Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isimlerle derdim olmadığı içindaha gercekci bir nick secseydin keske..bihter nedir yahu..
göründüğü gibi olmayan ne olursa olsun evli bir insan nasıl bir başkasıyla görüşür boşan naparsan yap ya pardon da çoluk çocuğunuzun yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz çok merak ediyorum doğrusueşimin baskısı ve benden boşanmak istememesi
beni çocuklarımla tehtit etmesi işlerime engel olması mevkisi yüzünden
hiçbir şey göründüğü gibi değil...ben açıklama değil sadece çözüm önerisi istiyorum arkadaşlar
çok teşekkürler....çocuk yoksa boşanman daha kolay olur. ilerde hata yapmaktansa ilk domino taşını ele ve boşan derim.
neden sevmediğin bi adamla evlendin ve neden sevmeye sevmeye çocuk yaptın? yanlış anlama yargılama yok bu sorularımda sadece merak var..çok teşekkürler....
anlayan birisi olması güzel
çocuk var...
eşimin baskısı ve benden boşanmak istememesi
beni çocuklarımla tehtit etmesi işlerime engel olması mevkisi yüzünden
hiçbir şey göründüğü gibi değil...ben açıklama değil sadece çözüm önerisi istiyorum arkadaşlar
aile ve çevre baskısıneden sevmediğin bi adamla evlendin ve neden sevmeye sevmeye çocuk yaptın? yanlış anlama yargılama yok bu sorularımda sadece merak var..
Off ya şaka gibisiniz haa.arkadaşlar herkese mrb!!!
benim birçok sorun ve yapmam gerekenler var.
bunlarla nasıl başederim bilmiyorum. eşimle sever ek evlenmedim. Ailem destek çıkmadığı için bu evliliğini sürdürmek zorunda kaldım. Hala aynı şeyler devam ediyor. maddi ve manevi yönden eşimin engelleriyle karşı karşıyayım. bu arada bana ilgisi olan ve boşanmış biriyle arkadaşlığım var. benimde ona ilgim var. ama ben neler ve ne ile başa çıkabilirim bilmiyorum. dağılmış durumdayım. yalnızım kimsenin desteğini alamıyorum . psikolojik olarak ve maddi olarak yalnızım . zor günler geçiriyorum. sanki ben bir kumandayla oynatılan oyuncak gibi hissediyorum. zorundalıklarım ve bağımlı olduğum eşim yani maddi açıdan yaşamak zorunda olduğum bir hayat !!! banaa bir fikir verin ..şimdiden hepinize teşekkür ederim.......
modelist ve yüksek lisans yazıyor bilgileriniz de ve ekonomik özgürlük yok nasıl oluyor ?aile ve çevre baskısı
yaşımın küçük olması aslında evliliğin ilk yıllarında ayrılmak istedim ama ailem karşı çıktı
ve ne yapmam gerektiği söyylendi. çocuk yapmam gerektiği yani . takma adımdan dolayı yapılan yakıştırmlar yani önyargılar biriyle ilişki yaşamam değil o noktaya nelerin getirdiğidir. ekonomik olaraka özgür olmayışımdır. yıllardır bunun mücadelesini veriyorum . ilk önceliğim bu .
denemediğimi mi zannediyorsunuz??Ne gibi bir çözüm önerisi istiyorsunuz bizden, hem evlisiniz hem de çocuklarınız var. Siz bu durumu kendinize yakıştırabiliyor musunuz? Madem eşinle mutlu değilsin o zaman boşanıp kendi ayaklarının üzerinde duracaksın çocuklarını da yanına alarak. O adamı eşinden boşansan bile hayatından çıkarman gerekiyor çünkü yanlış yoldasın. Eşim baskı yapıyor, çalışmama izin vermiyor, çocuklarımla tehdit ediyor gibi bahanelerin arkasına saklanmayın. Siz kendinize güvenip boşanmak isteseniz eşinizde birkaç itirazdan sonra mecburen kabul edecek ne yapacak yani boşanmak isteyen eşini zorla mı evde tutacak, eve mi kapatacak. Eğer siz hem eşimle evli kalayım ne gerek var boşanıp çalışmaya hem de başka biriyle görüşeyim diyorsanız orası sizin bileceğiniz şey. Kısacası yanlış yoldasınız.
olsa burda yazıyor olmazdım . tanıdığım yok . sınavlara girdim . hep kılpayı kaybettim . katipliği bile denemidm . 101 yazdım ama bir kelime ile elendim. tanıdık olmadığı için.modelist ve yüksek lisans yazıyor bilgileriniz de ve ekonomik özgürlük yok nasıl oluyor ?
denemediğimi mi zannediyorsunuz??
çok denedim . evlilğimin ilk yılından itibaren yapmaya çalıştığım buydu. karşımda ailem ve benim böyle bir hakkım olmadığını söyleyen insanlar vardı. okudum iki üniversite bitiriyorum. iş başvurularıma kadar engel olan eş var. beni tehtit ediyor. canımla çocuklarımla evlendiğim günden itibaren bunu bana yaptı. sen bana muhtaçsın benimle olmak zorundasın diyen biri var. ailem se mecbursun diyor. zaten zor günümde hiç yoklardı.
niye kızıyorsun ki sadece sordum iş aslında heryerde var bürolarda ufak tefek işlere gidebilirsiniz hatta sırf boşanmak için para lazım ayaklarım üstünde durmam gerekiyor deseniz gündeliğe bile gidersiniz tabi bunları kendinize yakıştıramıyor olabilirsiniz fakat hayatta para kazanabileceğiniz bu tarz ekmek kapıları da var sonuçta ayrıca ekonomik özgürlüğüm yok diye ekmek yediğin kaba pislemek ne kadar doğru bilemedimolsa burda yazıyor olmazdım . tanıdığım yok . sınavlara girdim . hep kılpayı kaybettim . katipliği bile denemidm . 101 yazdım ama bir kelime ile elendim. tanıdık olmadığı için.