hayatımdaki domino taşlarını nasıl düzeltirim???

Maddi olarak bağımlıyım dediğinize göre size önerebileceğimiz tek çözüm önerisi çalışmanız olabilir değil mi?
Sizden hoşlanan bir adamla korkmadan görüşebildiğinize göre çalışmak içinde korkmanıza gerek yok eşinizden.

bende bunu yapmaya çalışıyorum . aslında yapmak istedğim bu zaten.

görüşmüyorum . sadeece öyle biri var dedim. çalışmak istediğmde engeller çıkıyor dedim. öncelik eşimden geliyor. benim çalışmamam için elinden geleni yapıyor.

boşanmış biriyle arkadaşlığım var derken özel arkadaşlık sanırım. Ama diğer detayların arasında normal ya da diğer durumlarından dolayı affedilebilir bir mazaret olarak araya sıkıştırıp geçmişsin sanki.
Sen basbaya eşini aldatıyorsun aslında.

görüşmüyorum . sadeece öyle biri var dedim. çalışmak istediğmde engeller çıkıyor dedim. öncelik eşimden geliyor. benim çalışmamam için elinden geleni yapıyor.
"öyle biri var" dememişsin. resmen "arkadaşlığım var " demişsin. arkadaş olunca haliyle de biz de görüştüğünü düşündük.

Bırakın bu aciz ayaklarını ya.
''Benden hoşlanan biriyle arkadaşlığım var'' demişsiniz.
Böyle bir arkadaşlık kurmaya korkmuyorsunuz,iş çalışmaya gelince eşinizin engelleriyle mi karşılaşıyorsunuz?
Bahsettiğiniz kadar mağdur durumdaysanız bir yerden başlarsınız çalışmaya.

anlamak istediğin gibi anlarsın. ama başına gelince işin öyle olmadığını anlarsın. yada görmek istediğin gibidir. teşekürler yorumun için .

anlamak istediğin gibi anlarsın. ama başına gelince işin öyle olmadığını anlarsın. yada görmek istediğin gibidir. teşekürler yorumun için .
sen öyle yorumlamak istiyorsun . ben zaten çare bulsam ....arkadaşlar sorunum var diye buraya yazmam .

vauvvvvvv
aşk-ı arkadaş....

madem sevmıyorsun send ebaska bırıne ılgı duyyorsun sen eşinı beynınde aldatmışsın zaten

Konunız fake değilse:

Hemen o adamla ilişkinizi kesin, mutsuz olmanız kocanızı aldatabileceğiniz anlamına gelmez. Çocuklarınız için..

Profilinde yükseklisans modelist yazıyor kendi ayaklarının üzerinde durabilecek kapasitedesin yani bu zulmü çekmek zorunda değilsin

Profilinde yükseklisans modelist yazıyor kendi ayaklarının üzerinde durabilecek kapasitedesin yani bu zulmü çekmek zorunda değilsin
aynen öyle ... ama olmuyo işte ... kapılar kapanıyo zaten oyle ollmasa bu kadar zulmü çekmezdim
bence kimse istemez ....

aynen öyle ... ama olmuyo işte ... kapılar kapanıyo zaten oyle ollmasa bu kadar zulmü çekmezdim
bence kimse istemez ....
simdi ne dememizi bekliyorsun...ise gir derler,yok giremem,param yok agliyorsun...bagis mi yapalim ? Para mi toplayalim ?
Esinle sorunun ne acaba ?yani dövermi sövermi,ihanet mi eder ,ac mi birakir ? yoksa sadece sevemedinmi ? Nedir sorun

simdi ne dememizi bekliyorsun...ise gir derler,yok giremem,param yok agliyorsun...bagis mi yapalim ? Para mi toplayalim ?
Esinle sorunun ne acaba ?yani dövermi sövermi,ihanet mi eder ,ac mi birakir ? yoksa sadece sevemedinmi ? Nedir sorun
eşimin ve ailesinin yaptıklarını yazmakla bitmez . hakaretler dışlamak eşimin hamile iken bile beni kapı dışarı kovdu . ailesi önemli ben değersizdim . hep bana sen hiçbirşey yapamazsın sen bana bağımlısın mecbursun . dedi. ailesine parasını herşeyini aktardı. biz haric !!!!hep mücadele ile geçti . şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. kafam yerinde değil ne yapacağımı bilmiyorum...en azından anladınız . eleştirmek yermek için fırsat kollamadınız teşekkür ederim. ben yalnızım derken hem kendi ailesinden vefa görmemiş hemde eşi ve eşinin ailesi tarafından hırpalanan bir insanım . yalnız insanı düşenin dostu olmuyo eleştirip yerden yere vurmak en kolayı ve o yapılıyo . ben çözüm derken evet iş arıyorum. şu an edebiyat okuyorum kpss iki kere girdim iyi puan aldım yerleşemedim katiplik derken olmadı gittiğim yerlerde daha önce çalıştınızmı diyo ve gönderiyo tanıdık varsa toluyo türkiye şartlaı

ağltamıyorum onu çoktan unuttum. çözüm bana yardım edecek fikir ayaklarım üstünde durabilecek iş olanakları kurslar ne
bildiğiniz birşeyler var mı diye yazdım . kimsem olmadığı için fikir danışmak istedim. asılmak istemedim. sadece bu kadar.

Ahahahahahhaha bunu tam yerinde hep kullanmak istemişimdir kısmet burayaymıış. Gülün işte ne güzeeel
bende sana gülüyorum aaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadarküçük bir beyine sahip olduğun için sana yazmak bir zevkti . belki beyin kırıntıların çalışır....

Ailenizden de destek görmüyorsunuz anladigim kadariyla...Kadin siginma evine gitmeyi hic düsündünüzmü ?
Orlarin sartlari nedir,tam bilemicem ama sonucta bayanlar icin icaat edildigine göre olabilir.. Esinizden sogumussunuz,gayet dogal.Iliski yasayarak kendinizi anca suclu duruma düsürürsünüz,hakli haksiz farketmez.Toplumumuza ters ,annesiniz herseyden önce.Siginacak hickimseniz yoksa bir Kadin siginma evine gidin,orda kurs vs veriliyor,yavas yavas toparlar kendi ayaklariniz üzerinde durursunuz.

Iste kendi ayaklarinin üzerinde duramadinmi öyle kötü isler,bide öyle dandik kocaya düstünmü zor.Allah yardimciniz olsun ins bir cikis yolu bulursunuz.Ben Türkiyede de degilim,burdan da size yardimci fikir verebilecek bayanlar cikacaktir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…