hayatımdaki domino taşlarını nasıl düzeltirim???

Ama Bihter biraz fazla mi izledin aski memnuyu ?
Adnan la evlendin parasi icin,simdide Behlülle mi kiristiriyorsun :-)
.Ama simdi Adnanin sucu ne ?
Ins senin sonun da Dizinin sonuna benzemez

Gerçekten domino taşları ne alaka yahu :KK48: sen resmen eşini aldatıyorsun bihter'cim evlisin evli olduğun halde bir erkekten hoşlandığınızı söylüyorsunuz bu arada sizden hoşlanan beyefendi de bilemiyorum evli bir bayana bakmak ondan hoşlanmak o da pek sağlam ayakkabı denilmez bilemedim :63:

eşimin baskısı ve benden boşanmak istememesi
beni çocuklarımla tehtit etmesi işlerime engel olması mevkisi yüzünden

hiçbir şey göründüğü gibi değil...ben açıklama değil sadece çözüm önerisi istiyorum arkadaşlar
göründüğü gibi olmayan ne olursa olsun evli bir insan nasıl bir başkasıyla görüşür boşan naparsan yap ya pardon da çoluk çocuğunuzun yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz çok merak ediyorum doğrusu

çocuk yoksa boşanman daha kolay olur. ilerde hata yapmaktansa ilk domino taşını ele ve boşan derim.

Fake mi değil mi anlayamadım.. Bence Adnan beyi aldatma Bihteeer !! Behlül'den ne sana ne Nihal'e yaaaaar oluuuurr etme eylemee.

kocanız sengin ve mevkii sahibi,siz çalışmıyorsunuz,ailedeki sıkıntıdan kaçmak ve maddi olarak rahat olmak adına evlendiniz.adam sizin işinize taş koyacak çocuklarınızı alacak ve sizi çalıştırmayacak diye endişeleriniz var.duygusal boşluğunuz yüzünden de kendinize sevglili buldunuz..doğru mu anladım??
eşiniz başbakan değil ya,elbet siz deiş bulursunuz,çalışmak istedikten sonra..
çocuklar kaç yaşında?eşiniz aldattığınızı ispatlarsa çocuklarınızı alabilir.
kendi hayatınız için ilaa birilerinin desteğine ihtiyacınız yok.çocuklarınız var,bir de kendiniz yetersiniz..

konu gerçekse ;

eşinden boşan. nasılsa çocukların varmış nafakanı alırsın.
yani para için katlanmak zorunda değilsin.
çocuklar küçükse zaten velayet sende.

ayrıca çalışmaya başlama gibi bir opsiyonun da var.

o boşanmış beyden hayır gelmez, evli kadına yazdığına göre.
takılmak istiyorsan takıl ama hayır bekleme.

eğer fake ise ;

bi elin Adnan'da bi elin Behlül'de..
takıl işte...
sonuna dikkat et ama bihter'cim :KK14:

eşimin baskısı ve benden boşanmak istememesi
beni çocuklarımla tehtit etmesi işlerime engel olması mevkisi yüzünden

hiçbir şey göründüğü gibi değil...ben açıklama değil sadece çözüm önerisi istiyorum arkadaşlar

Ne gibi bir çözüm önerisi istiyorsunuz bizden, hem evlisiniz hem de çocuklarınız var. Siz bu durumu kendinize yakıştırabiliyor musunuz? Madem eşinle mutlu değilsin o zaman boşanıp kendi ayaklarının üzerinde duracaksın çocuklarını da yanına alarak. O adamı eşinden boşansan bile hayatından çıkarman gerekiyor çünkü yanlış yoldasın. Eşim baskı yapıyor, çalışmama izin vermiyor, çocuklarımla tehdit ediyor gibi bahanelerin arkasına saklanmayın. Siz kendinize güvenip boşanmak isteseniz eşinizde birkaç itirazdan sonra mecburen kabul edecek ne yapacak yani boşanmak isteyen eşini zorla mı evde tutacak, eve mi kapatacak. Eğer siz hem eşimle evli kalayım ne gerek var boşanıp çalışmaya hem de başka biriyle görüşeyim diyorsanız orası sizin bileceğiniz şey. Kısacası yanlış yoldasınız.

