hayatımdaki domino taşlarını nasıl düzeltirim???

...
Canım bence sen domino taşlarınla oyna. Beynimi ölçmek sana kalmadı.
ölçmüyorum . sen or..tadasın domino taşı kadar bile değilsin işte ortada anladığın, bundan sonra konuşmak anlamsız
ama sana teşekkürler ne kadar seviyesiz ve limitsiz olduğunu aslında küçüçük olduğunu kelimelerin ve kurduğun cümlelerle ifade ediyorsun. inan sana gülmek daha güzel..teşekkür ederim.

...

ölçmüyorum . sen or..tadasın domino taşı kadar bile değilsin işte ortada anladığın,:21: bundan sonra konuşmak anlamsız
ama sana teşekkürler ne kadar seviyesiz ve limitsiz olduğunu aslında küçüçük olduğunu kelimelerin ve kurduğun cümlelerle ifade ediyorsun. inan sana gülmek daha güzel..teşekkür ederim.

...

ölçmüyorum . sen or..tadasın domino taşı kadar bile değilsin işte ortada anladığın, bundan sonra konuşmak anlamsız
Efsam09 a yazdığım mesaj seni ne ilgilendirir. Gülmüş ve gülmenin güzel bir şey olduğunu ifade ettim sanane bundan. Ilk yorum sanaydı. Rahatsız olduysan görmezden gelebilirsin ABLACIM.

Ailenizden de destek görmüyorsunuz anladigim kadariyla...Kadin siginma evine gitmeyi hic düsündünüzmü ?
Orlarin sartlari nedir,tam bilemicem ama sonucta bayanlar icin icaat edildigine göre olabilir.. Esinizden sogumussunuz,gayet dogal.Iliski yasayarak kendinizi anca suclu duruma düsürürsünüz,hakli haksiz farketmez.Toplumumuza ters ,annesiniz herseyden önce.Siginacak hickimseniz yoksa bir Kadin siginma evine gidin,orda kurs vs veriliyor,yavas yavas toparlar kendi ayaklariniz üzerinde durursunuz.

Iste kendi ayaklarinin üzerinde duramadinmi öyle kötü isler,bide öyle dandik kocaya düstünmü zor.Allah yardimciniz olsun i ns bir cikis yolu bulursunuz.Ben Türkiyede de degilim,burdan da size yardimci fikir verebilecek bayanlar cikacaktir eminim.

çok teşekkür ederim. anlayışınız için. allah razı olsun sizin gibi insanların olması ne güzel....

Ya evlisiniz bi de eşinizden şikayet ediyosunuz kendinize baksanıza ikinci kocayı bulmuşsubuz evliyken kocanız böyle bi karaktere sahîp size hakettiğiniz gibi davranıyormuş demek ki

X