandan kötü şeyler de demem ne istiyorsun git artık dedim kaç kez. Benim tayin isteyeceğim yere geleceğini belki ima etti. Sana her şeyi unutturcam her şey düzelecek ben inanıyorum falan filan dedi. Eski sevgilisinin adını anmak istemedi. Bahsetmeyelim hiçbirinden ne o ne diğeri ne lise ne bilmem ne hiçbirini duymak istemiyorum dedi. Akşam bana mesaj atmış napıyosun diye sosyal medyadan eklemiş. Görmezden geldim zaten. Ertesi gün iş bahanesi ile iletişime geçti mecburen cevapladım. Sonra 3-4gün sonra benden sonraki kızla konuşmaya başladığını tahmin ettik. Kız buna sosyal medyada herkese açık bir canlı yayından el falan salladı. Ama kızı eklemiyor sosyal medyasına. Konuşuyorlar diye düşünüyorum ama sanırım kızı yedekte tutuyor. Bendeki isteği de hala duruyor geri çekmiyor. Bu böyle bir karaktersizmiş kızlar. Diğer kız çok kaptırmış buna. Aynı numarayı bile aldı çocukla zamanında. Çocuk 2 ay önce bununlayken en yakın arkadaşıma beni sordu ve sonra en yakın arkadaşımı ekledi sosyal medyadan. Sonra da kendi atağa geçti. Durum bu şekilde... ben böyle birini ne görmüştüm ne de duymuştum

Kızla iletişime geçtikten sonra bana geçerken göz kırpıyor selam veriyor almıyorum falan. Bir iş için yanıma gelmek zorunda kaldı. Nasıl gidiyor napıyorsun dedi cevaplamadım işi halletmeye devam ettim. Masamın üstünde bir paket vardı kimden geldiğini görmeye çalıştı çaktırmadan. Yeni kazağın hayırlı olsun dedi ne kazağı ya diye tersledim. Üstündeki kazak mı tişört mü anlamadım ki dedi. Ters ters baktım işi hallettim ve defoldu... Ertesi gün yine selam verdi geçerken almadım sonra daha uğramadı. Bu çocuğa nasıl ders verebilirim bilmiyorum aslında geldi yalvardı iyi oldu ama iyi bir dersi hakediyor o

Oooo Zambiya sırtlanı.
Yulin, korkunç yazıyorsun öncelikle bunu söyleyeyim. Olay örgüsünü anlamaya çalışırken, kısa devrem yandı.

Asıl konuya gelirsek, karşındaki seni zerre sevmiyor zerre değer vermiyor. Arada sırada sana iki üç yem atıyor, sen güzel güzel kenarda kendi halinde takılırken, bu sırtlan yeni av peşine düşüyor.

Sana 1550 kere demişler engelle diye sen de 1550 kere hayır demişsin. 1551. Kez ben söylüyorum "no contact" yani tamamen iletişimini kesmen lazım. Yoksa sen daha çok böyle 'onu dedi bunu dedi, buluşalım dedi gelmedi, arayacağım dedi işi çıktı hıh' triplerine girersin.

Sırtlanların tek amacı da yataktır bu arada, o "kimseyle evlilik için yola çıkmadım, sen hariç" bıdıları var ya, meali şu; "sen şimdi benimle olmazsın ama tavlama lazım hırs yaptım."

Eyyorlamam bu kadar.

Bu çocuk seni sevmiyor gerçeklerle yüzles seni yedeğe alacak aklı sıra kendisi afanvak duracak isteği gibi olursa tamamen basacak tekmeyi bulamazsa sana gelecek adam onun egosunu tatmin etmeni istiyor senden totosunu kaldirmani ararsa açma geri dönüş yapma msj atarsa yazma yada direk engelle yoksa hep böyle arafta kalacaksın

Yarısını falan okumadım her detayı her konuşmayı yazmışsınız toparlasaydınız keşke. Kaç yaşındasınız ciddi dusunmediginize gore yaşınız küçük. Iki tarafta ne istediğini bilmiyor anladigım bu