Kendinizi düzeltirseniz herşey düzelir.
Bu evliliğinizi devam ettirin anlamında falan değil.
Önce doğru ve ahlaklı kararlar alın ve uygulayın.
Başka bişey yapmanıza gerek yok.

neden sevmediğin bi adamla evlendin ve neden sevmeye sevmeye çocuk yaptın? yanlış anlama yargılama yok bu sorularımda sadece merak var..
aile ve çevre baskısı
yaşımın küçük olması aslında evliliğin ilk yıllarında ayrılmak istedim ama ailem karşı çıktı
ve ne yapmam gerektiği söyylendi. çocuk yapmam gerektiği yani . takma adımdan dolayı yapılan yakıştırmlar yani önyargılar biriyle ilişki yaşamam değil o noktaya nelerin getirdiğidir. ekonomik olaraka özgür olmayışımdır. yıllardır bunun mücadelesini veriyorum . ilk önceliğim bu .

Konu fake değil ise; Valla ne yardan geçilir ne serden.. Önce başı kurtaracaksın. Boşanma davası açarsan eşinin seninle evlendikten sonra yaptığı mal varlığının yarısı bölünecek ve çocuğu olduğu sizde işsiz olduğunuzdan mütevellit hem size hem çocuğunuza nafaka ödemek zorunda kalacak. Sizin tek hatanız Behlül bey(mecazi olarak) olmuş. Bu adam boşanma davası sırasında sizi tehdit edebilir para için (olamaz mı) .. Daha kötüsü mahkemede şahitlik için eşiniz bulabilir. Gerçekten böyle mahkemelerde insanın -afedersin- b*kunu bile buluyorlar. Hele sorunluysa. Yine de hayatınızda ki pürüzleri temizlemeye Behlül bey'den başlayın.. Sonra Adnan beyi boşar, güzelce nafaka alır, yaşarsınız.Tabi adamın mevkisini düşünerek söyledim bunları. Adam anca yetiyorsa mecbur iş bulacaksın.

arkadaşlar herkese mrb!!!
benim birçok sorun ve yapmam gerekenler var.
bunlarla nasıl başederim bilmiyorum. eşimle sever ek evlenmedim. Ailem destek çıkmadığı için bu evliliğini sürdürmek zorunda kaldım. Hala aynı şeyler devam ediyor. maddi ve manevi yönden eşimin engelleriyle karşı karşıyayım. bu arada bana ilgisi olan ve boşanmış biriyle arkadaşlığım var. benimde ona ilgim var. ama ben neler ve ne ile başa çıkabilirim bilmiyorum. dağılmış durumdayım. yalnızım kimsenin desteğini alamıyorum . psikolojik olarak ve maddi olarak yalnızım . zor günler geçiriyorum. sanki ben bir kumandayla oynatılan oyuncak gibi hissediyorum. zorundalıklarım ve bağımlı olduğum eşim yani maddi açıdan yaşamak zorunda olduğum bir hayat !!! banaa bir fikir verin ..şimdiden hepinize teşekkür ederim.......:KK61:
Off ya şaka gibisiniz haa.

Koca parası ye, onu aldat aile destek olmuyor diye sızlan ama tek bir adım atama neden param yok. Çalışmazsan olmaz.

aile ve çevre baskısı
yaşımın küçük olması aslında evliliğin ilk yıllarında ayrılmak istedim ama ailem karşı çıktı
ve ne yapmam gerektiği söyylendi. çocuk yapmam gerektiği yani . takma adımdan dolayı yapılan yakıştırmlar yani önyargılar biriyle ilişki yaşamam değil o noktaya nelerin getirdiğidir. ekonomik olaraka özgür olmayışımdır. yıllardır bunun mücadelesini veriyorum . ilk önceliğim bu .
modelist ve yüksek lisans yazıyor bilgileriniz de ve ekonomik özgürlük yok nasıl oluyor ?

Ne gibi bir çözüm önerisi istiyorsunuz bizden, hem evlisiniz hem de çocuklarınız var. Siz bu durumu kendinize yakıştırabiliyor musunuz? Madem eşinle mutlu değilsin o zaman boşanıp kendi ayaklarının üzerinde duracaksın çocuklarını da yanına alarak. O adamı eşinden boşansan bile hayatından çıkarman gerekiyor çünkü yanlış yoldasın. Eşim baskı yapıyor, çalışmama izin vermiyor, çocuklarımla tehdit ediyor gibi bahanelerin arkasına saklanmayın. Siz kendinize güvenip boşanmak isteseniz eşinizde birkaç itirazdan sonra mecburen kabul edecek ne yapacak yani boşanmak isteyen eşini zorla mı evde tutacak, eve mi kapatacak. Eğer siz hem eşimle evli kalayım ne gerek var boşanıp çalışmaya hem de başka biriyle görüşeyim diyorsanız orası sizin bileceğiniz şey. Kısacası yanlış yoldasınız.
denemediğimi mi zannediyorsunuz??
çok denedim . evlilğimin ilk yılından itibaren yapmaya çalıştığım buydu. karşımda ailem ve benim böyle bir hakkım olmadığını söyleyen insanlar vardı. okudum iki üniversite bitiriyorum. iş başvurularıma kadar engel olan eş var. beni tehtit ediyor. canımla çocuklarımla evlendiğim günden itibaren bunu bana yaptı. sen bana muhtaçsın benimle olmak zorundasın diyen biri var. ailem se mecbursun diyor. zaten zor günümde hiç yoklardı.

modelist ve yüksek lisans yazıyor bilgileriniz de ve ekonomik özgürlük yok nasıl oluyor ?
olsa burda yazıyor olmazdım . tanıdığım yok . sınavlara girdim . hep kılpayı kaybettim . katipliği bile denemidm . 101 yazdım ama bir kelime ile elendim. tanıdık olmadığı için.

denemediğimi mi zannediyorsunuz??
çok denedim . evlilğimin ilk yılından itibaren yapmaya çalıştığım buydu. karşımda ailem ve benim böyle bir hakkım olmadığını söyleyen insanlar vardı. okudum iki üniversite bitiriyorum. iş başvurularıma kadar engel olan eş var. beni tehtit ediyor. canımla çocuklarımla evlendiğim günden itibaren bunu bana yaptı. sen bana muhtaçsın benimle olmak zorundasın diyen biri var. ailem se mecbursun diyor. zaten zor günümde hiç yoklardı.

Biraz kendinize güvenmelisiniz. O tehdit ettikçe siz sinmişsiniz sanıyorum. Ailenizin de arkanızda olmadığını gördükçe daha bir coşmuş eşiniz ama siz kararlı olun ve onun tehditlerinden korkmadığınızı belli edin.

olsa burda yazıyor olmazdım . tanıdığım yok . sınavlara girdim . hep kılpayı kaybettim . katipliği bile denemidm . 101 yazdım ama bir kelime ile elendim. tanıdık olmadığı için.
niye kızıyorsun ki sadece sordum :KK14:iş aslında heryerde var bürolarda ufak tefek işlere gidebilirsiniz hatta sırf boşanmak için para lazım ayaklarım üstünde durmam gerekiyor deseniz gündeliğe bile gidersiniz tabi bunları kendinize yakıştıramıyor olabilirsiniz fakat hayatta para kazanabileceğiniz bu tarz ekmek kapıları da var sonuçta :KK14:ayrıca ekonomik özgürlüğüm yok diye ekmek yediğin kaba pislemek ne kadar doğru bilemedim :KK14:

X