Benimde suan beynim titriyor resmen oku oku bitmiyor ve cogunu anlamadim

Kızlar onunla hiç iletişime geçmedim. Çevresinde dolanmadım. O kendi kendini gözüme sokmaya çalıştı. Onu son terk ettiğimde de bana yazdı cevap vermedim. Baka baka geçiyordu her seferinde. Sonra sosyal medyadan ekledi geri çekti vs hiçbirine tepki vermedim. Son geldiğinde gayet net bir şekilde gördüğüm en karaktersiz insan olduğunu ve benden sonraki kıza da onu tanımadığı için acıdığımı söyledim. Bu çocuğun egosunu hiçbir zaman şişirmedim. Bence derdi de o zaten. Çünkü bu son kız ve ondan öncekiler hep sonrasında dönüp yazdı buna. Ben asla yazmadım. Ona beddua etmemden mi korkuyorsun hakkımı mı helal etmemi istiyorsun ben beddua etmeyeceğim senden nefret etmiyorum dedim. Nefret bile etmiyorsun yani o kadar değerim bile yokmuş falan filan dedi.Benle sevgiliyken kimseyle görüşmemiş yemin etti. Bana bunları niye anlatıyorsun dedim.
Kızlar engelleyin diyorsunuz ama gerçekten kendisini önemli sanmasın diye engellemiyorum. 1 buçuk saat boyunca unutturcam diye yalvardı. O güzel enerjini benim dışımda bir yere harca o bir kere olur olmuşla ölmüşe çare yok dedim. Elimden geleni yapacağım ayrıca sadece ölmüşe çare yok dedi... Paralel evrende belki başarırsın ben sana çok net söylüyorum sen bilirsin dedim. Kıskandığı çocuğun konusunu falan açtı aralarda vs. Hiçbir yanıt alamadı benden. Olumlu hiçbir tepkim yoktu. Sakinliğimin benden kaynaklı olduğunu asla ona karşı olumlu bir şey olarak görmemesini her şeyi söyledim. İş yerinde rezillik istemiyorum çıkar mısın artık diye defalarca tekrarladım.

Özet yazdım işte
Bir tane sırtlan var, arada kafasına esince yem atıyor bu kızımız da "ah bana göz kırptı, geçerken odama baktı" diye diye kendisini kandırıyor.
Kendimi mi kandırıyorum? Kendimi kandırsam şu an onun yanında olup yalanlarını dinlerdim. Rica ediyorum anlamadan başkalarına özetlemeyin bir de.

Konu hortlamis sandım. İlk ve son yorumlarınızı okudum. Elinize sağlık. Sadece bundan sonra görüldü yapın bırakın surunsun

Kendimi mi kandırıyorum? Kendimi kandırsam şu an onun yanında olup yalanlarını dinlerdim. Rica ediyorum anlamadan başkalarına özetlemeyin bir de.
Kızma kızma senin için diyorum.
Dinlemiyorum diyorsun ama dinliyorsun bak üşenmemiş yazmışsın satır satır. Sürekli yanında olduğu için seni manipüle ediyor tam sırtlan karşındaki.
Sonradan çok üzülürsün diye sana engelle diyoruz.
Özetliyorum çünkü gerçekten böyle anlaşılıyor, kalbin kırılmasın.

Siz ona yazdıkça umut veriyor gibi olacaksınız. O öyle algilayacak. Hayatınızdan tamamen çıkarın. Yarın sevgiliniz olur, başına musallat olur rezillik çıkarır.

Aynen. Yazmayın. Engelleyin her yerden. O da canı her istediğinde ulaşamasin

Evet tabi bir buçuk saat boyunca dinledim mecbur kafama kazındı. Canım ben çok üzülmüştüm aylardır kendimi farklı düşünmüştüm ama bu çocuğun kişiden bağımsız karaktersiz olduğuna karar verdim. Benden sonraki kız şu an egosunu güzel şişiriyor zaten bana ihtiyacı kalmadı :) Karaktersiz olduğunu yüzüne de söyledim biraz içim rahatladı. İş yerinde olmasam daha büyük tepkiler vermek de isterdim sadece biraz o içimde kaldı.

Siz ona yazdıkça umut veriyor gibi olacaksınız. O öyle algilayacak. Hayatınızdan tamamen çıkarın. Yarın sevgiliniz olur, başına musallat olur rezillik çıkarır.
Yok yazmıyorum aynen işle ilgili bahane bulduğu için mecbur kaldım. İlk gün de gelmesinden korktum diye gelmemesi için yazdım hatta işten erken kaçtım arkadaşıma söyleyip yine de ne yaptı ne etti geldi. Kaçamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…